Дубълът на Локомотив не прости на Левски

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Долгопол
Контакти:

Re: Дубълът на Локомотив не прости на Левски

Мнениеот Долгопол » 21 юли 2014 23:29

sostenere написа:
zlato1234 написа:От цялата статия не ми стана ясно само кога Локо Пд са ни изпуснали на Герена? Не беше ли обратното или аз друг мач съм гледал... :roll: 8-)

И кво си гледал ти бе, аман от олигофрени. Затова на Герена сме 4 хиляди човека за първи мач, защото дебилите в сектор В им плескат, те направили равен на отбор, който не се знаеше дали ще ги има изобщо, без тренировки, без треньор до преди седмица, а тея се радват. А оня шушляк треньора ни вика, че се радва че е видял желание за победа... е това не е ли смешно. Трябва да сме благодарни и да се радваме, че виждаш ли тези са играли за победа... Те такава е целата ни смешна държава...

Познавам страхотни хора левскари :!: Тъпото е, че повечето сте злобни псевдо- биячи и толерирате такова агресивно, надъхано поведение помежду си. Какво толкова ще промените като събличате треньорите и псувате играчите си :?: Колко ще спечелите с всичката тази агресия по собствения ви отбор ? Признайте си, вие не ходите да гледате мач, а да се биете и да понапсувате някой от "Левски". Това да обиждате и да се биете с феновете на други отбори не ви прави големи левскари. ;) Защо си избивате мъката по отбора в агресия и насилие :?: Само така ли можете?

"Левскарският дух отдавна се е загубил"

Аз му казвам на един, че ми е жал за вас и че ви съчувствам, той ме псува :lol: Скръбното е, че повечето не осъзнавате, че не помагате на отбора си с такъв тип поведение. :| Сега всички ще помислите, че съм цесекар само защото ви казвам истината, която определено е неприятна. Като цяло в България ултрас културата е напълно неразбрана и означава, че простаците могат да правят каквото си поискат, когато са на стадиона.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 21 юли 2014 23:37

sostenere написа:Бегай, затова Левски се е превърнал в това подобие на отбор с некъв комунистически каскет за собственик, който сере яко на всички фенове, но пък си плаща на точните места... Левскарския дух отдавна се е загубил във феновете, а какво да говорим за футболистите.

С това твърдение обаче, няма как да не се съглася.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 21 юли 2014 23:42

zlato1234 написа:
sostenere написа:
zlato1234 написа:От цялата статия не ми стана ясно само кога Локо Пд са ни изпуснали на Герена? Не беше ли обратното или аз друг мач съм гледал... :roll: 8-)

И кво си гледал ти бе, аман от олигофрени. Затова на Герена сме 4 хиляди човека за първи мач, защото дебилите в сектор В им плескат, те направили равен на отбор, който не се знаеше дали ще ги има изобщо, без тренировки, без треньор до преди седмица, а тея се радват. А оня шушляк треньора ни вика, че се радва че е видял желание за победа... е това не е ли смешно. Трябва да сме благодарни и да се радваме, че виждаш ли тези са играли за победа... Те такава е целата ни смешна държава...

Мисля, че голяма част от феновете не ходят и заради такива като теб. Които не ходят за да гледат мач, а за съвсем други неща. Бил съм във всички сектори и к'во? Мислиш си, че само ако ходиш във Сектор Б си истински левскар ли? Кой е казал, че съм благодарен и се радвам на тази игра. Да може да съм недоволен, но това не значи, че трябва да ходя да се бия с футболистите, да ги обиждам или да ги събличам щото не са играли добре. В тази тема, аз защитавах това, че Локо Пд не са ни изпуснали и надиграли, а не играта на отбора. ;)

Ти явно не правиш разлика между надиграл и изпуснал- владеенето на топката и броя положения показват- Левски надигра, но развоя на мача бе такъв, че Локомотив поведе, изравнителния гол идва след "17" рикошета, от половин положение, други голове не падат- това е да изпуснеш победата???

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 21 юли 2014 23:50

Изгледах днешния мач с голямо удоволствие. 2:1 беше най-малкият резултат, с който Левски можеше да си тръгне. По-рано днес пак го казах, но на Лаута не се играе лесно, когато сме обединени. Браво на юношите!

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 21 юли 2014 23:53

Долгопол написа:ПФК "Левски" ги бият навсякъде. Жалко за феновете им, съчувствам им. :|

що не си гледаш чтрибуквието,дето скоро ще изчезне :mrgreen:

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 21 юли 2014 23:56

Долгопол написа:
sostenere написа:

Познавам страхотни хора левскари :!: Тъпото е, че повечето сте злобни псевдо- биячи и толерирате такова агресивно, надъхано поведение помежду си. Какво толкова ще промените като събличате треньорите и псувате играчите си :?: Колко ще спечелите с всичката тази агресия по собствения ви отбор ? Признайте си, вие не ходите да гледате мач, а да се биете и да понапсувате някой от "Левски". Това да обиждате и да се биете с феновете на други отбори не ви прави големи левскари. ;) Защо си избивате мъката по отбора в агресия и насилие :?: Само така ли можете?

Аз му казвам на един, че ми е жал за вас и че ви съчувствам, той ме псува :lol: Скръбното е, че повечето не осъзнавате, че не помагате на отбора си с такъв тип поведение. :| Сега всички ще помислите, че съм цесекар само защото ви казвам истината, която определено е неприятна. Като цяло в България ултрас културата е напълно неразбрана и означава, че простаците могат да правят каквото си поискат, когато са на стадиона.

от кога ходиш на мачове,че имаш смелостта да го говориш за ЛЕВСКИ!!!

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 22 юли 2014 00:06

Емигрант 45 написа:
Долгопол написа:
sostenere написа:

от кога ходиш на мачове,че имаш смелостта да го говориш за ЛЕВСКИ!!!

От 18 години сериозно.
[offtopic]:lol: :lol:[/offtopic]
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 22 юли 2014 08:14

sostenere написа:Е те се ебават с теб вече 6 години, Гаджев си тръгва за 10 път. Сега даже без пари го беха пуснали да си ходи, оставиха го да си търси отбор, да не тренира в подготовката, уж нов треньор, нови възгледи, пък той си почива някъде и идва по средата на подготовката, че не си е намерил отбор. Е само аз ли мисля, че това в професионален отбор няма как да стане ? И има толкова много работи, че направо е смешно да ги пиша....

Ама моля ти се, ти си единственото пишлеме, дето може да казва кое е професионален отбор и кое аматьорски! Атлетико са неква циркова трупа, а Тиаго работи в строителството и рита след работа. Потвърждение Айде вземи си дозата, успокой се, прочети малко за историята на Левски, за левскарската култура, а не за "ултрас" културата... Да разбереш, защо Левски не може да има връзка с черепи и черни качулки. Левски се подкрепя с любов, а не с псувни. В тази връзка не е лошо да прочетеш туй-онуй изобщо за културата. Айде със здраве и не демонстрирай така явно провала на родителите си. Хората казват, че е по-добре да си мълчиш и всички да те мислят за тъп, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всяко съмнение.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 22 юли 2014 10:04

Не мога да не споделя възхищението си от сърцатата игра на "Локомотивите" в събота и вчера на дубъла :!:
Още от първия мач видяхме ВСИЧКО, което искаме да виждаме и всичко, заради което сме станали Локомотивци, а именно чиста игра до предела на възможностите..........!
Едва ли някой е очаквал подобно начало, след трудностите в клуба ни напоследък?...Но все пак, това в Локото не е за първи път и ако някой подцени черно-белите, заради субективни причини, това ще му се отрази доста зле! Дай боже да ни подценяват! 8-)
Уважавам левскарите и в никакъв случай не искам някой от тях да се засяга от нито една дума в поста ми! Просто казвам това, което за мен лично е факт!

Вчера слушам спортно шоу "Гонг" както почти всеки ден и чувам коментара на Валентин Грънчаров, който беше нещо от рода: "Левски трябва да играе мотивирано, дори и срещу Локомотив Пловдив...."!? Г-н Грънчаров, какво е това "...дори срещу Локомотив Пловдив"? Искаш да кажеш, че Локото са пълни аутсайдери и посредствен отбор ли? Не е ли Локомотив Пловдив отбора, който през последните 4 години ви бие, където ви хване, въпреки предварителните очаквания и постоянните сътресения в този клуб? С това си изказване не обиждаш ли грозно и тенденциозно един от най-големите БГ клубове въобще? Знаеш ли, какво е дал ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ на "Левски" през годините като играчи и на България като такива, че да се изразяваш по подобен начин?! Като не симпатизираш на един отбор, поне го уважавай заради редица факти, които цяла България знае!..........
До "вчера", докато Динев ти плащаше(няма лошо) през ден беше на Лаута и обяснимо намираше благи думи за Пловдивчани, сега пак започна с познатото ни отношение към нас от преди да дойде Коко в Пловдив!? Ти си добър журналист, но пристрастията ти винаги са ти пречили в това поприще, за да бъдеш уважаван, като някои твои колеги! По-запознатите знаят, че симпатизираш и на жълтите(заради един твой пенсионирал се преди години колега с който ядяхте агнета редовно....), в което също няма лошо, но и това не бива да ти влияе на обективната оценка за даден клуб и даден мач!

