Локомотив Пловдив домакин на Славия на стадиона на... Славия

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив домакин на Славия на стадиона на... Славия

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 ное 2009 23:04

Viktor4o_Rs написа:Братле , ти имаш ли 16 години поне..

Няма още 16.Затова може би реакциите му са малко по-крайни.По принцип обстановката при нас е малко поизнервена,а и ние като цяло скачаме за щяло и не щяло... ;) Споко - този мач ще мине и замине.За нас сега по-важно е друго :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 24 ное 2009 23:14

Локомотив Пловдив домакин на Славия на Овча купел - звучи като виц. Щеше да е доста смешно, ако не беше толкова тъжно. Не, че има някакво значение къде ще се играе мача, но този, който е измислил това трябва да получи някаква награда. Аз предлагам Златен скункс.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 24 ное 2009 23:19

demy26 написа:... този, който е измислил това трябва да получи някаква награда. Аз предлагам Златен скункс.

+1
;) Ако обаче стане така, че Локо домакинства на Ботев на Колежа /на Кънчова поляна по вашему/ сигурно ще трябва да дадат Златен папагал.

За обратното може Златна смърфиета ;)
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 ное 2009 23:23

Ki Cho написа:
demy26 написа:... този, който е измислил това трябва да получи някаква награда. Аз предлагам Златен скункс.

+1
;) Ако обаче стане така, че Локо домакинства на Ботев на Колежа /на Кънчова поляна по вашему/ сигурно ще трябва да дадат Златен папагал.

Ама "ядосан златен папагал",нали ? :lol: :lol: А бе смеем си се ние,но това е гати щуротията.Не помня друг такъв случай да е имало... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 24 ное 2009 23:31

Модератор ЛокоПД написа:

Няма още 16.Затова може би реакциите му са малко по-крайни.По принцип обстановката при нас е малко поизнервена,а и ние като цяло скачаме за щяло и не щяло... ;) Споко - този мач ще мине и замине.За нас сега по-важно е друго :idea:

другия месец ги навършвам :) . Славия на челните места... не си го представям аз това нещо. все едно да кажеш сега Сливен да стане шампион. от кога сте толкова притенциозни? Аз не си спомням скоро Славия да е играла в европа. Или може би аз не съм бил жив :mrgreen: :mrgreen:
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 ное 2009 23:45

Boksior4eto написа:
Модератор ЛокоПД написа:

другия месец ги навършвам :) . Славия на челните места... не си го представям аз това нещо. все едно да кажеш сега Сливен да стане шампион. от кога сте толкова притенциозни? Аз не си спомням скоро Славия да е играла в европа. Или може би аз не съм бил жив :mrgreen: :mrgreen:

Славия беше шампион през 96 г.,ако не се лъжа :roll: Ти тогава си бил на 2 ;) Навремето /през 70-те и 80-те/ си бяха много здрав отбор,макар че и през онези години бяха "непредвидими" :lol: . Баланса от мачовете ни срещу тях е леко "трагичен",така че по-кротко.

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 24 ное 2009 23:54

другия месец ги навършвам :) . Славия на челните места... не си го представям аз това нещо. все едно да кажеш сега Сливен да стане шампион. от кога сте толкова притенциозни? Аз не си спомням скоро Славия да е играла в европа. Или може би аз не съм бил жив :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Славия беше шампион през 96 г.,ако не се лъжа :roll: Ти тогава си бил на 2 ;) Навремето /през 70-те и 80-те/ си бяха много здрав отбор,макар че и през онези години бяха "непредвидими" :lol: . Баланса от мачовете ни срещу тях е леко "трагичен",така че по-кротко.[/quote]

аз знам, че ще ни бият,но няма да забравя 2004та година,когато Левски им плати да ни скочат и ни скочиха. добре,че бяхме позлатили съдията иначе.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 ное 2009 00:40

Това е повече от нелепо незнам дали има друг такъв пример в световен мащаб.Мисля че пак чупим яко тъпомера !
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 26 ное 2009 21:33

ЕДИН ОТ НАЙ-СИЛНИТЕ МАЧОВЕ НА СЛАВИЯ!БЛАГО ,ЧАВО ,РАНГЕЛОВ , АСЕН НИКОЛОВ,КАРАСЛАВОВ..ПРОСТО ОТБОР ,КОЙТО МНОГО НИ РАДВАШЕ НАС .СЪДИЯТА ..ДУЗПИ ИЗМИСЛЕНИ ДАВА 6 МИН ПРОДЪЛЖЕНИЕ ОТ ТЯХ..ОТ ТОГАВА МИ ПАДНАХТЕ В ОЧИТЕ!
Славия София

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 ное 2009 21:49

Венци, колко санкции трябва да има, за да пазиш добрия тон?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”