ekzekutor написа:Напоследък стават здрави мачове с много голове. Мисля , че този няма да е изключение. Сложете за над 2.5 . Иначе мача е труден за прогнозиране.
Не е труден изобщо. Локомотив бие. Мача е твърдо 1.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ekzekutor написа:Напоследък стават здрави мачове с много голове. Мисля , че този няма да е изключение. Сложете за над 2.5 . Иначе мача е труден за прогнозиране.
Empty написа:Пловдив1926 написа:Това, че не се поляга на по-силен отбор въобще не е вярно. Ако се вгледаме назад във времето ще видим 100 примера за това, отбори като Славия, Беласица, Черно Море и тн. просто даваха редовно втория полусезон мачовете си без бой срещу някой лев. И без това ЦСКА може да бие всеки един отбор в България принципно, но въпроса е на каква цена? Нали се сещате, че Данчо Тъча и още няколко таланта могат да хоспитализират на чорбата двама топ играча без да им пука за картони или резултата в сегашния мач? Просто е видно от сателит как по времето на Коко Свинев скачаме на Левски на 300%, а срещу ЦСКА играем на 30%.
Единствената надежда е, понеже за тоя мач ще има някои изненади, тоя тиквеник да е решил да не продава за да не си замине още този кръг.
Мачът срещу Ботев продадохте ли го?Там бяхте трагични и футболистите ви играеха без да се напъват на 30%, както казваш ти.Много е лесно човек да се оправдава за всичко.....продължавайте
turbogena написа:Надявам се Локото да го играят истински тоя мач. Коко по принцип обича да поляга на розовите.
kupo написа:Само на мен ли ми прави впечатление, че този мач се е играл преди има няма 1 месец?))
Иначе по темата победа за ПЛОВДИВ в събота)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта