Локомотив Пловдив уволни административния д-р Атанас Узунов

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив уволни административния д-р Атанас Узунов

Мнениеот Irish stout » 07 мар 2014 15:19

Гледам, че някои се радват, без да разбират защо.

Пичове, нещата в България придобиват страшни размери. И ако на вас сега очите са ви замъглени от строежа на нов стадион, когато КГБ започне да си изпълнява мисията тук, ще разберете, че всички заедно сме в лайната.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 07 мар 2014 15:20

Irish stout написа:Гледам, че някои се радват, без да разбират защо.

Пичове, нещата в България придобиват страшни размери. И ако на вас сега очите са ви замъглени от строежа на нов стадион, когато КГБ започне да си изпълнява мисията тук, ще разберете, че всички заедно сме в лайната.

Стига сме ги гледали жълтите... в момента НАШИЯ КЛУБ СИ "СВАЛЯ ГАЩИТЕ"!!!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 07 мар 2014 15:21

Да им е "честито" на Пловдив! Поне можеби ще имат пари, за сметка на друго!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 мар 2014 15:22

Искам да попитам по-активната част от пишещите в тази тема (феновете на "Ботев").... Абе гледам ,че се появи новина, че "Цв. Василев гони Кривия от Ботев"... Абе дали и това не е свързано със събитията от днес в Локомотив?!! Имам предвид, че се отвори местенце днес в черно-белия клуб и като гледам взаимните прегръдки, които си правят от клуба с определени политически сили да не би пък скоро да имаме новоназначение... :) :) :) .... Това вече е в кръга на шегата разбира се... :) :) :)
Изображение

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 07 мар 2014 15:25

plovdivram написа:Искам да попитам по-активната част от пишещите в тази тема (феновете на "Ботев").... Абе гледам ,че се появи новина, че "Цв. Василев гони Кривия от Ботев"... Абе дали и това не е свързано със събитията от днес в Локомотив?!! Имам предвид, че се отвори местенце днес в черно-белия клуб и като гледам взаимните прегръдки, които си правят от клуба с определени политически сили да не би пък скоро да имаме новоназначение... :) :) :) .... Това вече е в кръга на шегата разбира се... :) :) :)

Стига бе, това вече ще е гавра! Кривия в Локо...... :lol: :lol: :lol:
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 мар 2014 15:31

svence
Стига бе, това вече ще е гавра! Кривия в Локо...... :lol: :lol: :lol:

Мен ако питаш... всичко от "финала" за Купата преди 2 години - насам е гавра с феновете на Локомотив, но докато всички не го разберем нищо няма да се промени.... така че ... 'що и Кривия да не дойде при нас?!!!
Последна промяна от plovdivram на 07 мар 2014 15:31, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 мар 2014 15:31

svobodni написа:

Пет пари не давам дали Коко си сваля гащите или е принуден. И никой не гледа жълтите. Проблем е методът на работа на тези, които дърпат конците.
Днес строят стадион край бирената, утре ще замажат и при нас нещата по подобен начин, обаче генерално, ще станем икономически роби.

Имам и по-черна прогноза, но не и е тук мястото. Само ще спомена начина на приватизация на завод "Юри Гагарин" в Пловдив.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 07 мар 2014 15:33

Irish stout написа:
svobodni написа:

Пет пари не давам дали Коко си сваля гащите или е принуден. И никой не гледа жълтите. Проблем е методът на работа на тези, които дърпат конците.
Днес строят стадион край бирената, утре ще замажат и при нас нещата по подобен начин, обаче генерално, ще станем икономически роби.

Имам и по-черна прогноза, но не и е тук мястото. Само ще спомена начина на приватизация на завод "Юри Гагарин" в Пловдив.

Мен ме е срам, че ДПС поздрави МОЯ ЛОКОМОТИВ, а ЛОКОМОТИВ МУ ОТВЪРНА СЪС СЪЩОТО!

п.п. Никъде не видях името на свинята в декларацията. Официалния ни сайт е ЛИЦЕТО НА НАШИЯ КЛУБ. Така поне си мислех...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 мар 2014 15:37

Irish stout написа:
svobodni написа:

120 годишна традиция като Пловдивския панаир беше УНИЩОЖЕНА... но като погледнеш - ШАДРАВАНИ, ПОДРЕДЕНО, ЧИСТО... какво му е?!!
Според мен по друг начин стоят нещата с футболните клубове.... по-вероятно е ако има такъв "ПЛАН", то поне единия да бъде оставен, а другия лека-полека да бъде унищожен...

svobodni, стига си се ядосвал тук.... Тази вечер има среща, която би трябвало да си запознат къде ще се проведе и от колко часа... Заповядай там всичко ще можеш да си излееш и мисля, че няма да има човек, който няма да бъде съгласен с теб... Тук - точно от приказките, и най-вече начина по който го правиш - нужда мисля, че няма!!!
Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 07 мар 2014 15:40

Как човек да уважава този отбор ? Сега се навеждат и на тази омразна от народа власт .
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Локо Пловдив”