Лудогорец-Локомотив Пловдив 2–0

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Възрастен
Контакти:

Re: Съдията-Локомотив Пловдив 2–0

Мнениеот Възрастен » 16 апр 2014 22:31

actrus написа:Бях на мача и досега гледах записите.От тях разбрах че ОЩЕТЕНИЯ отбор е Лудогорец.100% дузпа (спъва го в коляното) и 100% червен картон.На терена имаше един отбор който играеше ФУТБОЛ (Лудогорец) и един който играеше ганкиното(Локо Пд).Съдията спря атака на Луму сам срещу шарана.Несъстествуваща засада.Това видях от записите.Всъщност що се водите че сте от Пловдив не сте ли от Кюстендил.Ходил съм на мачове на Тракия на ст "9-ти септември" по време оно(нищо че съм от Разград) и тогава не бях чувал за Локо Пд ;)

Тц,тц, бива ли такава работа! Та те са създадени преди македонците. Нещо повече - те са създали македонците! :)
Майтапа настрана - Чики-рики си свърши перфектно работата - тънко (и не чак толкова тънко) подпиране. Също като шуменеца днес на Коматево - постоянно накъсване на играта, толериране на "излежаването" на софийските буфери и грубостите им...Мили родни картинки.

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 16 апр 2014 22:42

Като фен на Пловдивският Гранд - БОТЕВ , не мога да бъда обвинен в пристрастия за столипиновци, но в интерес на истината - НЯМАШЕ НИКАКВА ДУЗПА. :!:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 апр 2014 22:59

Ся догодина,всички вкупом пак да им напълним стадиона,да им ръкопляскаме и да ги величаем. Докато се държим така,ще си праят квот си искат.
Обичайния заподозрян Ристьо си свърши работата за нЕколко кИфтета в "Сръбска скара"(поздрави на управителя ;) )и не мога да разбера защо това продължава да учудва някого.
Първата титла на Недоразумението,заедно с тая на Левски(Кюстендил) е най-спорната(да не кажа криминална) в близката ни история.
Явно нещата ще продължават,докато ги има тия.
Колега D.Georgiev,аз все си мисля че да ти вдигнат несъществуваща засада и да ти дадат дузпа не е едно и също. :roll:
Най-малко,защото едното го дава главния,другото страничния. Ама може и да греша. То европейския футбол не е като тоя в Б група.
Докато има Пасти,Масти,Ристосковци,Тасковци и Сватби,ний ще се дърлим тука,пък ония ши ядат кИфтета в Разград.
Пък как бе маа му стара за толкоз години един фен на Лудогорец не си призна,че няма дузпа или че има срещу тях ??? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 апр 2014 23:29

subzero написа:Ся догодина,всички вкупом пак да им напълним стадиона,да им ръкопляскаме и да ги величаем. Докато се държим така,ще си праят квот си искат.
Обичайния заподозрян Ристьо си свърши работата за нЕколко кИфтета в "Сръбска скара"(поздрави на управителя ;) )и не мога да разбера защо това продължава да учудва някого.
Първата титла на Недоразумението,заедно с тая на Левски(Кюстендил) е най-спорната(да не кажа криминална) в близката ни история.
Колега D.Georgiev,аз все си мисля че да ти вдигнат несъществуваща засада и да ти дадат дузпа не е едно и също. :roll:
Най-малко,защото едното го дава главния,другото страничния. Ама може и да греша. То европейския футбол не е като тоя в Б група.
Докато има Пасти,Масти,Ристосковци,Тасковци и Сватби,ний ще се дърлим тука,пък ония ши ядат кИфтета в Разград.
Пък как бе маа му стара за толкоз години един фен на Лудогорец не си призна,че няма дузпа или че има срещу тях ??? :roll:

Оставете "Лудогорец"! Всяко нещо с времето си. Още година ще го има този отбор и после няма нищо. Постигнаха обаче сериозни успехи. Така се прави.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

mozart
Контакти:

е

Мнениеот mozart » 16 апр 2014 23:31

Бях решил, че няма да пиша във форумите на гонг, но ме провокираш. За мен дузпа няма, а Безяк си пада като талпа на земята. Обясних какво виждам и в нашия форум, така че има такива хора, каквито ти търсиш ;). Яд ме е, че свириха тази смешна дузпа, заради това, че след 2-0 намалихме оборотите, а при 1-0 гол със сигурност до края щеше да падне. За мен съдията се обърка и не е ял кифтета, че да свири дузпа. Друга грешка в този мач сериозна не виждам. Да, имаше засади, някое и друго нарушение, но до там. Казвам това, за онези дето реват, че някой им накъсвал играта, спирал им атаките. Че това е в подкрепа на отбора, който не може да играе (в случая Локомотив) и всички знаят, че това накъсване пречи на Лудогорец. Намалили сме оборотите видимо, за мен непонятно защо, но дано напълнят кошниците на всички до края, че да затворят устите на всички, чиито отбори не могат да направят 3 паса, а имат претенции.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Re: Лудогорец-Локомотив Пловдив 2–0

Мнениеот Илич Рамирес » 16 апр 2014 23:41

Когато започнете да играете футбол,а не постоянно да жестикулирате и репликирате по съдията,тогава може да говорим.Днес един отбор игра футбол на прилично ниво,другия само бавеше и накъсваше играта.Акалски се правеше на шут през цялото време,но и ви спаси от по-голям резултат.Да се бяха получили половината от нашите ситуации отивахте на 4-5 гола разлика.Колкото до дузпата,от това което видях,имаше подлагане с коляно от вашият играч и контакт след това отстрани пред глезена на Безяк.Може да се свири,може и да не се свири.Зависи от съдията.Ако наистина ни подпираше ,дали щеше да даде втори жълт на Александров само броени минути след първия?Или засадата на Луму,на който му вървеше този мач и ....
Не търсете под вола теле,а се напънете да играете футбол.Изиграхте един мач срещу ЦСКА,давайте и срещу другите все така.Тогава футболът в България ще тръгне напред,всеки срещу всеки.Това е положението.Живи и здрави.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: е

Мнениеот subzero » 16 апр 2014 23:42

mozart написа:Бях решил, че няма да пиша във форумите на гонг, но ме провокираш. За мен дузпа няма, а Безяк си пада като талпа на земята. Обясних какво виждам и в нашия форум, така че има такива хора, каквито ти търсиш ;). Яд ме е, че свириха тази смешна дузпа, заради това, че след 2-0 намалихме оборотите, а при 1-0 гол със сигурност до края щеше да падне. За мен съдията се обърка и не е ял кифтета, че да свири дузпа. Друга грешка в този мач сериозна не виждам. Да, имаше засади, някое и друго нарушениеп, но до там. Казвам това, за онези дето реват, че някой им накъсвал играта, спирал им атаките. Че това е в подкрепа на отбора, който не може да играе (в случая Локомотив) и всички знаят, че това накъсване пречи на Лудогорец. Намалили сме оборотите видимо, за мен непонятно защо, но дано напълнят кошниците на всички до края, че да затворят устите на всички, чиито отбори не могат да направят 3 паса, а имат претенции.

Е,пък как един не се обърка в обратна посока???
Кифтета има и в Пловдив и Варна и София и Бургас.
Иначе очаквах да признаеш,че няма дузпа. Респект. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 16 апр 2014 23:44

daniel875 написа:
subzero написа:Ся догодина,всички вкупом пак да им напълним стадиона,да им ръкопляскаме и да ги величаем. Докато се държим така,ще си праят квот си искат.

Оставете "Лудогорец"! Всяко нещо с времето си. Още година ще го има този отбор и после няма нищо. Постигнаха обаче сериозни успехи. Така се прави.

Ми оставете ни ,но не ни оставяте.След една година пак ще си пишеме,но за нищото в което ще е твоя отбор.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 апр 2014 00:09

"Левски" и ЦСКА имат милиони привърженици, така че не говори глупости. "Лудогорец" напълни стадиона в Европа, защото левскари, цесекари, слависти и локомотивци решиха да подкрепят български отбор. Вие няма да направите същото, убеден съм. Просто посочените от мен отбори имат достойни публики, които уважават футбола като игра.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 17 апр 2014 00:18

daniel875 написа:"Левски" и ЦСКА имат милиони привърженици, така че не говори глупости. "Лудогорец" напълни стадиона в Европа, защото левскари, цесекари, слависти и локомотивци решиха да подкрепят български отбор. Вие няма да направите същото, убеден съм. Просто посочените от мен отбори имат достойни публики, които уважават футбола като игра.

Именно защото уважават футбола като игра,дойдоха на наш мач да се насладят на тази игра наречена футбол,нещо което техните отбори не им предоставят от доста години.Продукцията на Лудогорец е първо качество за България.

Върни се в “Локо Пловдив”