Организация около шествието преди дербито
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Организация около шествието преди дербито
ние отсега празнуваме,само локо,и победа
- Себастиан Фетел
- Контакти:

[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Tomata написа:staria написа:Tomata написа:fire написа:Това шествие, което ще се осъществи за втори, пореден път(като място на сборен пункт) е поредната голяма идея на черно-бялата общност! "Джумаята " е култово за великия ни град място, както е такова и за отбора на Пловдив, а именно Локомотив!
Истинските майни ще потеглят от "сърцето" на Пловдив!
Добре е да знаете, че площада с "култовото за отбора на Локомотив" място, се нарича "джумая джамия". Джумая се употребява разговорно от пловдивчани (макар и не истински). Дали "султанската" или "петъчната" джамия, може да бъде сърцето на един християнски град - Пловдив, т'ва само "истинските майни" могат да кажат
Имайки предвид, че тепетата и чифте баня отпадат по същите причини, предполагам, че центъра на Пловдив се намира в родното ти село, а? Долни Воден, Ръжево Конаре или "гражданин" от Ракуски?
Аааа..., не така с лошото "градски"! К'во общо имат тепетата с джамията бе гений? Ако визираш турските им названия, то аз съвсем нямах т'ва предвид. Иначе за протокола, за център на града пловдивчани приемаха в не много далечното минало "окото", знаеш ли къде е "градски"? И в тоя ред на мисли аз "селския" живея в построена от прадядо ми 1927г. къща, на 300м от т'ва око. Или с две думи там, където ти идваш да потъркаш морни джапанки в събота или неделя, ако не си на "вилата"
Теб май съм те разплаквал тук и друг път? Както знаете, израснал съм Кичука. Та помня много добре, какви "пловдивчани" сте вие жълтите... Най-добрите ми приятели от детинство са жълти! Летните ваканции обаче, все ги нямаше в Пловдив... ходеха при баба и дядо на разни екзотични места: Избегли, Караджалово, Коч бунар и т.н. За "жълто гражданство" мога да напиша книга, като уводът й ще е колкото "война и мир"....
Тази история с къщата от 1927 г, съм я чувал няколко пъти. Ама все от различни жълти. Като добавим, че Раул е от Габровско, разни тиранти -миранти е от Стряма, румбата е от Цалапица, имате и доста от първомайските села, Лишев е от Хисаря или Старо Железаре, Бареков е от село Баня... Да не говорим за най-големите ви легенди и сегашни ръководители от: Маноле, Паничери, Долни Воден, Чирпан, Мадан, Белозем, Пазарджик, Въгларово, Мусомище и т.н. И като се сетя за едно фотомонтаж как пловдивчани посрещали шампионите от 1929 пред Военния клуб, а в последствие се оказа, че е посрещане на фердинанд 21 години по-рано, тази форумна автобиография с къщата от 1927 буди у мен само смях... Бащата ми е израстнал в подножието на Стария град, не знам дали това се води център, но ВСИЧКИТЕ му съседи и приятели бяха от Локо!!!! Имах приятел жълт. Живееше до Военна болница. Оплакваше се, че го скъсвали от бъзик, че е от Тракия!!!!!! всички били от Локото. За "пловдивските ви легенди": Ивайло Стойнев, Пикито Юруков и Ясен петров, мога да ти кажа, че живееха в коптори. Най-бедната прослойка на кичука. Едно време, когато комунистите бяха въвели оная простия за пловдиското поданство, единствените места на които не бяхте като бели врани бяха пазарите и Кичука. Гледай си детенцето и не ни разсмивай!
И да не забравя. Иди преди някой ваш мач до табелата на Пловдив, на Карловското шосе, да ги видиш вашите фенове, как пристигат с москвичи и варшави за мача на "отбора на Пловдив"... Не я зачеквайте тази тема, затова кой има повече основание да се кичи с названието Майна!
Придържайте се стриктно към лъжите за циганите!
Тате, как се пише любов?
Tomata написа:staria написа:Tomata написа:fire написа:Това шествие, което ще се осъществи за втори, пореден път(като място на сборен пункт) е поредната голяма идея на черно-бялата общност! "Джумаята " е култово за великия ни град място, както е такова и за отбора на Пловдив, а именно Локомотив!
Добре е да знаете, че площада с "култовото за отбора на Локомотив" място, се нарича "джумая джамия". Джумая се употребява разговорно от пловдивчани (макар и не истински). Дали "султанската" или "петъчната" джамия, може да бъде сърцето на един християнски град - Пловдив, т'ва само "истинските майни" могат да кажат
Имайки предвид, че тепетата и чифте баня отпадат по същите причини, предполагам, че центъра на Пловдив се намира в родното ти село, а? Долни Воден, Ръжево Конаре или "гражданин" от Ракуски?
Аааа..., не така с лошото "градски"! К'во общо имат тепетата с джамията бе гений? Ако визираш турските им названия, то аз съвсем нямах т'ва предвид. Иначе за протокола, за център на града пловдивчани приемаха в не много далечното минало "окото", знаеш ли къде е "градски"? И в тоя ред на мисли аз "селския" живея в построена от прадядо ми 1927г. къща, на 300м от т'ва око. Или с две думи там, където ти идваш да потъркаш морни джапанки в събота или неделя, ако не си на "вилата"
Ей, тоя "Гладстон" бил голяма работа!

подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
s.th.1926 написа:Tomata написа:staria написа:Tomata написа:fire написа:Това шествие, което ще се осъществи за втори, пореден път(като място на сборен пункт) е поредната голяма идея на черно-бялата общност! "Джумаята " е култово за великия ни град място, както е такова и за отбора на Пловдив, а именно Локомотив!
Теб май съм те разплаквал тук и друг път? Както знаете, израснал съм Кичука. Та помня много добре, какви "пловдивчани" сте вие жълтите... Най-добрите ми приятели от детинство са жълти! Летните ваканции обаче, все ги нямаше в Пловдив... ходеха при баба и дядо на разни екзотични места: Избегли, Караджалово, Коч бунар и т.н. За "жълто гражданство" мога да напиша книга, като уводът й ще е колкото "война и мир"....
Тази история с къщата от 1927 г, съм я чувал няколко пъти. Ама все от различни жълти. Като добавим, че Раул е от Габровско, разни тиранти -миранти е от Стряма, румбата е от Цалапица, имате и доста от първомайските села, Лишев е от Хисаря или Старо Железаре, Бареков е от село Баня... Да не говорим за най-големите ви легенди и сегашни ръководители от: Маноле, Паничери, Долни Воден, Чирпан, Мадан, Белозем, Пазарджик, Въгларово, Мусомище и т.н. И като се сетя за едно фотомонтаж как пловдивчани посрещали шампионите от 1929 пред Военния клуб, а в последствие се оказа, че е посрещане на фердинанд 21 години по-рано, тази форумна автобиография с къщата от 1927 буди у мен само смях... Бащата ми е израстнал в подножието на Стария град, не знам дали това се води център, но ВСИЧКИТЕ му съседи и приятели бяха от Локо!!!! Имах приятел жълт. Живееше до Военна болница. Оплакваше се, че го скъсвали от бъзик, че е от Тракия!!!!!! всички били от Локото. За "пловдивските ви легенди": Ивайло Стойнев, Пикито Юруков и Ясен петров, мога да ти кажа, че живееха в коптори. Най-бедната прослойка на кичука. Едно време, когато комунистите бяха въвели оная простия за пловдиското поданство, единствените места на които не бяхте като бели врани бяха пазарите и Кичука. Гледай си детенцето и не ни разсмивай!
И да не забравя. Иди преди някой ваш мач до табелата на Пловдив, на Карловското шосе, да ги видиш вашите фенове, как пристигат с москвичи и варшави за мача на "отбора на Пловдив"... Не я зачеквайте тази тема, затова кой има повече основание да се кичи с названието Майна!
Придържайте се стриктно към лъжите за циганите!
Може и да си ме разплаквал от смях, и друг път, не съм сигурен? В мнението ти се съдържа коментара на стария, който сигурно е израснал и той на копчетата, но той "зачеква темата" за основанията. Аз просто я доизяснявам така да се каже. Да не говорим, че "истински майни" е прозвище, с което се кичете вие, та и там темата стои почти зачекната. За историята с къщата питай кистендил той очевадно ме познава и факт, историята, дали си е чувал или не, е част от историята на този град, от който според стария аз не съм. Имам и други истории за същия град, свързани със семейството ми, но тях като седнем на по ракия

Ми не плачеше от смях... Беше много ЯДОСАН!!!!! И от доста време за първи път пишеш тук. Както и да е, ти си от кротките, които само по време на дерби и на големи неблагополучия при твоя отбор дращят тук. Обясних защо не вярвам на тази история за къщата... И още не я вярвам. А за истинските майни. Ами те другите са ни наричали ПЛОВДИВЧАНИ, във времена когато вас са ви наричали ботевци. Прочети, какво съм казал за корените на легендите ви и за хейтърчетата ви, фенове... Ако бяха само корените и фасадите ви добре, но основното ви е поведението. Да тръгнеш за Германия с луксозен рейс, да му изгориш кожените седалки с фасове, да му съсипеш плафона и да скачаш на бой на шофьорите пиян на кирка, са определено неща нетипични за пловдивчани. А най-много се смях, че някакъв си напълнил дисагите с царевица от някаква нива до стадиона в Ашпах.... Преди години се сещах за вас само по време на дерби. Даже и са сядал и на ТИ. Но сега откакто ви допуснаха до Пловдив изпитвам само погнуса. И пак да кажа. На Карловско шосе иди, да ги видиш с волгите и москвичите. "Жълтите пловдивчанци"....
Тате, как се пише любов?
- Rooster1912
- Контакти:
s.th.1926 написа:...
Много държа да отговориш! Тия май са "истински майни", нали? Кво ще кажеш по-въпроса? Определено ще внесат допълнително колорит по време на шествието ви от площада пред джамията.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1qnOOqwFRiY[/youtube]
Последна промяна от Rooster1912 на 12 сеп 2013 17:59, променено общо 1 път.
- Пловдив1926
- Контакти:
Тва клипче се събирате цялото семейство в колибата и го гледате на коледа, или на рамазана, каквото там празнувате, сигурен съм
Това ви е радостта в живота. А да, и да говорите за комплекси 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Rooster1912
- Контакти:
Тва клипче, мой човек, е емблематично. То олицетворява цялата ви същност като публика! Малък си, много неща не помниш, а и не знаеш. Камерите и архивите никога не лъжат, колкото и да се опитвате да се "изчистите" чрез Интернет пространството ! Айде, живи и здрави!
Последна промяна от Rooster1912 на 12 сеп 2013 19:18, променено общо 4 пъти.