Blagoy написа:Опитваш се да спазваш добрия тон. Пожелах си хубав мач с Локо. И веднага се появяват някакви индивиди, които в случая са дори фенове на трети отбор, който не знам какво отношение изобщо има към двубоя ни с Локо и почва да говори за съдии. Другият пък щял да срутва трибуната за гости... Само, че неговият отбор има да си мечтае още дълго време за такива условия на техния стадион.
Както и да е, уважавам Локо Пд като отбор и като фенове. Има много свестни момчета от тях, аз съм сигурен. Даже миналата година си спомням, че бяха дошли около 500 човека в Ловеч и председателят на фен-клуба им беше казал, че нито един друг стадион в България не предоставя такива условия за госстуващите фенове и, че е удоволствие да се гостува в Ловеч.
Горепосочените индивиди обаче ме навеждат на мисълта, че е прав онзи съфорумец, който снощи пусна темата за любовта и омразата. В България много повече надделява езикът на омразата.
Поздрави на всички нормални фенове на Локо. Пак пиша- дано се получи хубав мач, както последните няколко между нас. И дано по-добрият да победи.
Не съм казал че мразя Литекс.Даже им се възхищавам че направиха нов стадион и залагат много на собствени юноши.Но подпирането от съдиите не са само мои думи.Това го казаха почти всички футболни ръководители на отборите от А група.Вижда се че се мери с двоен аршин за определени отбори на техните стадиони.Това са градския в Ловеч и стадион Георги Аспарухов.ПФК Литекс може да ми се разсърди за това,което съм написал,но това е моето мнение което се потвърди и от последния мач на Миньор в Ловеч.Просто не се позволява на противниковия отбор да създаде опасност пред вратата на Литекс.Не се отсъждат явни нарушени и се вдигат спорни засади.А при най-малкото падане на играч на Литекс се дава нарушение.
 После излиза отбора в Европа и там се вижда без странични намеси кой колко струва.Левски и ЦСКА са същите.
 После излиза отбора в Европа и там се вижда без странични намеси кой колко струва.Левски и ЦСКА са същите. 

Дето се вика ще ви уредим едно прослушване
 Дето се вика ще ви уредим едно прослушване  Ама тука във форума да ми подскачате 4-5 човека е меко казано смешно.
 Ама тука във форума да ми подскачате 4-5 човека е меко казано смешно. [/center]
[/center]