Феновете на Пловдив на финала(СНИМКИ и ВИДЕО)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
br77_lpfc
Контакти:

Re: Феновете на Пловдив на финала(СНИМКИ и ВИДЕО)

Мнениеот br77_lpfc » 18 май 2012 00:17

varanaDrago написа:Браво на Пловдивските фенове ! Уникална хореография ,пеехте като един ,и пирото беше гот малко попиляхте терена ама не е станало кои знае кво. Ние само може да се учим от вас , а и нашия фен клуб дано са си записвали как се прави , и да работят по въпроса. Иначе се постарахме ,но сме далеко от истината, а и кофти бяхме разделени на две.Но запомнете Ние може да не сме чак толкова многобройни но сме ВЕРНИ и ще ставаме все по добри. :!:

П.П. След мача ни с розовите се гответе за ЛЕ.

Аз ви пожелавам да станете шампиони заради играта, която показва отбора ви. Това, че ваша титла ни праща в ЕКТ много не ме топли, за мен беше по-важна Купата. Както и да е живота продължава, ще дочакаме и други финали. Само ЛОКО ПД!
ЛОКО ПЛОВДИВ Е НАШЕТО ИМЕ, ЛОКО ПЛОВДИВ, ТОВА СМЕ НИЕ! ЧЕРНО-БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ, ЧЕРНО-БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 май 2012 01:03

Гледам цял ден разни форумни капацитети се обясняват кое било срамно, кое не било локомотивско и тн. Много нещо станахте меки бе форумни ултраси, много изведнъж почнаха да си позволяват някои хора коментари, които никога не бяха направили на живо. Напълно нормални инциденти станаха жълтурски прояви и тн. Съвсем зле им се отразява загубата на някои хора просто!

Защо се пя селяни против публиката от разград. Пуснете си клипа от спортал, вижте как отговарят на катеричката и как хора с потури скандират "цигани" срещу нас. Отделно, че с влизането си почнаха да пеят наши песни, и въобще цялата им "агитка" буди нищо повече от СМЯХ. Ей така гледали от форумите какво правят другите, айде и ние. Дори имаха знаме ACAB. При все, че едва ли някой в Разград е изял и една палка на мач да не говорим за забрани. С какви полицейски репресии се борят тия "нормални хорица" както ги наричат някои хора, преподаватели по локомотивизъм в Интернет? Ми тия ако не са есенцията на селянията, не знам кой. Единствено играчите и ръководството им са на европейско ниво. Съответно и тези футболисти и ръководство получиха аплодисментите на публиката след края. Но да се правят някакви драми, че сме им викали селяни? Вие от къде падате бе хора? Да не сме кръжок по ръкоделие да си правим приятели във всеки град? Тия хора са обида за фен културата в България. Който както иска да го възприема! Правете разделение между фенове и отбори! Ми ние освен на Левски и ЦСКА сме пяли селяни на всеки един отбор в България. И винаги е имало защо :idea: Тия радетели за един по-мирен свят да си спомнят трошенето на всяка кола с дупнишка регистрация в Пловдив, поломването на цели улици в градове, в които се гостува и тн. и тн. Ние не сме някаква публика от калибъра на Берое да речем, която да се стреми да се хареса на някой.

За "сбиването" в сектора. Отново разни превъзбудки преиграха. Никакво сбиване нямаше. До сега в нашия сектор сбиване не е имало, да се надяваме, че няма и да има. Един два шамара да изяде някой си е в рамките на нормалното. Ако искате да знаете какво е сбиване, си погледнете малко любимите сайтчета с клипчета от софийските сектори. Без това не може. Не може някой да изпие една дамаджана ракия и да си помисли, че е шеф на отбора на затвора. Отново обаче побързахте някои хора да си пишете форумна точка и да заклеймите това грозно дело.

За трошенето на седалки. Каза се по микрофоните сто пъти да не се трошат. При скачането обаче само се чуваше пук и някой мяташе долу седалка отпред, щото просто се отлепваха от бетона. Като се изнерви мача и тоя съдя свирна два обратни фала напрежението си каза думата и тия седалки полетяха. Никой не е тръгвал да троши стадиона. Хората от Черноморец показаха супер професионализъм и гостоприемство, за което трябва да им благодарим и най-вече на Херо. Каквото сме счупили или развалили клуба ще си го плати по каналния ред.

За бомбите - съжалявам, че послушахме Зума и спряхме да гърмим здраво. Това за мен е и една от причините да загубим финала. Лудогорец нямаха една атака по нашия фланг, тоя Шоко трепереше като лист, после даже каза Домусчиев или треньора им, че се кръстил след всяка бомба :) И кво, спряхме да трещим и тия се разиграха и ни обърнаха…Ми по-хубаво да го бяхме прекратили тоя мач.

За пеенето, сектора имаше много, много силни изригвания + много добро постоянно пеене. Не може 90 минути едно човешко същество да реве, както се крещеше при катеричката. Освен това имаше доста хора, които не са на всеки мач, имаше доста хора, които не бяха идвали от години на мачове. Тия хора най-малкото, че не знаят новите песни да речем, но въпреки всичко те се пяха и то много, много кораво. Не се подценявайте, не се надценявайте, не се поддавайте на имбацилните партенки на жълтурите пред телевизорите, които ни обясняват как Лудогорец ни надпяли :)

И последно по темата - избягвайте да пишете нещо, което не бихте казали и на живо, за да не стане така форумната смелост да изяде главата на някой :idea: Лека нощ.

