Лятна подготовка, селекция и слухове - 2013

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Re: Лятна подготовка, селекция и слухове - 2013

Мнениеот soccerav » 19 юни 2013 15:43

Почваме да правим отбор, взимаме класни футболисти и изведнъж лидера на отбора отива в Лудогорец?? Дано поне махнем този куц кон Марков, заедно с великите нападатели Мирчев и Стефанов. Ако никой не ги иска и без пари да ги даваме. Надявам се Абушев и Маламов да останат.

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 20 юни 2013 12:30

soccerav написа:Почваме да правим отбор, взимаме класни футболисти и изведнъж лидера на отбора отива в Лудогорец?? Дано поне махнем този куц кон Марков, заедно с великите нападатели Мирчев и Стефанов. Ако никой не ги иска и без пари да ги даваме. Надявам се Абушев и Маламов да останат.

Защо си мислиш ,че Златински трябва да играе при нас цял живот?Всеки човек иска да се развива - напълно го разбирам Златински !
За Марков съм съгласен ,че трябва да си ходи или да е резервен вариант ,но за Стефанов не съм

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 20 юни 2013 16:24

vlado161 написа:
soccerav написа:Почваме да правим отбор, взимаме класни футболисти и изведнъж лидера на отбора отива в Лудогорец?? Дано поне махнем този куц кон Марков, заедно с великите нападатели Мирчев и Стефанов. Ако никой не ги иска и без пари да ги даваме. Надявам се Абушев и Маламов да останат.

Защо си мислиш ,че Златински трябва да играе при нас цял живот?Всеки човек иска да се развива - напълно го разбирам Златински !
За Марков съм съгласен ,че трябва да си ходи или да е резервен вариант ,но за Стефанов не съм

Стефанов за какво ни е ? Да вкарва на Пирин ГД и Локо Сф ли? 28 мача 3 гола... Съжалявам но момчето не е за Локомотив.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 20 юни 2013 20:54

Ти Стефанов го остави, ами Дани Кики ми кажи за кво ние?! :roll:
Изображение

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 20 юни 2013 21:29

:mrgreen: Не знам майна... Според мен ще е твърда резерва ако го одобрят. Просто гледайки конкуренцията му не виждам как ще се пребори.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 юни 2013 00:34

Ми то, ако е да топли пейката да се запишем и ние тогава :mrgreen:
Чета разни форумни коментари и някои се радват, щото Дани Кики бил наше момче...ми то и нападателят на GMU си е наше момче! Защо не привлечат поне него ;)
Черния дето кара проби бил много здрав...на кво е здрав, да не би да играем ръгби през новия сезон?!
Коко да му мисли, щото Котев остави голяма пробойна в центъра на защитата, а Златински в средата! Да вземат на тяхните постове класни футболисти, за да не се гледаме в един момент с наведени глави и да се питаме, каква я мислихме, пък кво стана.
Изображение

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 21 юни 2013 14:59

Бе той Коко ще докара някакви анонимници от Бурунди и Руанда. Дано да уцели правилното племе :)

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 21 юни 2013 16:42

Ванко_Ултраса написа:Ми то, ако е да топли пейката да се запишем и ние тогава :mrgreen:
Чета разни форумни коментари и някои се радват, щото Дани Кики бил наше момче...ми то и нападателят на GMU си е наше момче! Защо не привлечат поне него ;)
Черния дето кара проби бил много здрав...на кво е здрав, да не би да играем ръгби през новия сезон?!
Коко да му мисли, щото Котев остави голяма пробойна в центъра на защитата, а Златински в средата! Да вземат на тяхните постове класни футболисти, за да не се гледаме в един момент с наведени глави и да се питаме, каква я мислихме, пък кво стана.

Липсата на Златински ще се преодолее по-лесно отколкото липсата на Котев.Дано им намерят добри заместници, та даже и да надградим това което имахме.

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 22 юни 2013 16:57

няма незаменими хора !Пък и Коко е доказал ,че може да намира класни играчи макар и анонимни

Върни се в “Локо Пловдив”