04.11.2012 - Дербито на Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- naftastyle
- Контакти:
- Alex-Plovdiv
- Контакти:
Re: 04.11.2012 - Дербито на Пловдив - ПРОГНОЗИ
Който много се напъва преди дерби обикновено пада. Ботев не показа нищо особено срещу ЦСКА и измъкна точката с много късмет. Да не говорим, че Феро прави безумни тактически грешки. Много се радвам ,че влизаме в дербито като аутсайдер за първи път от 16-17 години насам. Прогноза 2-1. 

На мен надеждата ми е във ферди мравката да обърка състава ,жълтите има като единици по добър състав ,но слаб треньор . Бият Пирин с късмет в последната секунда .Берое ги смачкаха като гости . Литекс също са ги мачкали цял мач но са нямали късмет .Цска и те ги размазаха ,само късмета ги спаси от разгромна загуба . Като цяло късмета ги покрива до сега ,иначе шяха да са и те при изпадащите и оставка Ферди Вън .
3:0
Хеттрик на Курдов !
Хеттрик на Курдов !
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Да размажем злото на 04 .11. доминацията на всички нива .На трибуни на терена на всякъде...победа за Локомотив Пловдив и за Майка България !!!
http://vbox7.com/play:cbbb68b9
http://vbox7.com/play:cbbb68b9
- slash1912
- Контакти:
kubik написа:На мен надеждата ми е във ферди мравката да обърка състава ,жълтите има като единици по добър състав ,но слаб треньор . Бият Пирин с късмет в последната секунда .Берое ги смачкаха като гости . Литекс също са ги мачкали цял мач но са нямали късмет .Цска и те ги размазаха ,само късмета ги спаси от разгромна загуба . Като цяло късмета ги покрива до сега ,иначе шяха да са и те при изпадащите и оставка Ферди Вън .
Хеттрик на Курдов !
Тоя Курдов хеттрик на тренировка не е сънувал да вкара,единствения шанс да вкарате гол е ние да си отбележим сами!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Единни Перник!
- Контакти:
0:3.. Лесен успех за Ботев!
Ванко_Ултраса написа:kubik написа:На мен надеждата ми е във ферди мравката да обърка състава ,жълтите има като единици по добър състав ,но слаб треньор . Бият Пирин с късмет в последната секунда .Берое ги смачкаха като гости . Литекс също са ги мачкали цял мач но са нямали късмет .Цска и те ги размазаха ,само късмета ги спаси от разгромна загуба . Като цяло късмета ги покрива до сега ,иначе шяха да са и те при изпадащите и оставка Ферди Вън .
Хеттрик на Курдов !
Кубик добре е да си оптимист, но да има покритие, братле.
Аз преди да съдя жълтите гледам в нашата си паница![]()
Ние да не играем като Арсенал ве, брат?
Не е само Цветков - имат Стабилен вратар в лицето на Шеткус, Виера, Неделев и Енрике.
Ние се радваме на Златински, Дани, Котев, Вальо ,Кавдански и Диего, така че ще видим.
Но не ги обезценявай жълтите толкова...гледах ги и мога да кажа, че са направили добър отбор.
Е не са кой знае сега какво, ама аз ги съпоставям с нашите футболисти и нещата никак не са обнадеждаващи, поне за мен.
Жълтите ако ги бием ще е не щото сме ги надиграли , а заради несломимия локомотивски дух.
Ключова роля ще изиграе според мен СпорткулбВдигне ли се тази трибуна жълтите пилета ще се оголят, а нашите няма да стъпват на терена.
Трибуна Спортклуб ще направи мощно изригване......ще ги подкосим . Бесика да внимава и да се учи

Много-труден мач.В нашето дерби няма значение класирането.Битката ще е на терена и по трибуните.Жалко че стадиона ви е малък за да събере многоброините фенове на НАИ-футболниа град. Предвиждам минимална и много-трудна победа за Ботев с 4-0
На пръв поглед Ботев би трябвало да победи, но в такива мачове форма и класиране, за щастие, все още нямат значение. Затова може би 2-1, 2-2.
Winter is coming!
- lokomotiv4o
- Контакти:
Публиката на Локомотив ще вземе мача! Прогноза: 1:0
Дано гола да е в края! Изригването ще е неповторимо!
Дано гола да е в края! Изригването ще е неповторимо!