plan-2012 написа:Коко Динев за пореден път доказва, че милее и искрено обича ,,Локомотив,,! А тези, които го мразят и обвиняват незаслужено в какво ли не, да си признаят, че бяха подло излъгани от варненският селянин Марешки! И ще им кажа още нещо, всички ЖЪЛТИ сайтове, вестници и телевизии от медийната империя нa Цветан Всилев бълват непрекъснато долни лъжи и изливат помия по адрес на Коко Динев с ясната цел да настроят част от феновете срещу него и да го принудят да напусне! След, което отборът отива по окръжните групи и изчезва от футболния хоризонт! Не им се вързвайте на подлите, долни манипулации!
Единственото нещо, което ме кара да се съмнявам в правотата на личното ми отношение към случващото се в моя клуб е когато гледам как феновете на Ботев се ПРАВЯТ (да, точно това е думата), че при тях нещата са по-"различни"! И не за друго, а защото го правят съвсем целенасочено мислейки си, че по този начин трупат някакъв дивидент... и като погледна вчерашния им мач, който ТЕХНИТЕ медии ще изкарат едва ли не най-истинския в това нашето си "първенство"и чак ме хваща яд на мен си, че съм толкова строг към случващото се в моя клуб...