"А" група; 19 кръг: Локомотив (Пловдив) - Локомотив (София)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: "А" група; 19 кръг: Локомотив (Пловдив) - Локомотив (София)

Мнениеот james » 08 дек 2014 21:51

Цецо Чука написа:
james написа:
Цецо Чука написа:
rere написа:Не се занимавай с Локомотив той е прекалено голям за твойте разбирания.

Кой от двата?

На аватара ти си сложил екип ,който заслужава уважение , не го осирай , от което и село да си гледай си овцете шибай си козите и не излагай феновете на един голям отбор.

Очевидно няма да получа отговор на въпроса за кой от двата клуба със затихващи функции,на които предстои да "играят" се отнася определението "голям", загубена кауза е тва очевидно...

Милата незнае в коя дупка и влиза . Тъжно ...

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 09 дек 2014 11:02

Еи Марк айде спри да ме учиш на футбол защото аз като съм го играл и гледал,баща ти не те е бил замислил още и прочети статистиката която ти е написал колегата по нагоре.Факт момче,Факт,а не празни словоизлияния!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 09 дек 2014 14:16

loko29 написа:Еи Марк айде спри да ме учиш на футбол защото аз като съм го играл и гледал,баща ти не те е бил замислил още и прочети статистиката която ти е написал колегата по нагоре.Факт момче,Факт,а не празни словоизлияния!

Факт, е че Локо Сф има повече титли, но е факт, че Гигов си прави каквото иска с отбора ви и вие нищо не може да направите, защото сте 20 човека и никой в клуба ви не го интересува вашето мнение (същото се отнася и за Славия и Литекс).
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 09 дек 2014 16:02

Както е и факт, че Кокъла и Чечо бяха изгонени от феновете. На стадиона ние сме 20, а вие 200 ако това те утешава. Радващото за всички български клубове е че мутрите като Гигов, Маджо и Ганчев са единици и някои клубове така имат повече свобода.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 дек 2014 16:16

Не си добър с цифрите. Ние си имаме проблеми, но потенциала ни е безкрайно по-голям от вашия и няма как да не си го признаеш това. Щом вчера можехме да закараме 10 000 в Бургас значи като се пооправят малко батаците пак ще ги закараме, че и повече. А на вас това ви е посещаемостта за сезона. Тихичко по темата - дайте да си говорим за мача кой ще играе кой няма, че като почнете да се перите ставате смешни.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 09 дек 2014 16:29

Пловдив1926 написа:Не си добър с цифрите. Ние си имаме проблеми, но потенциала ни е безкрайно по-голям от вашия и няма как да не си го признаеш това. Щом вчера можехме да закараме 10 000 в Бургас значи като се пооправят малко батаците пак ще ги закараме, че и повече. А на вас това ви е посещаемостта за сезона. Тихичко по темата - дайте да си говорим за мача кой ще играе кой няма, че като почнете да се перите ставате смешни.

Що да не съм ние бяхме 500 в Ловеч без никаква организация от страна на ПФК-то. Спомни си колко бяхме с вас като се върнахме в Надежда, на мач в понеделник от 15 часа в края на зимата и ми говори за потенциала ни.
Не е целта да се пънем. Ясно е че феновете на пловдивските отбори сте единствените успели да вземат клубовете си, тук наистина никой не може да ви се мери. Но пък и някои от вас излишно се пънат. Това е все едно аз да кажа трайте си и си живуркайте в назад в класирането. Еми няма да го направя, щото колелото се върти и днес може да на върха, а утре в калта. Важното е да се изправяш, да уважиш и да те уважават.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 дек 2014 16:31

Ми фенове сме кво да правим :) Вие ни загубихте уважението преди години по съвсем други причини. Ама тука не е мястото да се говорят тия работи така или иначе. Очаквам хубав мач, и да ви бием. Най-малкото, че сме домакини.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 09 дек 2014 16:39

Не знам за какво говориш. За мача аз пък очаквам лош терен (не толкова наводнен като нашия), борба и ние да победим трудно.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 дек 2014 16:46

В Пловдив вали 3 дена подред до петък може да станат и повече, терена ще е 100% кенеф. Ама като няма пари - тва е. Ако мутрата не беше срутил стадиона им и бяхме посрещнали европейското за младежи щяхме да намажем и ние един терен и те финансиране ама кво да правиш, шанс. Цял живот си страдаме заради тия паразити.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 09 дек 2014 16:54

Пичове, стига сте се карали за глупости. Двата отбора си имат големи традиции в българския футбол и трябва да се показва малко повече уважение и респект. Умолявам нашите фенове, стига сте се карали с фенове на отбори с по-малко фенове в момента. Няма смисъл. Числото на феновете няма никакво значение. Нека всеки си обича отбора и уважава съперника. Локо София, както и ние, си е институция в българският футбол. Аз очаквам тежъл мач и едно "братоубийствено" 1:1.

Върни се в “Локо Пловдив”