slavia_forever
Ти на елементарен въпрос, свързан с свои твърдения, не можеш да (си) отгвориш! Ти и знаеш, за какво ти говоря
Дай бе slavia_forever ... Дай да видим какви са тези мои твърдения, на които аз немога да /си/ отговоря

... Ако намекваш затова, че съм те призовал да четеш малко повече от историята на БГ футбола... а това за теб представлява някаква непосилна задача кажи си пич... няма да те мъча повече и ще се съглася с теб... Но при положение, че ти дадох и конкретни години, които трябваше да провериш, а ти не си мръдна пръста показва само едно... и то е че при теб нещата са целенасочени... В противен случай ако аз не бях правия ти можеше да провериш какво се е случило в тези години и да кажеж... тогава нещата са били такива - или онакива и ти нямаш основание да правиш аналог!!!... Ти обаче не направи нищо такова... нали?!! ОК.... Кажи си че те мързи...

Или по-скоро не ти се занимава с други неща освен с Локо Пловдив... Тогава никой няма да ти се сърди, а само ще констатира очевадното!... Аз не се правя на "умен"... Нито държа да ме смяташ за "интелигентен"... то факта, че продължавам да се опитвам да водя някакъв диалог с теб и другото ти аз тотално опровергава всякаква дори и малка идея затова... Но да ме убеждаваш, че говориш с факти е направо безумно пич... Та ти освен онова решение на Пловдивския съд не си показал нищо смислено бе майна....

Е!!! Аз пък ти показах какво пише в Търговския регистър за Локо Пловдив и ти обърнах внимание на нещата, които по принцип през годините са се наложили като определящи за идентичността на БГ футболните клубове!!! Твоите разбирания обаче за тази пуста идентичност и на какво се базират те така и не ги разбрахме... Попитахте за няколко примера да дадеш за "чист и неопетнен" откъм идентичност БГ клуб... ти нищо не каза... Е дай да видим за какво става въпрос бе да му се невиди, че Локо Пловдив ти е такъв трън в очите... Айде не ставай и ти като botev champion 'дето толкова "рева" срещу тази плоча на Георги Илиев, а като му казах, че проблема му може да се реши, но ще трябва и малко усилие от негова страна и като, че ли забрави за нея!!!