"А" група; 15 кръг: Левски(София) - Локомотив(Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: "А" група; 15 кръг: Левски(София) - Локомотив(Пловдив)

Мнениеот Eminem » 08 ное 2015 19:35

Новият собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не издържа дълго и изригна след загубата от Левски. Бизнесменът, който наскоро придоби акциите на "смърфовете", заяви, че съдията е бутал Левски. Крушарски каза още, че е имал намерение да прекъсне мача на неговия тим с Литекс, който завърши при нулево равенство, тъй като "оранжевите" са си решили нащата на почивката. Благодетелят на пловдивския тим не спря дотук и заплаши, че ще се намеси сериозно.

"Всяка загуба за нас е поука. Шампионска титла след две години. Когато играят 14:11, малко трудно се бие. Днес леко така подаване с рамо, лекичко само. Това вече е 4-ти мач, искам да благодаря на целия ръководен състав на съдийското ръководство. Така ли се играе футбол? На кой мач от 4 насам ни свириха нормално? Знаеш ли колко ме е страх? Изобщо не ми пука. Аз съм ученик на другаря Славков", заяви Крушарски.

"Аз съм на 58 години, не търся нищо. Мен достатъчно хора ме познават, за да търся популизъм. Ако търся, досега да съм президент на САЩ. Лека-полека става това, което трябва да става с Локомотив Пловдив. Ще го гледам сега мача, понеже не се виждаше от там, където бях. Сега ще гледам целия мач кадър по кадър и този път и аз ще се намеся. Следващия мач просто ще си играем само ние. Това е чиста пародия. Това, ако е футбол", добави благодетелят на пловдивчани.

На полувремето с Литекс се решиха нещата. Аз бях решил да спра мача. Разубедиха ме да не ни накажат. Не знам дали се уплашиха, но малко смениха тактиката на свирката. Днес не беше толкова очевадно, лекичко. Те си знаят как да го направят. Днес с картончетата тръгнаха. Това не е балет, това е футбол. Съдиите развалят мача. Ако искаме да имаме първенство… Това е от играта на отбора, това не е, че Крушарски е много хубав. Публиката иска атракция, а такава атракция не се получава", завърши Крушарски.

Човек трябва да внимава колко пие.

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 08 ное 2015 19:54

Цецо Чука написа:
forever bluet написа:Би ли посочил в кой точно мач са ни бутали? На мен пък ми се струва,че Металик Сопот и без да ги бутат ще си изпаднат.

Стига муча бе, полегнаха ли ви Монтана или да?
И на слепите е ясно че ПАК ви бутат по политическа линия,некадърници, е затва се надявам Локото да ви шибнат три шайби и да ви покажат къде ви е местото...

А ние ше изпаднеме точно кога говедото стане горска фея и запърха с крилца към Подуене, продължавай да мечтаеш..

Направо Ше си изпаднете. Гледах ви мача с Берое и по-селска трупа от Ботев в А група няма. Ама на чук-чук няма смисъл да се обяснява. Едно от най-простите парчета във Форума. Иначе за мача няма много ,какво да се каже. Резонна и заслужена победа за Левски. Само не знам за какво се изцепи новия Ви собственик??? Успех на истинския пловдивски отбор и Феновете му ;)
Членестоногите са примитивни създания

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 08 ное 2015 21:16

Жалко, че не взехме нещо от мача. Крушарски поне ме кефи от всякъде. Не цепи басма и е готин. С бащата навън мачовете ще са ни така: играем за равен, а напред каквото стане. Ако не бяхме излезли за равен, можеше и да вземем нещо от този мач. За левскарите, които се чудят за какво се оплаква Крушарски от съдията, да се запитат нормално ли е в първите 30 минути да имаш 4 жълти картона за извършени 5 фаула??? Вярно този път нямаше дузпа за игра с глава, но в защита трябваше да играем балет, за да завършим мача с 11 човека. На тях естествно не им прави впечатление, защото са свикнали така, но всеки непредубеден зрител знае за какво говоря. Все пак и да бяхме взели нещо, нямаше да е заслужено с тази страхлива игра. Само Локо.

lokomotivec
Контакти:

Мнениеот lokomotivec » 08 ное 2015 21:23

Аз да не се изложа,защото повторението е пълна трагедия,но си мисля,че има засада при гола???

