КБ 1/2 финал Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: КБ 1/2 финал Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) прогнози

Мнениеот Пловдив1926 » 08 апр 2012 12:47

Шофиора на автобуса е на Ванко информатора според мен.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 апр 2012 12:56

Прохода Троян-Кърнаре е затворен, така че тези които ще пътуват от Пловдив да го имат в предвид.
Изображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 08 апр 2012 13:01

Кокала и Стоичков имат стара вражда:
Годината е 1985,играе се финал за купата на България по футбол между Левски-Спартак и ЦСКА "Септемврийско Знаме".Тогава в отбора на ЦСКА играе младия Стоичков,а в Левски Е.Велев е вече утвърден играч.За мнозина това си остава едно от най - скандалните дербита играни някога,като след този мач разформироват и двата отбора.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f1Y52oSjzNU[/youtube] Вижте ситуациите между 7:00 и 9:00 минута и ще разберете за какво говоря ;)

Иначе за мача очаквам,добра игра и от двата отбора,като очаквам Локомотив да затрудни максимално отбора на Литекс и дори да се стигне до продължения и дузпи.Нека по - добрият победи ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 08 апр 2012 13:02

Пловдив1926 написа:Шофиора на автобуса е на Ванко информатора според мен.

ха-ха +1

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 08 апр 2012 13:05

B3ATS написа:За мен е изключително тъпо и нечестно , на такъв напреднал етап от турнира , единият отбор да има домакинско предимство. Та този мач решава , кой от двата отбора ще играят на финал. Трябва полуфиналите да се играят или на неутрален терен , или да са в 2 мача (домакин / гост).

Донякъде съм съгласен с теб, но не заради това, че е нечестно, а заради това, че при лош късмет като нашия например сме изиграли само един домакински мач за купата със Светкавица! От друга страна обаче ако не е в един мач кръга как ще се получат изненадите, заради които се напълниха стадионите в мачовете за същата тази купа (15 000 в Плевен, 10 000 във В.Търново, по 10, 15 000 на двата пловдивски стадиона). В турнир с един мач всеки мач е като финал! Само си мисля, че може да се въведе правило ако единия отбор е гостувал предния кръг да домакинства в следващия, ако е възможно и за двата отбора разбира се!

Иначе по темата: Мисля, че мача ще е изключително качествен с много борба между два много силни отбора, които ще бъдат пределно мобилизирани! На фона на вчерашния мач на Литекс, по скоро почвам да си мисля, че дори и Локомотив да е по-добрия може да не се позволи да победи, но да се надяваме, че тези явления характерни за Ловеч ще останат в миналото! Относно финала, наистина ако е Локомотив - Лудогорец ще има доста по-вече публика! В Разград вече хората се организират за евентоално посещение на финал (дано успеят да се справят със Симитли), така че нашата публика ще е от порядъка на 1000 , 1500 човека!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 08 апр 2012 13:08

PFC Litex написа:Прохода Троян-Кърнаре е затворен, така че тези които ще пътуват от Пловдив да го имат в предвид.

Специално за нас ще го отворят и от там ще минават рейсовете , движението ще бъде еднопосочно ;)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Мнениеот Dundy » 08 апр 2012 13:10

Пловдив1926 написа:Обиди се, че нарекох отбора ти с името на ГРАДА вместо с името на ФИРМА ЗА СОКОВЕ ЛИ? Доста странно. Извинявай, не беше определено това целта на мнението ми.
Не се обиждам, би трябвало за теб да е обида. Отбелязвам колко ви е багажа, нали има правила за изписване с правилните имена? Или само за отделни хора важат?
Ако пишеш без пристрастия и капаци - отбора ОТ ЛОВЕЧ, или потърси има и други заместващи

Потребителски аватар
slays
Контакти:

Мнениеот slays » 08 апр 2012 13:42

Фен съм на Локо, ама според мен Ганчев ще се застрахова за да е сигурен,че отбора му със сигурност ще играе в Европа следващия сезон, та очаквам съдиите да са яко наплашени и да има яко подпиране на домакините. Та по тази логика очаквам Ловеч да спечелят и все пак се надявам на скучно 0:0 и дузпи, където вече всичко е възможно. И понеже нямам възможност да пътувам, някой знае ли дали мача пак ще се дава от булсатком?

Върни се в “Локо Пловдив”