Локомотив(Пловдив) - Видима-Раковски(Севлиево) петък 17:00
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив(Пловдив) - Видима-Раковски(Севлиево) петък 17:00
Най се радвам, че мишките които само чакаха да излезнат от дупките си при евентуална издънка, ще са принудени да си останат там. Според мен още дълго време ще се крият 

-
Re: Локомотив(Пловдив) - Видима-Раковски(Севлиево) петък 17:00
Иги, много правилно си забелязал, че сателита на Литекс беше пратен в Пловдив с мисия: повече контузени локомотивци и повече наказани. Валери тъпака, се хвана като шаран. Аз не бях се сетил, но Кокала явно не е блял. Затова и Венков, Караджата, Здравко и може би Карвальо не играха. Оттам са и изблиците на Кокала към камикадзетата от Севлиево. Важното е, че Кокала налага постоянно 2 от зимните попълнения: Илиян и Спасов (честит му гол). Най-хубавото е, че си взехме точките. Витанов, новата звезда в защитата? Това е едно от нещата, които се кефя на Кокала: не го е страх да експериментира. Също винаги има резервен вариант. Гледам, че и със съдиите работи правилно. тия гнусни продажници се страхуват от него.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg