Декларация до ръководството и ДПС!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

uppercut
Контакти:

Re: ДЕКЛАРАЦИЯ ДО РЪКОВОДСТВОТО И ДПС!

Мнениеот uppercut » 08 мар 2014 12:24

костенурк написа:
v.r.s. написа:
костенурк написа:що триете нормални мнения в които няма обиди и нарушаване на правилата :?:

Тук си напълно прав, много мнения които не нарушават правилата бяха изтрити.

не им харесва реалноста.вчера клуба им ОФИЦИАЛНО се наведе на БСП и ДПС.ние строим стадион тях ги очаква аматиорския футбол 8-)

хахахах вие се наведохте на дпс и сега строите стадион а ние им се опълчихме и ще се опитат да ни затрият ;)
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 08 мар 2014 12:25

botevbeerboys написа:
v.r.s. написа:
botevbeerboys написа:
v.r.s. написа:До феновете на Ботев, преди когато бяхте в тежка ситуация получавахте подкрепа от фенове на други отбори срещу Христолов и уважение, че предпочетохте да играете във В група за да започнете начисто. Сега с поведението си сте на път да го изгубите и настроите феновете на останалите отбори срещу вас. Проблема е общ, радвайте се на отбора си, но не се превръщайте в подлоги на Бареков и ДПС, защото всичко друго освен името и достойнството е преходно.
Не смесвайте спорта с политиката, това се отнася и за феновете на останалите отбори.

Няма как да ги подкрепим в борбата им срещу Коко,защото точно те когато ние се борихме със селския си правиха хореографиите с неговия лик и скандираха името му!За политика мисля,че е излишно да говорим тук,защото тя наистина не бива да се свързва с футбола!Лично аз ненавиждам ВСИЧКИ политически партии включително и ГЕРБ на който нашите съграждани явно симпатизират! И за да не падам на тяхното ниво все пак им пожелавам успех в борбата им!Ние няма да издигаме плакати с лика на Коко! ;)

Има разлика в двет ситуации, защото селския не беше никакъв факто и съсипа само вас, докато тези заради които е уволнен Узунов съсипват цяла България. Не усещате ли, че влиянието на ДПС в Пловдив е голямо почти колкото в Кърджали и то без да има голямо турско малцинство. При вас го имат, чрез собствениците на отборите ви и новосъздадената им партия на Бареков.

Ами не знам аз живея в Пловдив и не съм забелязал влияние на ДПС!Напротив кмета на града както и повечето общински съветници са от ГЕРБ.А партията на Бареков все още прохожда за да има някакво влияние!А и не виждам връзка между нея и ДПС.

Не виждате връзка защото не искате да я видите, че Бареков е свързан с Василев, а той с Пеевски, който е член на ДПС. Партията на Бареков си е патерица на ДПС, каквато беше ЛИДЕР на Ковачки.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 08 мар 2014 12:25

Юруууш към Куматевуууууууу :lol:
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 08 мар 2014 12:26

костенурк написа:абе важното е жълтите да са виновни 8-)

и всичко свързано с тях
Изображение

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 08 мар 2014 12:28

v.r.s. написа:
botevbeerboys написа:
v.r.s. написа:
botevbeerboys написа:
v.r.s. написа:До феновете на Ботев, преди когато бяхте в тежка ситуация получавахте подкрепа от фенове на други отбори срещу Христолов и уважение, че предпочетохте да играете във В група за да започнете начисто. Сега с поведението си сте на път да го изгубите и настроите феновете на останалите отбори срещу вас. Проблема е общ, радвайте се на отбора си, но не се превръщайте в подлоги на Бареков и ДПС, защото всичко друго освен името и достойнството е преходно.
Не смесвайте спорта с политиката, това се отнася и за феновете на останалите отбори.

Няма как да ги подкрепим в борбата им срещу Коко,защото точно те когато ние се борихме със селския си правиха хореографиите с неговия лик и скандираха името му!За политика мисля,че е излишно да говорим тук,защото тя наистина не бива да се свързва с футбола!Лично аз ненавиждам ВСИЧКИ политически партии включително и ГЕРБ на който нашите съграждани явно симпатизират! И за да не падам на тяхното ниво все пак им пожелавам успех в борбата им!Ние няма да издигаме плакати с лика на Коко! ;)

Има разлика в двет ситуации, защото селския не беше никакъв факто и съсипа само вас, докато тези заради които е уволнен Узунов съсипват цяла България. Не усещате ли, че влиянието на ДПС в Пловдив е голямо почти колкото в Кърджали и то без да има голямо турско малцинство. При вас го имат, чрез собствениците на отборите ви и новосъздадената им партия на Бареков.

Ами не знам аз живея в Пловдив и не съм забелязал влияние на ДПС!Напротив кмета на града както и повечето общински съветници са от ГЕРБ.А партията на Бареков все още прохожда за да има някакво влияние!А и не виждам връзка между нея и ДПС.

Не виждате връзка защото не искате да я видите, че Бареков е свързан с Василев, а той с Пеевски, който е член на ДПС. Партията на Бареков си е патерица на ДПС, каквато беше ЛИДЕР на Ковачки.
И може ли да ми кажеш по какъв начин Пеевски е свързан с Василев?!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 08 мар 2014 12:28

uppercut написа:
костенурк написа:
v.r.s. написа:
костенурк написа:що триете нормални мнения в които няма обиди и нарушаване на правилата :?:

Тук си напълно прав, много мнения които не нарушават правилата бяха изтрити.

не им харесва реалноста.вчера клуба им ОФИЦИАЛНО се наведе на БСП и ДПС.ние строим стадион тях ги очаква аматиорския футбол 8-)

хахахах вие се наведохте на дпс и сега строите стадион а ние им се опълчихме и ще се опитат да ни затрият ;)

Как по точно сме се навели на дпс?някви доказателства ако може?вас от много време насам ви затрива Тото Динев ама не ви стискаше да му се опълчите
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 08 мар 2014 12:29

браво не съм от локо пловдив но позицията им е за уважение
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 08 мар 2014 12:32

Много се отклонихме от темата, чрез противопоставянето, а тя е политическо уволнение на един от силните хора в Локомотив Пловдив и обявяването му в декларация, както и декларацията на феновете на Локомотив Пловдив, която според мен е достойна за уважение. Надявам се да я отстояват докрай и да не се огънат и пред огрозата отбора им да остане финансово необезпечен, защото Локомотив го е имало и преди Коко, ще го има и след него, независимо в коя дивизия се подвизава. По този път минаха и Ботев, както и Миньор в момента, собствениците са еднодневки и по всяко време може да решат да оставят отборите, но отбор с фенове няма как да спре да същетвува ако ще и в селските групи.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 08 мар 2014 12:44

БОГ Е С НАС, ДОГАН Е С ВАС!!!!!

Изображение
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 08 мар 2014 12:48

Хайде на село тогава, ооо хайде на село!
Бог с нас - Доган с вас!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Върни се в “Локо Пловдив”