Вижте, момчета проблемът ни в момента е, че като цяло отборът играе слабо и всякакви такива оправдания от страна на тренера ни, че отбора се събрал скоро, нямал подготовка и другия отбор имал късмет са до време
Локомотивците сме търпеливи и толерантнти към всеки, който работи за Локомотив, но търпението ни не е безгранично - това да е ясно и на самия Матушев.
Да взима мерки щото ако продължаваме така, вървим към изпадане.
Оттук-нататък всяка загуба ще налива гипса в момчетата и Неделчо трябва в случая да се докаже, като добър специалист.
Посрещнахме го повече от добре, даде му се доверие, но времето му стремглаво изтича с тези слаби резултати.
Аз призовавам да не го грабваме още човека...нека му дадем още малко време и търпение.
Ако си го докара дотам, че със слаби мачове да си загуби доверието в нас, ще си е виновен само и единствено той!
Няма Коко, никой не му се бърка в състава, осигурява му се подготовка и селекция според моментните ни финансови възможности, така че няма да има поводи да се оправдава.
Ако трябва тарторите да направят една среща с Неделчо и отбора и да се поговори мъжката с тях...в крайна сметка защитават емблемата на Локомотив Пловдив, а не на "Заря" Рогош.
Прояваваме разбиране предвид трудностите, през които минаваме, но да вземат и те да се стегнат малко.
Моята молба е, ако в момента Стефано е все още свободен да се привлича на пожар, и да се застопорява на вратата.
Данчо тото не знам дали играе, но в момента е в безобразна форма и един Кунчев на вратата най-малкото ще върне доверието на много локомотивци.
Като цяло аз съм много разочарован от нас, като публика - очаквах хората от Сдружението да бъдат масово подкрепени, но очевидно слабото посещение се дължи на това, че няма вяра в отобора и най-вече във възможностите на хората в ръководството ни

Просто на нас не ни отива, като публика да се влияем от резултатите щото съм сигурен, че на трибуните щеше да има двойно повече публика, ако отборът ни беше в челната седмица.
Не искам повече да говоря, щото ще се впусна в критика, която няма нито да се хареса на много хора, нито ще е полезна.
Тая приказка дето казва да си помогнем сами, за да ни помогне и Господ е много вярна