Локо(Пловдив) -Сливен 24окт. (събота) от 16,00ч.-прогнози!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Re: Локо Пд. - Сливен 0:2 до 6-тата минута??!

Мнениеот jembajemba » 24 окт 2009 17:04

petrof написа:Айде вече стига с тия приказки за уговорки бе... Писнахте ми на дедовия от тия Сашо Диковски коментари. И сега ако мача не излезе с победа за Сливен какво правиме? Аман от отворковци...

Може и да греша. Но според мен тоя мач е 2-ка отвсякъде.

Потребителски аватар
Juventina
Контакти:

Мнениеот Juventina » 24 окт 2009 17:05

plovdivmraziselskiq написа:
Juventina написа:Споко, в мача сме още. :)

Що не си на мача бе, "фен"??? Или и ти си в чужбина???

Да, чужбина.

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 24 окт 2009 17:07

Lord VOODOO написа:

Добре ве ти малоумен ли си? За какво се заяждаш за такова нещо??? По тая твоята логика... ти като си много голям фен на Ботев защо не си в Бургас да подкрепяш твоите??? Или и ти си в чужбина, А?!!

Не съм адвокат на Локото, ама аман от тарикати и двойни стандарти!!!!

Едит: Същото важи и за тоя отворко Meto_1912!!! Като сте много големи фенове защо сега не сте в Бургас с отбора си???!!!

С 39 градуса температура малко трудно ще отида в Бургас ;)

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 24 окт 2009 17:07

Lord VOODOO написа:

Добре ве ти малоумен ли си? За какво се заяждаш за такова нещо??? По тая твоята логика... ти като си много голям фен на Ботев защо не си в Бургас да подкрепяш твоите??? Или и ти си в чужбина, А?!!

Не съм адвокат на Локото, ама аман от тарикати и двойни стандарти!!!!

Едит: Същото важи и за тоя отворко Meto_1912!!! Като сте много големи фенове защо сега не сте в Бургас с отбора си???!!!

Ами и аз това питам... Що не са в Бургас?! И за да ви олекне малко, ще ви кажа, че за дербито ще се прибера... Със сигурност!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 окт 2009 17:12

Meto_1912 написа:С 39 градуса температура малко трудно ще отида в Бургас ;)

Оки пич, на всеки се случва да се разболее, но преди да се заяждаш защо не се замислиш, че може да има и други като теб, които да не могат да идат да подкрепят любимият си отбор без значенае поради каква причина??! Все пак може да има и болни фенове на Локото... ;) Заради такива заяжданици на дребно се насажда такава омраза.... :(
Пожалавам ти бързо да оздравяваш. ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Re: Локо(Пловдив) -Сливен 24окт. (събота) от 16,00ч.-прогнози!

Мнениеот whitesnake » 24 окт 2009 19:12

Някои тука пак се накокошиниха.Не се превъзбуждайте.Ще ви видим другата седмица.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 окт 2009 19:20

локофанатик написа:
Ами и аз това питам... Що не са в Бургас?! И за да ви олекне малко, ще ви кажа, че за дербито ще се прибера... Със сигурност!

Не бързай да се прибираш,може и да няма с кой да играем другата седмица. :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 24 окт 2009 19:32

На изпадане отиваме, жалко. Ако не бием папагалите другия кръг сме сигурни пътници, а и да ги бием... май пак. Лошо, много лошо.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 окт 2009 20:30

staria написа:На изпадане отиваме, жалко. Ако не бием папагалите другия кръг сме сигурни пътници, а и да ги бием... май пак. Лошо, много лошо.

Спокойно,няма да изпаднем.В интерес на истината не играхме зле /с изключение на първите 5-10 минути ;) /.2-3 греди,доста положения изпуснахме.Това беше най-малкия проблем обаче.Знам,че си в чужбина и не си гледал мача.Лечков си дойде със съдията - това е.Няма да изпадам в подробности,само ще кажа,че оградата я съборихме,стана търкал с ушевите,има и арестувани.Аз самия не съм от най-крайните,но смятай,щом и аз отнесох една-две палки...За финал ще кажа,че съдиите си тръгнаха с автобуса на гостите с кордон и ескорт от доста патрулки.Самият Лечков също беше ескортиран.При други загуби не е имало такива екшъни.Направи си извод как е свирил на Фотка мъжът и.. :evil:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 24 окт 2009 20:53

Модератор ЛокоПД написа:
staria написа:На изпадане отиваме, жалко. Ако не бием папагалите другия кръг сме сигурни пътници, а и да ги бием... май пак. Лошо, много лошо.

Спокойно,няма да изпаднем.В интерес на истината не играхме зле /с изключение на първите 5-10 минути ;) /.2-3 греди,доста положения изпуснахме.Това беше най-малкия проблем обаче.Знам,че си в чужбина и не си гледал мача.Лечков си дойде със съдията - това е.Няма да изпадам в подробности,само ще кажа,че оградата я съборихме,стана търкал с ушевите,има и арестувани.Аз самия не съм от най-крайните,но смятай,щом и аз отнесох една-две палки...За финал ще кажа,че съдиите си тръгнаха с автобуса на гостите с кордон и ескорт от доста патрулки.Самият Лечков също беше ескортиран.При други загуби не е имало такива екшъни.Направи си извод как е свирил на Фотка мъжът и.. :evil:

Прав си, в чужбина съм и не го гледах. Последния мач който гледах ми беше този с Мездра. Оттогава ми е едно притеснено.... До края на полусезона със сигурност мач няма да видя(е по интернет и ринг каквото видя де). Сега гледах аграрите, от мач на мач израстват и на дербито ще ни е много трудно. Дано го вземем все пак. Да се надяваме, че като се върнат Том и Дакси ще бием...

Върни се в “Локо Пловдив”