НО ОТПУСКАНЕ НЯМА,НИЕ СЕ БОРИМ ВЪВ ВСЕКИ МИГ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
mark1926 написа:Кубик, като свои има нужда от разяснения- Данчо пусна гол престъпление, аз бях готов да си тръгна от стадиона, играч пенсионер и такава грешка, винаги съм пял 90 минути и това безобразие унищожи всичко. "подигравката" с играчите ни от Данчо се усети ,кажи- ако Данчо играе като срещу Лудите сме загубени и вярвам, че всеки ще се съгласи с Теб!!!
НО ОТПУСКАНЕ НЯМА,НИЕ СЕ БОРИМ ВЪВ ВСЕКИ МИГ![]()
![]()
mark1926 написа:boabbb написа:Мисля, че тоя път може и да биме - 0:2
Е, къде се загуби, липсва ми хуморът Ти, не за прогнозата днес, тя си е реална, но да не си в творческа дупка или женица Ти изпива силите, или много работиш ???
JohnnieWalker написа:0:2 и ЦСКА продължава абсордния си поход към медалитеАбсурден, защото фалирал отбор бие почти всички
JohnnieWalker написа:0:2 и ЦСКА продължава абсордния си поход към медалитеАбсурден, защото фалирал отбор бие почти всички
boabbb написа:mark1926 написа:boabbb написа:Мисля, че тоя път може и да биме - 0:2
Е, къде се загуби, липсва ми хуморът Ти, не за прогнозата днес, тя си е реална, но да не си в творческа дупка или женица Ти изпива силите, или много работиш ???
Бачкам стабилно. И напоследък няма кой толкова да ебавам![]()
Жълтите свършиха парите и смениха концепцията ( тоя им вид го одобрявам ), Левски, вече ми е жал даже за тях - толкова са зле
, само "гората" ги пробвам, ама те са 5 човека и не е забавно
Вие също радвате с концепцията с български играчи
Тая година може да имате истинско пловдивско дерби без Хамза, Реза и т.н. Лошо е, че другите си бутнаха стадиона, ама поне на "Лаута" ще има истинска атмосфера
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта