ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - МИНЬОР ПЕРНИК прогнози и мнения

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - МИНЬОР ПЕРНИК прогнози и мнения

Мнениеот Туше » 03 ное 2009 21:36

По темата ... Каква тема, ти знаеш ли каква е НАШАТА тема! Мислиш ли, че един мач, който и да било вече ни е в "темата"!

Ти не си за тази работа в нашия форум! Толкова глупости, колкото роди преди време твоята глава в този форум, само на едно друго място се ражда. И двамата го знаем чудесно. Не можеш да определяш кое за феновете на Локомотив е тема и кое не. Този, конкретно, точно, какво ще стане и как ще свърши този мач въобще не е тема, която е от значение за нас в момента.
Абе що ли въобще ти обяснявам!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 ное 2009 21:44

Туше написа:...

Приканям те, следващия път, евентуални твои (ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ ВЪПРОСИ) да са на ЛИЧНА! Не ми пука, какво си мислиш. Има правила и критерии, които съществуват. Не съм те карал, да ме заяждаш и да ме провокираш, с въпроси и коментари спрямо мен, без да са провокирани, отново от мен по никакъв начин! Най-малко, щом чак сега забелязваш, че съм модератор, това говори само по себе си, доколко съм те (ви) притеснявал! Ако нещо не ти харесва, мога да кажа, че и на мен не ми харесват много неща. Все пак КАЗВАМ, спазвай добрия тон и не се занимавай с мен извън правилата! И добре ги прочети, за да не ти ги прочета АЗ!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 03 ное 2009 21:47

И така по темата :) да кажа, че виждам е доста актуална.Мача според мен "Винкело" си го взимат без проблем.Галя е жълто-черна, орките са в серия, Локото са с наказани играчи и разрушена психика.За мен този мач почва от 2-0 за Миньоро :)....колко ще станат нямам идея
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 ное 2009 21:59

staria написа:
slavia_forever написа:
Туше написа:...

Приканям те, следващия път, евентуални твои (ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ ВЪПРОСИ) да са на ЛИЧНА! Не ми пука, какво си мислиш. Има правила и критерии, които съществуват. Не съм те карал, да ме заяждаш и да ме провокираш, с въпроси и коментари спрямо мен, без да са провокирани, отново от мен по никакъв начин! Най-малко, щом чак сега забелязваш, че съм модератор, това говори само по себе си, доколко съм те (ви) притеснявал! Ако нещо не ти харесва, мога да кажа, че и на мен не ми харесват много неща. Все пак КАЗВАМ, спазвай добрия тон и не се занимавай с мен извън правилата! И добре ги прочети, за да не ти ги прочета АЗ!

Forever, w papagalskia forum suschto li si moderator?

Навсякъде съм. Не знам защо задаваш този въпрос и какъв е този интерес към мен.

П.С. Кирилицата знаеш, че е задължителна. ;)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 ное 2009 22:15

slavia_forever написа:
staria написа:Forever, w papagalskia forum suschto li si moderator?

Стария е в чужбина и понякога кирилицата е проблем.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 ное 2009 22:39

Модератор ЛокоПД написа:
slavia_forever написа:
staria написа:Forever, w papagalskia forum suschto li si moderator?

Стария е в чужбина и понякога кирилицата е проблем.

И Туше ли има проблеми? Гледам заяжда се, а след месеци, чак сега вижда, че съм модератор. Дали пък толкова съм пречил през това време, след като не съм и забелязан в черно-белия форум?! :? :lol:

П.С. За да не излизам от темата, повтарям прогнозата за трудно 2:1 за Локо Пд, като е възможна и уговорка.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 ное 2009 22:54

slavia_forever написа:И Туше ли има проблеми? Гледам заяжда се, а след месеци, чак сега вижда, че съм модератор. Дали пък толкова съм пречил през това време, след като не съм и забелязан в черно-белия форум?! :? :lol:

П.С. За да не излизам от темата, повтарям прогнозата за трудно 2:1 за Локо Пд, като е възможна и уговорка.

Сам си отговаряш.Щом даже Туше не е забелязал и е учуден,значи си перфектен.Така трябва.
ПП.Ами и аз повтарям,че няма да давам прогнози.С това "ефирно създание"- Мадоната от Перник,кво да кажа ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 03 ное 2009 22:57

Славия ти пък още малко във всеки мач виждаш уговорки :? .Няма да има уговорки на този мач.Изказванията от щаба на Локо ги знаем всички.Излизаме за победа.Това всички го слушаме не знам от колко мачове вече.Аз на приказки съм се наслушал доста, но на терена е друго.Слушах и как папагалите са абонати на черно-белите.Не стана.Преди това как трябва да се бие Сливен...пак не стана.Сега пък Миньор.АМИ ЗАЩО ЕДИН ПЪТ НЕ СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ ТОЛКОВА МОГАТ.Това е истината и трябва да се примирят всички черно-бели.С тази президентка толкова-изпадате това е положението.Като прибавим и наказанията и контузиите в отбора на Локотомотив, искам да попитам Кой ще играе ???
Does it matter

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 ное 2009 23:05

Sunway написа:Славия ти пък още малко във всеки мач виждаш уговорки :? .Няма да има уговорки на този мач.Изказванията от щаба на Локо ги знаем всички.Излизаме за победа.Това всички го слушаме не знам от колко мачове вече.Аз на приказки съм се наслушал доста, но на терена е друго.Слушах и как папагалите са абонати на черно-белите.Не стана.Преди това как трябва да се бие Сливен...пак не стана.Сега пък Миньор.АМИ ЗАЩО ЕДИН ПЪТ НЕ СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ ТОЛКОВА МОГАТ.Това е истината и трябва да се примирят всички черно-бели.С тази президентка толкова-изпадате това е положението.Като прибавим и наказанията и контузиите в отбора на Локотомотив, искам да попитам Кой ще играе ???

Аз,а и не само аз,го казахме - зле сме и това е положенито.Ако трябва,пак ще го повторя.Защо обаче трябва да се примиряваме ?!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 03 ное 2009 23:10

Ами с тази президентка не може да се очаква нещо повече, за това говоря да се примирите.Виж обаче ако я махнете, тогава вече е друго.Единственото с което не трябва да се примирите е сегашното положение.Само че, аз не виждам, какво може да направите.Декларациите са хубаво нещо, защото изразяват позиция и т.н., но не са ефективни и не довеждат до резултат.Замисли се малко над това, което казах и може ли да дадеш някакви решения на тези проблеми?
Does it matter

Върни се в “Локо Пловдив”