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 08 ное 2015 21:55

Христо Крушарски в агитката на Локомотив, пее песни редом с привържениците

Христо Крушарски в агитката на Локомотив, пее песни редом с привържениците

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не спира да изненадва привържениците на „смърфовете“. Днес в двубоя срещу Левски, той реши да подкрепи отбора си заедно със запалянковците на клуба, научи отново TribunaPlovdiv.bg.

В началото на мача, Крушарски беше във ВИП-а на стадион „Георги Аспарухов“, но в 10-ата минута реши да напусне и да отиде в сектора за гости, където да пее песни с ултрасите на „черно-белите“.

Така бизнесменът тотално доказва колко се е запалил по Локомотив Пловдив, а това е сериозен признак, че намеренията за „смърфовете“ му може да станат факт

http://www.tribunaplovdiv.bg/%D1%85%D1% ... %BC%D0%BE/
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 08 ное 2015 22:09

Оня качулат пингвин дето ни показваше средни пръсти да вземе да хване артрит дано. Ебати приятелските агитки нема що. Много ме е яд, защото сами се бихме. Излезнахме да играем за равен и логично както и става ни вкараха. Ако бяхме си излезли за победа можеше и да бием, видя се че Левски не са кой знае какво. Нашите да почиват тая седмица и на 20-ти очаквам разгромна победа над Монтана.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 08 ное 2015 22:42

За пореден път се убеждавам, че феновете на Локомотив Пловдив нямат равни в България. Ръкоплясканията им в минутата мълчание за Стоян Хранов е нещо много рядко виждано у нас. Спомням си преди 4-5г. как аплодираха дебютиращия за Левски техен бивш вратар Киро Акалски и като контрапункт псувните, които отнесоха от дузината фенове на Ч. море и Берое бившите им играчи Даниел Димов и Иво Иванов. Дано най-накрая сте намерили човека, които да ви оправи стадиона и най-вече да подреди клуба така, както му приляга с подобни фенове.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 09 ное 2015 08:59

Гъргоров си го каза- подходихме плахо.

Добре стояхме тактически,значително по- добър мач за нас от този в Ловеч, но си бяхме надборени, печелеха сините единоборствата. Същия син тим, без Миланов, на Лаута бе бит с играта, която сините показаха вчера и отново ще бъде бит на Лаута с борбена игра.

Бакалов и Велев се откроиха напред и в средата, Котев и Тунчев отзад.

Как я мислят нашите за Европа, като сме най- силният домакин и същевременно най- слаб гост от всички тимове в групата. Имаме добра програма, но ако показваме постоянство във всички мачове, реално до края на полусезона има пет мача, които сме способни да вземем. По- скоро обаче това няма да се случи ...

Христо Крушарски с хубаво поведение и като фен, а и като ръководител. Действително лактите на сините играчи не бяха санкционирани от съдията, а това значеше Миланов да бъде изгонен. Пропуснаха се и маса нарушения на сините в дефанзивен план.

Бием Монтана и Тича и идва гостуване на Пирин, а в гостуванията нещо дори мечтането не ни се получава...
Последна промяна от mark1926 на 09 ное 2015 09:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 09 ное 2015 09:13

soccerav написа:Оня качулат пингвин дето ни показваше средни пръсти да вземе да хване артрит дано. Ебати приятелските агитки нема що.

Прав си! Жалко е, но такива има и сред вашите. Аз съм бил свидетел как се пее нещо си за Левски от ваши фенове... ;) Няма как да се избегнат подобни неща все пак първо сме съперници и след това приятелски агитки. Важното е, че повечето се уважаваме и не трябва заради няколко човека да си разваляме отношенията. Няма как да задължиш всички да харесват Левски или Локото. :) Успех в следващите мачове. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 09 ное 2015 09:38

Какви няколко човека :shock: Пее се с цялата мощ на черно бялата агитка- само ... Локо и къде къде по- мощно приятелчетата в синьо отговарят к/рви. Може би агитката ни е била от 2 човека... единият от които Крушарски :)

Приятелски отношения има между под процент от феновете на двата клуба. Левски никога няма да е уважаван в Пловдив , а и в Коматево, сините са ненавиждани в цяла Тракия и е нормално, това е един от туморите на българския футбол :idea:

Върни се в “Локо Пловдив”