Дано това да е само началото...Макар че,като гледам Боби Перуката по телевизията,пак се прави на ударен.БФС били "пощенска кутия" за сигналите на УЕФА...Демек,никой нищо не знае.Цялата пасмина в БФС се храни от нареждането на мачове.Казва се кой съдия на кой да свири и как.Пращат се съдии на други континенти да свирят мачове,да дават по 53 дузпи на мач,национални отбори също са в играта.
А оня паразит Коко Динев,дано да го изкарат от дупката му и да си получи заслуженото.Тоя изрод се кълнеше в децата си,че не нареждал мачовете.Нали заради неговите схеми бяха всичките тия простотии с бомбите,прекъснатите мачове.
Само че има и нещо друго.За уреден мач и двата отбора,които играят,трябва да са в схемата.Така че,всичките там,Домусчиев,Батков,Томов,бат Венци,Гигов и тям подобните да не се правят на ощипани девици.За толкова години по стадионите сме видяли всичко.
Конкретно за нас,всички помним "синовете на Коко". Повечо си спомнят сигурно, как точно Нежния вдигна Джери Родригес за перчема и го държа във въздуха точно по повод един странен мач.Ами Бенжалюн защо се криеше като влизаше и излизаше от Лаута и в крайна сметка предпочете да си тръгне,преди да му се случи "инцидент".Ами тренировките,които бяха прекъснати и се задаваха въпроси,а футболистите мълчаха и си гледаха обувките...Защо тогава никой не обърна внимание на тези неща,а всичко се знаеше.
Велин Терзиев: Искаме виновниците в затвора
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Велин Терзиев: Искаме виновниците в затвора
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
OT18 написа:Хванахме се на едно хоро, което ако успеем да изтанцуваме ще накърни много интереси. Именно това ми е притеснението,че ще започнат доста подмолни удари от хората с фалшивите коси и от някои "вечни собственици". Очевидно е,че последните години някои хора всячески се опитват да превърнат футбола ни само за лично облагодетелстване и ако един отбор(и то дори не най-популярния в България) успее да оцелее извън схемите, това би повлякло крак и към другите отбори с повече публика.
Все пак ние трябва да се борим до край, пък дори да ни изпратят скоропостижно по долните дивизии. Все някога трябва да имаме нормален футбол.
Това ви е мнението от Август 2014г. и за съжаление май ще се окажа прав.

- Пловдив1926
- Контакти:
Стига филми и глупости бе брат
Нито може да изгони някой сериозен човек тая глупости, нито отбора ни може да пострада. Прасето трябва да понесе отговорност за свинщините и кражбите си, това е.
Да питам останаха ли фенове на Коко Динев?!!?!?!?

Да питам останаха ли фенове на Коко Динев?!!?!?!?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Дано си прав.
[offtopic]Между другото онзи финал ни е сериозен коз в ръкава, защото тогава може да изгори и каузата.
[/offtopic]
[offtopic]Между другото онзи финал ни е сериозен коз в ръкава, защото тогава може да изгори и каузата.

- Пловдив1926
- Контакти:
Аз съм за това всички замесени да изгорят. Да се направи и финансов одит на А група - да се види кой се издържа от черно тото. От къде примерно жълтурите имат пари да съществуват като банката от фланелите им фалира а собственика им е със запорирани сметки и издирван от прокуратурата? Как така ЦСКА и Левски с мултимилионни задължения съществуват? Каква е логиката на този бизнес? Кой стои зад всеки отбор, кой налива пари, дали това е легитимен метод на финансиране и тн. Време е държавата да се намеси за да имаме спорт, за да имаме футбол. Иначе мафията ще продължава да си дърпа конците на всичко и само ще се правят разни показни акции срещу призраци.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Аз съм за това всички замесени да изгорят. Да се направи и финансов одит на А група - да се види кой се издържа от черно тото. От къде примерно жълтурите имат пари да съществуват като банката от фланелите им фалира а собственика им е със запорирани сметки и издирван от прокуратурата? Как така ЦСКА и Левски с мултимилионни задължения съществуват? Каква е логиката на този бизнес? Кой стои зад всеки отбор, кой налива пари, дали това е легитимен метод на финансиране и тн. Време е държавата да се намеси за да имаме спорт, за да имаме футбол. Иначе мафията ще продължава да си дърпа конците на всичко и само ще се правят разни показни акции срещу призраци.
Отборът ви е потънал до гуша в лайна, но жАлтурите са ви все в устата. След толкова плюнки по Ботев и КТБ защо сега не вземете да върнете милионите които спечелихте от "Черното тото". С години отбора ви манипулираше срещите и печелеше на гърба на хората които залагаха на мачовете. Много е лесно сега да кажете:" Ами той Коко беше". Не ние пишехме чаршафи с :"Благодарим ти,Коко" , "Коко,с теб сме", "Локо и Коко до гроб". Не ние ходихме в Сандански да го молим да се върне. Защо не попитате почетния ви президент и Атанас Узунов дали знаят нещо по въпроса. Сега трябва да си понесете последствията както отбора така и феновете.
Известната на всички тролска организирана група с лидер Тодор Туберкулозата Кирилов е мобилизирана към края на работния ден вчера. Нови теми се мислят на всеки час, сглобяват се клипове от телевизията на ДПС и други подобни източници. С напъните си да внушат, че източникът на цялото зло в българския футбол е Локомотив винаги са били жалки, но в момента са най-вече досадни.
Има една проста причина защо имиджът на черно-бялата общност остава непокътнат - ние сме единствените, които въстанаха срещу тотото и смениха своя собственик преминавайки през всичките трудности като заплахи, палежи, интриги и много лъжи и манипулации без политически натиск. Това да е ясно.
Отново се следва познатата до болка партизанска схема - няколко интелектуално ощетени трола пускат мухата за "жълтото съчувствие" и пожелания за бързо справяне със ситуацията, други не по-малко ограничени социопата с няколко различни ника разиграват изкуствен спор дали заслужаваме или не тяхното "благородно снизхождение" при което напълно нормално се намира локомотивец, които да ги прати там където им е мястото, защото след просташкото навеждане на Цветан Василев,крадецът отговорен за няколко милиарда нов външен дълг, единствено трябва да мълчат и да се срамуват. И тогава пристига всемогъщият Тодор ака Thurman Murman, който изсипва всичката злоба и комплексарщина на която е способен под формата на "смешни" картинки и "разобличаващи" клипчета, които до късно снощи е сглобявал окрилен от мисълта за калта, която рано сутринта ще хвърли в двора на Пловдивския любимец.
Жълтури, ако не са останали шоколади и луканки за крадене идете да връзвате арматура на строежа!
(Малко след коментара, костенурк отваря нова тема, след като предишната беше заключена и първият коментар е отново на туберкулозата
)
Има една проста причина защо имиджът на черно-бялата общност остава непокътнат - ние сме единствените, които въстанаха срещу тотото и смениха своя собственик преминавайки през всичките трудности като заплахи, палежи, интриги и много лъжи и манипулации без политически натиск. Това да е ясно.
Отново се следва познатата до болка партизанска схема - няколко интелектуално ощетени трола пускат мухата за "жълтото съчувствие" и пожелания за бързо справяне със ситуацията, други не по-малко ограничени социопата с няколко различни ника разиграват изкуствен спор дали заслужаваме или не тяхното "благородно снизхождение" при което напълно нормално се намира локомотивец, които да ги прати там където им е мястото, защото след просташкото навеждане на Цветан Василев,крадецът отговорен за няколко милиарда нов външен дълг, единствено трябва да мълчат и да се срамуват. И тогава пристига всемогъщият Тодор ака Thurman Murman, който изсипва всичката злоба и комплексарщина на която е способен под формата на "смешни" картинки и "разобличаващи" клипчета, които до късно снощи е сглобявал окрилен от мисълта за калта, която рано сутринта ще хвърли в двора на Пловдивския любимец.
Жълтури, ако не са останали шоколади и луканки за крадене идете да връзвате арматура на строежа!
(Малко след коментара, костенурк отваря нова тема, след като предишната беше заключена и първият коментар е отново на туберкулозата

По канал едно говориха с човек от Уефа за акцията у нас- човекът заяви, че положението е сложно, тъй като НЯМАТ НИКАКВИ КОНКРЕТНИ доказателства. Повече подробности отказа да каже.
"Не се крия, не се притеснявам от нищо. Истината е, че съм си тук в България, никой не ме търсил от разследващите. Ако някой се поинтересува от мен, аз ще му кажа всичко, каквото знам и ще момогна на разследването". Това каза ексклузивно пред ПИК Коко Динев, за който жълт сайт написа вчера, че е издирван и се крие.
"Разни медии пишат глупости за мен. Аз много се радвам, че се появява това нещо (операцията на МВР), за да могат да намерят истинските виновници, ако има такива. Хубаво е да се води следствие, за да се види кой е виновен, а не да насочват всичко към мен. Виждате, че си вдигам телефона, не знам защо на мен се обаждат по темата. Не се притеснявам от нищо, тук съм в София съм, на който съм нужен, може веднага да ме намери.
"Щом се случва това разследване, то не е без нищо. Едва ли тук може да се случи това, което става в Румъния, ако има такива мащаби като румънските да, но май тук имаме проблеми с манталитета", каза пред медията Динев.
НАГЛЕЦЪТ Е СПОКОЕН... щял да помага на разследването, разбирай да си сложи примката на шията и да бутне столчето.
"Разни медии пишат глупости за мен. Аз много се радвам, че се появява това нещо (операцията на МВР), за да могат да намерят истинските виновници, ако има такива. Хубаво е да се води следствие, за да се види кой е виновен, а не да насочват всичко към мен. Виждате, че си вдигам телефона, не знам защо на мен се обаждат по темата. Не се притеснявам от нищо, тук съм в София съм, на който съм нужен, може веднага да ме намери.
"Щом се случва това разследване, то не е без нищо. Едва ли тук може да се случи това, което става в Румъния, ако има такива мащаби като румънските да, но май тук имаме проблеми с манталитета", каза пред медията Динев.
НАГЛЕЦЪТ Е СПОКОЕН... щял да помага на разследването, разбирай да си сложи примката на шията и да бутне столчето.
- Пловдив1926
- Контакти:
Спокойно, ако някой нещо може да се притеснява това са хората, които биха могли да бъдат хванати в подобни деяния. На този етап няма никаква опасност примерно нашия отбор да бъде глобен, наказан, изваден от групата или каквито там са веждаленията на жълто-черното малцинство.