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 18 май 2012 02:34

Пловдив1926 написа:За бомбите - съжалявам, че послушахме Зума и спряхме да гърмим здраво. Това за мен е и една от причините да загубим финала. Лудогорец нямаха една атака по нашия фланг, тоя Шоко трепереше като лист, после даже каза Домусчиев или треньора им, че се кръстил след всяка бомба :) И кво, спряхме да трещим и тия се разиграха и ни обърнаха…Ми по-хубаво да го бяхме прекратили тоя мач.

Това е причината и за мен. :mrgreen:
Изображение

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 18 май 2012 10:11

Всеки клуб е известен с нещо. Цска с много титли, Левски с шампионска лига, жълтите с ликвидацията на Спартак Пловдив и симпатиите на хората от пловдивските села. Локо? Локомотив е известен с брилятни футболисти от собствената му школа и с Публиката. Най-обичливата, най-толерантната и най- вярната!

Преди 2 години, ГГ изпусна нарочно точки с Литекс, за да може да стане шампион на "Лаута". Футболистите му гледаха с възхищение хората от трибуна "Спортклуб". Кога шампионът се е покланял пред публиката на съперника, тогава борещ се за оставане в групата?

Ивелин Попов: Станахме шампиони пред най-великата публика в България!!! Няколко месеца по-късно: Къде я купувате тази публика??? И това от устата на юноша на Левски!!!

В сряда, отборът носител на Купата, дойде да се поклони на публиката на загубилия финалист! Кога се е случвало това преди??? Загубихме мача, но цяла България, включително Домусчиев, са възхитени от Публиката на Пловдивския любимец!!!! Публиката на Пловдив!!!!

Има щети. И ще бъдат платени. Не са умишлено причинени. Това се случва по селските мачове, на "Беркут". Да се обърне свирката на Таско Тасков...
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 май 2012 11:19

[
Пловдив1926 написа:За бомбите - съжалявам, че послушахме Зума и спряхме да гърмим здраво. Това за мен е и една от причините да загубим финала. Лудогорец нямаха една атака по нашия фланг, тоя Шоко трепереше като лист, после даже каза Домусчиев или треньора им, че се кръстил след всяка бомба :) И кво, спряхме да трещим и тия се разиграха и ни обърнаха…Ми по-хубаво да го бяхме прекратили тоя мач.

И за какво щеше да ви е такава купа, спечелена с хулигански прояви срещу футболисти? Кой добър футболист би играл в първенство, където се печели с подобни методи? Помислете малко за да осъзнаете, че ако искате качествен футбол, то трябва много да промените в проявите на агитката си. Добре, че не прекратиха мача, че пак щяхте да ревете как облагодетелствали Лудогорец, а реално вие щяхте да сте причината за това. Само когато Лудогорец е потърпевш се затварят устите на недоброжелателите, за съжаление.
Като гледате видеото, където Иван Стоянов се готви да изпълни ъглов удар, от двете му страни гърмят бомбички, а върху него валят всякакви предмети, какви мисли се въртят в главата ви? От тук става ясно що за хора сте.
[center]Изображение[/center]

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 18 май 2012 11:32

аиде стига глупости,вси4ко си бе6е нормално.просто ние наистина сме фенове,другия пьт гледаите от къщи,там бомби няма

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 май 2012 11:34

Доживяхме от Разград да ни обясняват за фенство и подкрепа :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 май 2012 11:57

локо до живот написа:аиде стига глупости,вси4ко си бе6е нормално.просто ние наистина сме фенове,другия пьт гледаите от къщи,там бомби няма

Ако нещата си дойдат на мястото, може вие да започнете да гледате от вкъщи. Английски и испански мачове не гледаш ли?

Пловдив1926 написа:Доживяхме от Разград да ни обясняват за фенство и подкрепа :)

Не бъди много сигурен от къде точно ти се обяснява. Това точно много ме дразни, че един човек вика "селянин", а след това отива някъде другаде и той самият се чувства селянин, при това без някой да му го внушава. Примери много!
Всеки може да покрепя както иска, но не може да се нарушават законите и да се пречи на другите. За това става дума. Мен не ме касае как подкрепяте. Пречи ми, че не мога да гледам отбора ми да играе заради вашите глупости. Както стана дума - малко сте тия, дето трошите и хвърляте бомбички по играчите, но разваляте впечатлението за цялата ви агитка. Да не мислиш, че вашите футболисти одобряват да играят при такива условия? Нали утре някой може да отиде да играе при друг отбор и да пострада от някоя ваша проява. Има много начини да се покаже активност, но нека не легитимираме крещящата простотия и обикновеното хулиганство!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 май 2012 14:05

От разград продължават лекцията по фенство. Личи си колко са напред с материала :)

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 18 май 2012 14:31

Всичко си мина много добре - факли, димки, бомби и пр.Нещо типично за ултраси...все пак ние сме отишли на мач, а не на театър.
Пък и има разлика между фен и ултрас :!:
То само това остана да почнем и ние само да пляскаме и да белим семки като феновете на Лудогорец и Литекс.
Само дето тези 4-5 седалки, които се хвърлиха на терена малко загрозиха нещата и тук тарторите смятам, че трябваше да се намесят.
Ако трябва ще отидат до местото, откъдето се хвърлиха седалките и с мегафоните ще направят забележка. Все пак нали затова са тартори.
Ако и тогава няма ефект...не е на добре.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”