"А"гр. 22 кр. Лудогорец (Разград) - Локомотив 1926 (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Re: "А"гр. 22 кр. Лудогорец (Разград) - Локомотив 1926 (Пловдив)

Мнениеот mannoli » 14 апр 2013 00:47

в Делиормана са на хапове и нямат въздух!
...след 75 минута-мачкаме!
1-2
[offtopic]съдии след първенството,ще останат ли???"перукан" и сие идва и вашият ред!!![/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 апр 2013 10:07

mannoli написа:в Делиормана са на хапове и нямат въздух!
...след 75 минута-мачкаме!
1-2
[offtopic]съдии след първенството,ще останат ли???"перукан" и сие идва и вашият ред!!![/offtopic]

Много невярно очакване. В последните 3 мача между отборите, Лудогорец винаги е доминирал в края! Винаги сте вкарвали по някой гол през първото полевреме, но през второто Лудогорец категорично ви е побеждавал. Както и в послединя мач ЦСКА-Лудогорец, накрая свърши въздухът на ЦСКА.
Стига с тия хапове! Има си допинг тестове.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 14 апр 2013 10:14

Локомотив ще загуби този, не защото играем супер този сезон, а заради пределната концентрация и мотивация от почти изтърваното първо място. Доказали сме, че като догонващи играем по-добре! Жалко, че мачът е в понеделник и ще по-малко гостуващи фенове! Прогноза 2-0!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 14 апр 2013 13:26

Ще е прекрасно, ако мачът завърши 1:1! И то за няколко отбора!!! НО, хайде да бъдем реалисти:)))))))) Поддържам прогнозата си 5:0!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 14 апр 2013 18:28

СТАМАТ написа:Ще е прекрасно, ако мачът завърши 1:1! И то за няколко отбора!!! НО, хайде да бъдем реалисти:)))))))) Поддържам прогнозата си 5:0!!!

Ами и аз си поддържам съвета - залагай нивата на село на точен резултат. И без това вместо да ходиш да окопаваш картофите, което повече би ти подхождало, ти си зарязал земята за да се изявяваш във форума на Пловдивския любимец.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 14 апр 2013 21:59

demy27 написа:
СТАМАТ написа:Ще е прекрасно, ако мачът завърши 1:1! И то за няколко отбора!!! НО, хайде да бъдем реалисти:)))))))) Поддържам прогнозата си 5:0!!!

Ами и аз си поддържам съвета - залагай нивата на село на точен резултат. И без това вместо да ходиш да окопаваш картофите, което повече би ти подхождало, ти си зарязал земята за да се изявяваш във форума на Пловдивския любимец.

И аз си поддържам предишния отговор: Не съм комарджия!. Виж си прогнозите, а после и моите!!:))))))) След това можеш да отидеш да береш гъби:)))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 14 апр 2013 22:07

Много гаден ден за мач. За жалост много хора от Пловдив, които имаха желание да посетят мача, няма да успеят. Но ние ще сме там и ще си направим шоуто. И съм убеден, че няма да загубим в този мач.
Локо до гроб
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 15 апр 2013 06:45

Нямах възможност да гостувам в Разград миналата година, но този път няма да пропусна. Нека видим тази прословута "клетка". ;)

Отимистична прогноза: 2:3
Реална прогноза: 2:1

Във всеки случай, какъв ще е резултата на терена няма значение за нас, това мисля, че цяла България го знае.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 апр 2013 09:09

Arto написа:Нямах възможност да гостувам в Разград миналата година, но този път няма да пропусна. Нека видим тази прословута "клетка". ;)

Отимистична прогноза: 2:3
Реална прогноза: 2:1

Във всеки случай, какъв ще е резултата на терена няма значение за нас, това мисля, че цяла България го знае.

Това е най-подсигурената клетка в България. Може да се разглежда и като забележителност ;) Заслугата обаче е основно на феновете на ЦСКА.

Миналата година мачът между двата отбора се игра в Каварна. Тази година е гостуването в Разград на двата пловдивски отбора и на Славия за първи път в А група.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 15 апр 2013 09:26

СТАМАТ написа:
demy27 написа:

И аз си поддържам предишния отговор: Не съм комарджия!. Виж си прогнозите, а после и моите!!:))))))) След това можеш да отидеш да береш гъби:)))))))

Много на сериозно се взимаш, ако смяташ, че ще си губя времето да ти проверявам писаниците. Обикновено вие сте тези, които четат всичко до последната запетайка и гледате снимките под лупа. Но между другото от това няма никаква полза защото винаги извъртате нещата така както на вас ви изнася.
Резултатите от моите прогнози се изразяват в постъпленията в банковата ми сметка, които за мен са повече от прилични. Резултатите от твоите прогнози са съмнителното удовлетворение, че си се заял с омразните буфери и си им показал колко си велик.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”