ОФИЦИАЛНО: Коко Динев е новият собственик на Локо (Пд)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: Коко Динев е новият собственик на Локо (Пд)

Мнениеот staria » 23 дек 2009 16:15

Най-важното е отново публиката да стане едно цяло и застане единна зад отбора. Не ме интересува в коя група играем, какви турнири и подобни глупости. Сърцата игра и мощна подкрепа от трибуните, това е ЛОКОМОТИВ Пловдив...

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 23 дек 2009 16:39

Интресно ми е дали сега ще се намери поне един доблестен в РингБг който да се извини за поредната гавра с феновете на Локомотив Пловдив ! Какви ги пишем сега : http://ring.bg/statija/football_bg/koko ... ovdiv.html и какви ги говорихме преди не много време http://video.ring.bg/multimedia/petya-s ... garka.html ! Сигурен съм че няма да намерят доблест да се извинят! :twisted: :twisted: :twisted:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 дек 2009 16:43

Уж Ясен Петров щеше да бъде новия треньор На Локо Пд,обаче:
""Още когато започнах работа във Вихрен, президентът Коко Динев ми каза, че възнамерява да купи Локомотив (Пд). Целта му е отборът отново да стане шампион на страната, както и да атакува европейските клубни турнири. Тогава се разбрахме, че ако стане сделката, то аз ще съм треньорът."-Шенсой.
Уж Коко Динев купува Локо Пд,обаче:
"Наистина закупих Локомотив (Пловдив), но това не означава, че ще изоставя Вихрен и въобще спорта в Сандански. Обръчи от мои фирми ще продължават да дават пари и да инвестират във Вихрен. Не могат да стават анормални неща. Още веднъж подчертавам, че няма да изоставя Сандански", обяви Динев пред сайта на Вихрен.
Така както изглежда,засега хаосът се настанява на Лаута.Да си припомнят свръхентусиазираните фенове на Локо времето,когато "Кюстендил" се пренесе на Лаута(то не бяха очаквания,то не бяха възхвали,то не бяха "закани" към грандове,към Европа-бягайте,че идем).При покупката от Топалова-същото(може би само в по-малък мащаб).За да се стигне дотук.Искам да попитам истинските фенове на пловдивския футбол:Коко Динев ли е "месията",който ще ви отведе до "обетованата" земя или е поредната мутра,желаеща да се легитимира в обществото с нещо друго,освен забежките по чалгаджийки?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 дек 2009 16:51

Пич,остави хората да се порадват.Локомотив Пловдив е голям български клуб и заслужава собственик,който да го финансира стабилно.Виж какви са всички футболни босове в България и ще разбереш,че няма чисти бизнесмени.Почти всички са или мутри,или секретари на първична партийна организация преди 10 Ноември...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 23 дек 2009 16:55

deepblue1963 написа:Уж Ясен Петров щеше да бъде новия треньор На Локо Пд,обаче:
""Още когато започнах работа във Вихрен, президентът Коко Динев ми каза, че възнамерява да купи Локомотив (Пд). Целта му е отборът отново да стане шампион на страната, както и да атакува европейските клубни турнири. Тогава се разбрахме, че ако стане сделката, то аз ще съм треньорът."-Шенсой.
"Наистина закупих Локомотив (Пловдив), но това не означава, че ще изоставя Вихрен и въобще спорта в Сандански. Обръчи от мои фирми ще продължават да дават пари и да инвестират във Вихрен. Не могат да стават анормални неща. Още веднъж подчертавам, че няма да изоставя Сандански", обяви Динев пред сайта на Вихрен.
Така както изглежда,засега хаосът се настанява на Лаута.Да си припомнят свръхентусиазираните фенове на Локо времето,когато "Кюстендил" се пренесе на Лаута(то не бяха очаквания,то не бяха възхвали,то не бяха "закани" към грандове,към Европа-бягайте,че идем).При покупката от Топалова-същото(може би само в по-малък мащаб).За да се стигне дотук.Искам да попитам истинските фенове на пловдивския футбол:Коко Динев ли е "месията",който ще ви отведе до "обетованата" земя или е поредната мутра,желаеща да се легитимира в обществото с нещо друго,освен забежките по чалгаджийки?

Какъв точно е проблема? Че има някаква опасност футбола в Пловдив да се спаси ли? Предполагам че просто обичаш провокации!?!

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 23 дек 2009 17:01

Честито на Локомотивците за това, че се отървха от Галя. Иначе новия собственик не е много читав но все пак е по-добре от тая футболна лаичка. Поне ще ви стабилизира и ще си имате отбор. Браво на Зума и на Узуна, че успяха да убедят Динев и да си постигнат своето. Друг е въпроса какво ще постигне отбора, те обаче се уредиха поне за няколко години напред :)

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 23 дек 2009 17:19

Честито буфери!Една селска к***а си замина сега остава и мъжкия ... Да видим тогава Пловдив такъв,какъвто е бил преди-весел,щастлив ... За Вас коледа ще е определено един щастлив празник!СЕЛСКИ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 дек 2009 17:28

child in time написа:
deepblue1963 написа:Уж Ясен Петров щеше да бъде новия треньор На Локо Пд,обаче:

Какъв точно е проблема? Че има някаква опасност футбола в Пловдив да се спаси ли? Предполагам че просто обичаш провокации!?!

Имаш предвид така,както "спаси" футбола в Сандански?Халал да ви е тогава!Само не ме линчувайте затова,че съм си позволил да се усъмня в "белия рицар"!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 23 дек 2009 17:33

Остави ни 5 минутки радост! Локо феновете страдаха достатъчно последните години! Дай поне въздух да си поемем после ни е ясно пак страдание и нерви!

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 23 дек 2009 18:20

Ей, дейба и хората има.... Хубав, лош Локомотив си има /или по-точно на 28-ми ще има/ нов собственик. Това е важното. Може и да изпаднем, какво от това. Сега имаме нашите мигове на радост, не ни ги пипайте. Наздраве, момчета!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”