На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: На срещата с фенове, Локо заявиха,че не плануват да отпадат!

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 22:51

smash_the_reds написа:
slavia_forever написа:
smash_the_reds написа:Тук има някакво обединение на фенове от Ботев и Славия срещу такива на ЛокоПД-и то не е от сега...

Нещо не си следил достатъчно.

Напротив-убеден съм.

Ти не виждаш ли наистина, че white rose, е провокатор. Пише глупости в Славия и "целува" Ботевисти. Щом е решил така! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
white rose

Мнениеот white rose » 25 фев 2009 22:52

botev champion написа:Убеден???И ти ли съзираш конспирация срещу отбора хибрид?

Няма такава конспирация.Champion,вие сте отбора на Пловдив,ние сме отбора на София! Имаме традиции,имаме история,имаме аргументи и всичко останало.Другите нямат нищо!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 25 фев 2009 22:57

Няма такава конспирация.Champion,вие сте отбора на Пловдив,ние сме отбора на София! Имаме традиции,имаме история,имаме аргументи и всичко останало.Другите нямат нищо!

Мухахаххаааааааахахааааааа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Това ме застрля направо :lol: :lol: :lol:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 фев 2009 23:01

slavia_forever
Ти на елементарен въпрос, свързан с свои твърдения, не можеш да (си) отгвориш! Ти и знаеш, за какво ти говоря

Дай бе slavia_forever ... Дай да видим какви са тези мои твърдения, на които аз немога да /си/ отговоря :lol: ... Ако намекваш затова, че съм те призовал да четеш малко повече от историята на БГ футбола... а това за теб представлява някаква непосилна задача кажи си пич... няма да те мъча повече и ще се съглася с теб... Но при положение, че ти дадох и конкретни години, които трябваше да провериш, а ти не си мръдна пръста показва само едно... и то е че при теб нещата са целенасочени... В противен случай ако аз не бях правия ти можеше да провериш какво се е случило в тези години и да кажеж... тогава нещата са били такива - или онакива и ти нямаш основание да правиш аналог!!!... Ти обаче не направи нищо такова... нали?!! ОК.... Кажи си че те мързи... :lol: Или по-скоро не ти се занимава с други неща освен с Локо Пловдив... Тогава никой няма да ти се сърди, а само ще констатира очевадното!... Аз не се правя на "умен"... Нито държа да ме смяташ за "интелигентен"... то факта, че продължавам да се опитвам да водя някакъв диалог с теб и другото ти аз тотално опровергава всякаква дори и малка идея затова... Но да ме убеждаваш, че говориш с факти е направо безумно пич... Та ти освен онова решение на Пловдивския съд не си показал нищо смислено бе майна.... :lol: Е!!! Аз пък ти показах какво пише в Търговския регистър за Локо Пловдив и ти обърнах внимание на нещата, които по принцип през годините са се наложили като определящи за идентичността на БГ футболните клубове!!! Твоите разбирания обаче за тази пуста идентичност и на какво се базират те така и не ги разбрахме... Попитахте за няколко примера да дадеш за "чист и неопетнен" откъм идентичност БГ клуб... ти нищо не каза... Е дай да видим за какво става въпрос бе да му се невиди, че Локо Пловдив ти е такъв трън в очите... Айде не ставай и ти като botev champion 'дето толкова "рева" срещу тази плоча на Георги Илиев, а като му казах, че проблема му може да се реши, но ще трябва и малко усилие от негова страна и като, че ли забрави за нея!!!
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 25 фев 2009 23:12

Слушай какво Рам.Пиша аз защото си ме намесил в безумието,което си написал.Отговори ми в коя държава е направен паметник на криминален престъпник?Сега,поне малко "сиво вещество" да имаш ще разбереш,че налудничавия почин за паметна плоча на Г.Илиев не е мой проблем.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 23:18

plovdivram написа:slavia_forever
Ти на елементарен въпрос, свързан с свои твърдения, не можеш да (си) отгвориш! Ти и знаеш, за какво ти говоря

Дай бе slavia_forever ... Дай да видим какви са тези мои твърдения, на които аз немога да /си/ отговоря :lol: ... Ако намекваш затова, че съм те призовал да четеш малко повече от историята на БГ футбола... а това за теб представлява някаква непосилна задача кажи си пич... няма да те мъча повече и ще се съглася с теб... Но при положение, че ти дадох и конкретни години, които трябваше да провериш, а ти не си мръдна пръста показва само едно... и то е че при теб нещата са целенасочени... В противен случай ако аз не бях правия ти можеше да провериш какво се е случило в тези години и да кажеж... тогава нещата са били такива - или онакива и ти нямаш основание да правиш аналог!!!... Ти обаче не направи нищо такова... нали?!! ОК.... Кажи си че те мързи... :lol: Или по-скоро не ти се занимава с други неща освен с Локо Пловдив... Тогава никой няма да ти се сърди, а само ще констатира очевадното!... Аз не се правя на "умен"... Нито държа да ме смяташ за "интелегентен"... то факта, че продължавам да се опитвам да водя някакъв диалог с теб и другото ти аз тотално опровергава всякаква дори и малка идея затова... Но да ме убеждаваш, че говориш с факти е направо безумно пич... Та ти освен онова решение на Пловдивския съд не си показал нищо смислено бе майна.... :lol: Е!!! Аз пък ти показах какво пише в Търговския регистър за Локо Пловдив и ти обърнах внимание на нещата, които по принцип през годините са се наложили като определящи за идентичността на БГ футболните клубове!!! Твоите разбирания обаче за тази пуста идентичност и на какво се базират те така и не ги разбрахме... Попитахте за няколко примера да дадеш за "чист и неопетнен" откъм идентичност БГ клуб... ти нищо не каза... Е дай да видим за какво става въпрос бе да му се невиди, че Локо Пловдив ти е такъв трън в очите... Айде не ставай и ти като botev champion 'дето толкова "рева" срещу тази плоча на Георги Илиев, а като му казах, че проблема му може да се реши, но ще трябва и малко усилие от негова страна и като, че ли забрави за нея!!!

