Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
stefani написа:Клубът отдавна върви към закриване, защото Коко знае, че действията му са следени под лупа от УЕФА
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Възрастен написа:Нико написа:drughi написа:Нико написа:Един належащ медицински съвет към всички жълти комплексари - набавете си валидол и други подобни лекарства ...
Няма сисъл. Те са неизличимо болни от комплекаса "Локомотив". Каквото и да пият, каквото и да вземат, кошмара им остава вечен. Аз лично ги съжалявам от време на време, като ги гледам как страдат в нашите форуми.
Има смисъл. Това ще им е нужно точно по повод на темата...Горките мисирчета!
Леко, леко, г-н Никленов. Леко - да не се спънеш. Всичкия валидол го отнесе Марешки във Варна (този, който не успяхте да изконсумирате покрай трибуната). А сега по темата: Като сте толкова "привлекателни" що никой не ви иска приживе, а чака да ви закрият? Тогава, викаш, опашката от бизнесмени ще е голяма, и ти ще си на нея. И, понеже очаквам елегантно да ме "баннат", да дам просто сравнение: Василев искаше да купи "Ботев" още в А-група, с всичките дългове. И аванс плати. Всичко провали онзи получовек, на когото не искам да споменавам името - от лакомия! Посочи ми някой да наддава за вас сега.
emo_75 написа:
Абе вие не разбрахте ли,че всичко се връща на този свят.Та в тази връзка искам и друго да кажа.GRAZIE KOKO!
Пловдив1926 написа:kikooo1912 написа:http://plovdivderby.com/posledni-novini-m/10251-martin-valkov-startirame-podpiska-v-zashtita-na-koko-dinev-shte-iskame-sreshta-s-nego.html
Коко май извади "тежката артилерия". Все пак успех във войната срещу него. Никой отбор не заслужава един човек да се подиграва с достойнството на феновете му, дори и Локото. Но едва ли ще успеете да се справите с Коко докато не сте единни всички и такива като Умброто ви мътят водата.
Тоя умброто отдавна не е един от нас - човек изгонен от Лаута заради кражби е точно идеалния спътник в живота на Коко Динев.
milen.hristov - ще пуснем някоя сълза бе, недей
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта