Магията Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Магията Лаута

Мнениеот plovdivram » 24 фев 2014 10:54

plan-2012 написа:Коко Динев за пореден път доказва, че милее и искрено обича ,,Локомотив,,! А тези, които го мразят и обвиняват незаслужено в какво ли не, да си признаят, че бяха подло излъгани от варненският селянин Марешки! И ще им кажа още нещо, всички ЖЪЛТИ сайтове, вестници и телевизии от медийната империя нa Цветан Всилев бълват непрекъснато долни лъжи и изливат помия по адрес на Коко Динев с ясната цел да настроят част от феновете срещу него и да го принудят да напусне! След, което отборът отива по окръжните групи и изчезва от футболния хоризонт! Не им се вързвайте на подлите, долни манипулации! :P

Единственото нещо, което ме кара да се съмнявам в правотата на личното ми отношение към случващото се в моя клуб е когато гледам как феновете на Ботев се ПРАВЯТ (да, точно това е думата), че при тях нещата са по-"различни"! И не за друго, а защото го правят съвсем целенасочено мислейки си, че по този начин трупат някакъв дивидент... и като погледна вчерашния им мач, който ТЕХНИТЕ медии ще изкарат едва ли не най-истинския в това нашето си "първенство"и чак ме хваща яд на мен си, че съм толкова строг към случващото се в моя клуб...
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 24 фев 2014 14:03

Вчера си позволих да направя коментар за мача им в техния раздел и в темата за срещата с Лудогорец.
Мнението ми, обаче веднага бе изтрито, а си беше в правилната тема, без заяждане и т.н.
Никаква толерантност към жълтите, които си позволяват да си излеят помията в нашите теми.
Моето мнение след няколко минути бе изтрито, а те си избиват комплексите тук безнаказано.
Сякаш сме длъжни да им четем глупостите, когато влизаме в нашите теми.
Не знам защо нашите модератори са толкова толерантни към тези перушани?!
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 24 фев 2014 15:11

Ванко_Ултраса написа:Вчера си позволих да направя коментар за мача им в техния раздел и в темата за срещата с Лудогорец.
Мнението ми, обаче веднага бе изтрито, а си беше в правилната тема, без заяждане и т.н.
Никаква толерантност към жълтите, които си позволяват да си излеят помията в нашите теми.
Моето мнение след няколко минути бе изтрито, а те си избиват комплексите тук безнаказано.
Сякаш сме длъжни да им четем глупостите, когато влизаме в нашите теми.
Не знам защо нашите модератори са толкова толерантни към тези перушани?!

Защото ги съжаляват.

Като гледам коментарите по медиите - Локомотив е бил отчайващо слаб, а Шампионът по трансфери е направил галактически мач. Гледах на живо Локомотив и Любимец и смятам, че Локомотив не предложи почти нещо стойностно и отбора може много повече от това, което показа. Не съм гледал "дербито на пернатите" и нищо не мога да кажа за играта им, но чисто статистически "слаб" Локомотив победи а "силен" Ботевь - не. Май трябва само да си пожелаем още много такива слаби мачове на Локомотив и такива галактически представление на Ботевь
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 фев 2014 15:31

Ебати тъпотийте сте написали. Папагалите играха с най-добрия отбор в България, който не можем да бием не помна от кога, а ние с някви селяни от Любимец. Явно покрай розовите очила с които се правите, че не виждата на дебелия свинщините съвсем сте изгубили представа за реалност. Двата мача нямат никакво място за сравнение.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 27 фев 2014 18:17

Жълтите ще ни разпорят на терена това е повече от ясно... с курвата Динев - толкова. Айде бе в Любимец няма ли някой да ходи? Екскурзия сме пуснали гледам ахахах дали ще имаме и 200 човека този път?

Върни се в “Локо Пловдив”