Андрей Павлов Джереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Танко Дяков, Михаил Венков; Христо Златински, Даниел Георгиев; Йордан Тодоров, Даксон Да Силва, Здравко Лазаров; Базил дьо Карвальо. ? Доста близо до Пролетния ми се струва! Може би все пак Караджата ще на вратата .
ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: Локомотив (Пловдив) - Марибор, 15:00ч.(на ЖИВО)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Това за мен не е оптималния състав...доколкото разбрах Ревиво е пристигнал при нашите в Анталия и ще се договаря с Коко.
Чакаме и нов нападател на проби.
Чакаме и нов нападател на проби.

Марибор са силен отбор- играха в групите на ЛЕ, като преди това в плейофите отстраниха Рома! Все пак- успех ви пожелавам, може и да хвърлям по едно око на мача от време на време.
[center]
[/center]

child in time написа:Андрей Павлов Джереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Танко Дяков, Михаил Венков; Христо Златински, Даниел Георгиев; Йордан Тодоров, Даксон Да Силва, Здравко Лазаров; Базил дьо Карвальо. ? Доста близо до Пролетния ми се струва! Може би все пак Караджата ще на вратата .
В нападението няма никой от новите ? За мен това не е оптималния състав.

- child in time
- Контакти:
Vincenzo написа:child in time написа:Андрей Павлов Джереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Танко Дяков, Михаил Венков; Христо Златински, Даниел Георгиев; Йордан Тодоров, Даксон Да Силва, Здравко Лазаров; Базил дьо Карвальо. ? Доста близо до Пролетния ми се струва! Може би все пак Караджата ще на вратата .
В нападението няма никой от новите ? За мен това не е оптималния състав.
В никой случаи оптимален! Близо до! Нов нападател и Любо . Базил не трябва да се оставя сам според мен иначе пак ще сме леко беззъби напред! Интересно ми е дали ще пусне всички и как ще изглежда през второто!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

-
- Контакти:
Според мен, на мястото на Здравко - Спасов, а на мястото на Данчо - Йорданов.
- отборът на Пловдив
- Контакти:
sankt pauli написа:Според мен, на мястото на Здравко - Спасов, а на мястото на Данчо - Йорданов.
Съгласен съм с теб.
Но може би Велев е сметнал, че в този мач му трябват по опитни играчи.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
-
- Контакти:
А някой знае ли на sopcast по-кой канал ще го дават и ако го дават ще го има ли с HD ?
-
- Контакти:
PFK_Levski написа:А някой знае ли на sopcast по-кой канал ще го дават и ако го дават ще го има ли с HD ?
Доколкото знам румънската Диги1 ще го дава и се хваща по SopCast. Не знам обаче номера на канала.
-
- Контакти:
отборът на Пловдив написа:sankt pauli написа:Според мен, на мястото на Здравко - Спасов, а на мястото на Данчо - Йорданов.
Съгласен съм с теб.
Но може би Велев е сметнал, че в този мач му трябват по опитни играчи.
Според мен това е проблема на повечето български треньори. Затова си искаме Едо обратно, той нямаше страх от младоста.