В събота, както и вчера Левски можеше да бие, но как да стане това, когато не могат да вкарат гол предимно заради трагично неточни центрирания в завършващата фаза?
Ако не беше онзи злощастен рикошет в 81-вата минута, когато изравнихте, щяхте ли и точка да вземете след "страшната" игра, която сте играли според Гонзо, треньора ви и някои от вас :?:
Трябва да ти кажа, че ние в Локото си знаем дереджето и много добре си даваме сметка за това, какво ни чака, въпреки уникалната радост от събота(времето ще покаже), но вие левскарите сте на поредния си грешен път, ако си мислите, че оня ден играхте нещо.......освен безспорния хъс на отбора в този мач, който хъс обаче не доведе до нищо, "дори и срещу Локомотив Пловдив" :!:
Хайде да видим, докога левскарите ще изтраят тази игра с този треньор и въобще всичко, което изтърпяха през годините начело с Батков......!?
ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ и феновете му постигнаха това, което искаха и определено това е правилния път не само за пловдивския клуб, а за всички останали, които изживяха, а други още изживяват срама и унижението заради собствениците си....!!!! Още 2-3 мача като този в събота и няколко победи в най-близко бъдеще ще направят от Локомотив не аутсадер, като в момента е според мнозина, а отбор, с който всички ще се съобразяват и който ще бъде еталон за това, какво трябва да е бъдещето на истинските отбори у нас!!!!!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 22 юли 2014 10:06

baligo написа:Ама моля ти се, ти си единственото пишлеме, дето може да казва кое е професионален отбор и кое аматьорски! Атлетико са неква циркова трупа, а Тиаго работи в строителството и рита след работа. Потвърждение Айде вземи си дозата, успокой се, прочети малко за историята на Левски, за левскарската култура, а не за "ултрас" културата... Да разбереш, защо Левски не може да има връзка с черепи и черни качулки. Левски се подкрепя с любов, а не с псувни. В тази връзка не е лошо да прочетеш туй-онуй изобщо за културата. Айде със здраве и не демонстрирай така явно провала на родителите си. Хората казват, че е по-добре да си мълчиш и всички да те мислят за тъп, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всяко съмнение.

[offtopic]А с любовта и търпението си видехме докъде стигна Левски, да се радваме на Герена на равен и вече да не ни пука, че идват всякакви отбори и взимат точка или три ей така за добър ден. Ама то се свиква, така е. Еми не го разбирам и това с Тиаго, въпреки че има много разлики с Гаджев примерно, най-малкото е, че не са почнало още подготовка, а Влади изпусна половината, после идват броя трофей спечелени от отбора заедно с този футболист, отделно той не е капитан, който да дава пример, не е говорил 5 години, че ще се маха, не е показвал ушенце на феновете, не е говорил да си бият камшика и че още малко ще го изтърпят и т.н и т.н.
Ти ги подкрепяй с любов, а на Весо Минев му е много зор и си го премества от единия крачол в другия. А за качулките и черепите мой човек, кой кой е на стадиона, не си запознат изобщо...което е повече от видно. Май ти трябва да прочетеш за левскарската култура, защото публиката в момента е яко зависима от една група хора, които се занимават със стюардска дейност, кетъринг, боксови клубове, фитнес-зали, кафета, маркетинг, "спечелено" след мачовете със Сиони и Барселона преди 8 години... простиха се хиляди лайна на Батков, което в никъв случай не е левскарски дух, а песента "И преди и сега Левски значи свобода" е загубила смисъла си. Единственото, което се организира с левскарския дух беше юбилейния мач, което показа, че синята общност все още я има и е силна, но просто голяма част не ходят на стадионите заради по-горе споменатите причини.[/offtopic]
Последна промяна от sostenere на 22 юли 2014 13:41, променено общо 1 път.
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Върни се в “Локо Пловдив”