Ето за това ти говорех. Много приказки, нищо изречено. Нещо повече: Аз тогава признах, некомпетентност по този въпрос и ти отново, не можа да отговориш, с годините които хвърляш и сега дори, толкова изписа и продължаваш със "същата плоча". Ето - приеми, че аз съм клонинг, с който кажеш и ти "победи" в споровете, като оспори моите доводи с "възможни" факти :lol: , които сам да си, по подадени от теб жокери :lol: . Ок "много си убедителен" :D . Даже може би не ти, но друг, безсилен като теб - white rose, си мисли, че с конспирации и глупави писаници, по адрес на Славия, ще направи нещо ообено. Безсилието си е безсилие. ЗА РЪЖДАТА И НАЙ ХУБАВАТА БОЯ, НЕ Я ПРАВИ ПО-МАЛКО РЪЖДА.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 23:20

white rose написа:
botev champion написа:Убеден???И ти ли съзираш конспирация срещу отбора хибрид?

Можеш да потърсиш традиции, в отбора си от Лаута, например в Б група.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 25 фев 2009 23:24

Отборът на Локомотив Пловдив проявява интерес към футболиста на Родопа Смолян Румен Калчев, пише plovdiv24.com . От щаба на смърфовете не потвърдиха, но и не отрекоха информацията, като заявиха, че наблюдават и се интересуват от няколко играчи, пише .
27-годишният Калчев е юноша на ЦСКА, като преди време интерес към полузащитника проявяваха и от Ботев Пловдив.
Решение за привличането на Румен Калчев може да има след контролната среща, която Локо Пловдив ще играе с Родопа в събота. Спарингът ще се проведе на терена в село Черноземен. Началният час на двубоя все още не уточнен.
Ето този играч наистина липсва на отбора.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
white rose

Мнениеот white rose » 25 фев 2009 23:25

slavia_forever написа:Ето за това ти говорех. Много приказки, нищо изречено. Нещо повече: Аз тогава признах, некомпетентност по този въпрос и ти отново, не можа да отговориш, с годините които хвърляш и сега дори, толкова изписа и продължаваш със "същата плоча". Ето - приеми, че аз съм клонинг, с който кажеш и ти "победи" в споровете, като оспори моите доводи с "възможни" факти :lol: , които сам да си, по подадени от теб жокери :lol: . Ок "много си убедителен" :D . Даже може би не ти, но друг, безсилен като теб - white rose, си мисли, че с конспирации и глупави писаници, по адрес на Славия, ще направи нещо ообено. Безсилието си е безсилие. ЗА РЪЖДАТА И НАЙ ХУБАВАТА БОЯ, НЕ Я ПРАВИ ПО-МАЛКО РЪЖДА.

Браво,Форевър!Ти си човека - винаги с железни аргументи!Кажи му го на Рама,щото той какво - една книга е написал.Кво разбира Рама от тия работи.Ние сме Славия! Няма ръжда няма боя!White Power!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 23:27

white rose написа:
slavia_forever написа:Ето за това ти говорех. Много приказки, нищо изречено. Нещо повече: Аз тогава признах, некомпетентност по този въпрос и ти отново, не можа да отговориш, с годините които хвърляш и сега дори, толкова изписа и продължаваш със "същата плоча". Ето - приеми, че аз съм клонинг, с който кажеш и ти "победи" в споровете, като оспори моите доводи с "възможни" факти :lol: , които сам да си, по подадени от теб жокери :lol: . Ок "много си убедителен" :D . Даже може би не ти, но друг, безсилен като теб - white rose, си мисли, че с конспирации и глупави писаници, по адрес на Славия, ще направи нещо ообено. Безсилието си е безсилие. ЗА РЪЖДАТА И НАЙ ХУБАВАТА БОЯ, НЕ Я ПРАВИ ПО-МАЛКО РЪЖДА.

Браво,Форевър!Ти си човека - винаги с железни аргументи!Кажи му го на Рама,щото той какво - една книга е написал.Кво разбира Рама от тия работи.Ние сме Славия! Няма ръжда няма боя!White Power!

Надявам се, че всички те разбраха и се надявам също, да се намери решение, за такива като теб. :idea: :!:

Върни се в “Локо Пловдив”