Локомотив(Пловдив) - Лудогорец(Разград) - прогнози и мнения
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив(Пловдив) - Лудогорец(Разград) - прогнози и мнения
ще ги пробваме на лаута тези новобранци а след мача повече приказки .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Еб*х тия Лудогорец майна, че са добър отбор - добър са ама за БГ-първенство, което е сред най-силните и гледани в световен мащаб.
Че разполагат с добри футболисти - и това не оспорваме, ама за сега са добри срещу отбори от втората половина на таблицата.
Мачовете на истината предстоят - вижте следващите съперници на MadForest
Като, че ли ще ни гостува Ман Сити, ама верно тия насериозно се взеха за тях хи-хи-хи
Ама нека де, няма лошо - един балон, колкото повече се надува, толкова неговия гръм е по-голям, когато се спука.
Тия загубят ли от нас, не знам дали и до тройката ще се добутат...вижте ги с какви отбори играха, и с кои им предстои да играят.
Аз лично им пожелавам шампионска титла след неуспех в Сряда и на финала за купата срещу нас.
Предпочитам Лудогорец да стане шампион, отколкото някой от двата тумора на БГ-футбол.

Че разполагат с добри футболисти - и това не оспорваме, ама за сега са добри срещу отбори от втората половина на таблицата.
Мачовете на истината предстоят - вижте следващите съперници на MadForest
Като, че ли ще ни гостува Ман Сити, ама верно тия насериозно се взеха за тях хи-хи-хи

Ама нека де, няма лошо - един балон, колкото повече се надува, толкова неговия гръм е по-голям, когато се спука.
Тия загубят ли от нас, не знам дали и до тройката ще се добутат...вижте ги с какви отбори играха, и с кои им предстои да играят.

Аз лично им пожелавам шампионска титла след неуспех в Сряда и на финала за купата срещу нас.

Предпочитам Лудогорец да стане шампион, отколкото някой от двата тумора на БГ-футбол.

Прави впечатление, че жълтите фенове са много добре запознати с нашата програма, състав и резултати. Аз за тях не знам нищо - само че са лидери в Б група и наесен ще играят в А група и преди седмица играха с Разград и загубиха достойно с 0:3. И подобни прогнози за 0:3 само показват колко са жалки и смешни и пак искат да се сравняват с нас.
За мача: очаквам много труден мач, невъзможен за прогноза, като най-вероятно победата ще бъде за отбора с по-голям късмет. Това, което знам е, че ще бъда на стадиона и ще подкрепям моя отбор от първата до последната минута. Пожелавам си отбора на Пловдив да играе така, че както и да свърши мача, за пореден път да сме горди, че сме фенове на Локомотив Пловдив.
За мача: очаквам много труден мач, невъзможен за прогноза, като най-вероятно победата ще бъде за отбора с по-голям късмет. Това, което знам е, че ще бъда на стадиона и ще подкрепям моя отбор от първата до последната минута. Пожелавам си отбора на Пловдив да играе така, че както и да свърши мача, за пореден път да сме горди, че сме фенове на Локомотив Пловдив.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Между другото се оказа, че Лудоголец са се опитали да ни харзулнат - Марселиньо е попаднал в групата за мача
Още по-добре - ще ги бием с него и после няма да имат поводи да се оправдават, че тоя не им играл...ония не им играл.
Ако ще и Меси да извикат на помощ в Сряда ще получат челен удар, който много набързо ще ги отрезви и ще си седнат мирно на гъза.
Още по-добре - ще ги бием с него и после няма да имат поводи да се оправдават, че тоя не им играл...ония не им играл.
Ако ще и Меси да извикат на помощ в Сряда ще получат челен удар, който много набързо ще ги отрезви и ще си седнат мирно на гъза.

-
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Между другото се оказа, че Лудоголец са се опитали да ни харзулнат - Марселиньо е попаднал в групата за мача
ХАХАХА, това само показва, колко ги е страх от Лаута. Нека, нека. Накрая и Ванката Стоянов титуляр, хихи.
- Пловдивчанин
- Контакти:
Измъчено 1-0 /Драги Коцев/ 

ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
- Пловдив1926
- Контакти:
Драги Коцев какъв феноменауен гоу заби на Кауиакуаааааа мауееееееее 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- jorjy1966
- Контакти:
Прогноза 2-1 !!!А като чета тук постовете на момчетата от Разград,имам чувство ,че това е отбор минимум с успехите на Реал Мадрид.То не са анализи ,че играят перфектно и едва ли не няма да губят точки до края,то не са изказвания,че не се притеснявали и играели добре пред пълен стадион,като ,че ли винаги са играли на такива.Ей хайде спрете се,още нямате пълен сезон при майсторите!Само ЛОКО!!!
Локо завинаги!!!
Ще се радвам да победите "Лудогорец", но надали това ще се случи. На фона на калпавия роден футбол те са с поне две класи над вас. Вкараният по директива на държавата отбор в "А" група на разградчани е най - силният в България и това не може изобщо да се оспорва.
Желанието ми е да спечелите, но разумът казва, че ще се доберете най - много до точка. Повтарям, най - много.
Желанието ми е да спечелите, но разумът казва, че ще се доберете най - много до точка. Повтарям, най - много.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Мача на мачовете !