ЛЕВСКИ - ЛУДОГОРЕЦ
ЛОКО ПД - ЛИТЕКС
ЛОКО СФ- ЧЕРНО МОРЕ
ТОВА Е ЖРЕБИЯ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
1Neutralen написа:RedeviL написа:И каква обремененост могат да имат футболисти като Кейсара и Мисиджан, които допреди да дойдат в България не са чували нищо за нея!? И сто загуби да е имал Лудогорец срещу ЦСКА, когато един футболист е качествен, то това няма как да не се отрази положително и за отбора му.
Не казвам че не си прав, просто смятам че историята на клуба може да обремени футболистите. Да може да са качествени, но все пак е хубаво да знаеш че отборът ти няма загуба от ЦСКА от както е в А група. Поне аз така ги виждам нещата.
vg_vasilev написа:Той Гигов ако не беше продал мача преди 2-3 седмици срещу Левски, подуенци сега щяха да се борят за оставане в групата. Още ме е яд като се присетя, че отидох на мача да ги гледам продажниците им с продажници.
1Neutralen написа:RedeviL написа:И каква обремененост могат да имат футболисти като Кейсара и Мисиджан, които допреди да дойдат в България не са чували нищо за нея!? И сто загуби да е имал Лудогорец срещу ЦСКА, когато един футболист е качествен, то това няма как да не се отрази положително и за отбора му.
Не казвам че не си прав, просто смятам че историята на клуба може да обремени футболистите. Да може да са качествени, но все пак е хубаво да знаеш че отборът ти няма загуба от ЦСКА от както е в А група. Поне аз така ги виждам нещата.
1Neutralen написа:Не смятам че това за феновете е сериозен аргумент. По-скоро причината е в историята на клуба. Домусчиев искаше да започне на чисто с отбор без история в А група. Така след време като реши да направи равносметка, ще се види какъв добър баланс има срещу повечето отбори. Историята на даден клбуб може да бъде хубаво и лошо нещо. Да кажем че даден отбор излезе на Армията и има само загуби там от 30 години, с каква нагласа смятате ще излязат футболостите на този отбор? Та за мен истинската причина да вземе Домусчиев отбор като Лудогорец е за да си изгради отбор с манталитет на победители. Това дава самочуствие на футболистите. Ето сега например Лудогорец има страхотна статистика срещу ЦСКА, което не е за пренепрегване!
Пловдив1926 написа:Ама то хубаво да е отбор на най-бедния регион в България - ок, хората заслужават забавления, ама утре като си иде Домусчиев какво правим? Този район може ли да си позволи да издържа клуб на нивото на Лудогорец? София е икономически десетилетия пред останалата част на България, а Левски и ЦСКА да не говорим за другите отбори издъхват финансово, Пловдив няма един бизнесмен дето да е наливал във футбола от времената на Митко Христолов, добре, че една мутра като караибрахима реши да си прави ПР с жълтите, при нас положениети също не е розово търсим от 10 кладенеца вода само за да продължим да поддържаме НЯКАКВО съществуване в А група. Е къде го виждаш Разград в тая схема?
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:vg_vasilev написа:Той Гигов ако не беше продал мача преди 2-3 седмици срещу Левски, подуенци сега щяха да се борят за оставане в групата. Още ме е яд като се присетя, че отидох на мача да ги гледам продажниците им с продажници.
На кой е продал мача? На Батков дето няма пари за заплати ли? Имам чувството, че тия глави ги носите само за равновесие.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта