ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Botev fur immer

Re: ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Мнениеот Botev fur immer » 31 май 2010 17:52

Туше написа:
Botev fur immer написа:Тези твои приятели са явно от високопланинска паланка в лудогорието от където си ти и етноса ти!!!За това явно си се гордял много,когато имахте собственик анадолец,рейс с турска регистрация и треньор циганин!!!Това е недостижимо за нито един отбор в България,ВЯРВАЙ МИ!!!!

Аз съм му приятел. Не съм от "високопланинска паланка в лудогорието", а пловдивчанин. Темата за етноса сме я разглеждали с теб, като резюмето й стои в подписа ми.

Въпроса ти за собственика не го касае, защото той е локомотивец. Ние собственик от анадола сме нямали. Посочи какво имаш предвид, моля!
По приложената от теб аналогия, гадаейки за отбора и собственика му стигам до, анадолеца - Ахмед Доган (доколкото може да се предположи за потеклото му), чрез банката "Агробизнесбанк" в Ботев.
Треньор циганин също сме нямали, а преди да се разтърсиш из поткелата на нашите треньори, първо погледни подписа ми, и изглежда ще е добре да ни разкриеш също потеклото на ... как му беше името ... ПИЧОНИ, ако не се лъжа. Инак "недостижимото за нито един отбор в България присъствие на чуждобългарски елементи в състава" пак ще си остане само у "твоят" Ботев. ВЯРВАЙ МИ!!!

Такааа!!Да караме по ред:1.Левент Назифоглу,Зеки Байрам би ли ми обяснил какви са?2.Ст.треньора А.Садъков и за него ако можеш да дадеш пояснение.3.Пичони можеш да го наречеш както искаш,но е ХРИСТИЯНИН!!!!!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 31 май 2010 18:10

Botev fur immer написа:Такааа!!Да караме по ред:1.Левент Назифоглу,Зеки Байрам би ли ми обяснил какви са?2.Ст.треньора А.Садъков и за него ако можеш да дадеш пояснение.3.Пичони можеш да го наречеш както искаш,но е ХРИСТИЯНИН!!!!!

1. Левент Назифоглу не е бил "собственик" на Локомотив, нито Зеки Байрам. Ако твърдиш обратното, докажи го. Аз нямам намерение да доказвам, че не е било нещо, което не е било. Ти докажи, че е било.

Ако ще търсим аналогии, то аз веднага се насочвам към Агробизнесбанк и представителите на ДПС в управата й, както и изявленията на лидера на тази етническа партия.

2. А.Садъков не е от етноса, който ти визираше. Неговият е като на вратарят на Ботев от 1929г.

Остава да ни посочиш ти кой и какъв е вратарят ви през тази година, за да проверим знаеш ли го.

3. За религия или за етноси ще си говорим? Оставате си единственият отбор играл мач в първенството ни без нито един българин в състава. Мога да намеря обяснение за това в етноса на треньора ви, не и в религията му.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 31 май 2010 18:36

Туше написа:
Botev fur immer написа:Такааа!!Да караме по ред:1.Левент Назифоглу,Зеки Байрам би ли ми обяснил какви са?2.Ст.треньора А.Садъков и за него ако можеш да дадеш пояснение.3.Пичони можеш да го наречеш както искаш,но е ХРИСТИЯНИН!!!!!

1. Левент Назифоглу не е бил "собственик" на Локомотив, нито Зеки Байрам. Ако твърдиш обратното, докажи го. Аз нямам намерение да доказвам, че не е било нещо, което не е било. Ти докажи, че е било.

Ако ще търсим аналогии, то аз веднага се насочвам към Агробизнесбанк и представителите на ДПС в управата й, както и изявленията на лидера на тази етническа партия.

2. А.Садъков не е от етноса, който ти визираше. Неговият е като на вратарят на Ботев от 1929г.

Остава да ни посочиш ти кой и какъв е вратарят ви през тази година, за да проверим знаеш ли го.

3. За религия или за етноси ще си говорим? Оставате си единственият отбор играл мач в първенството ни без нито един българин в състава. Мога да намеря обяснение за това в етноса на треньора ви, не и в религията му.

Трудно е човек да говори с някой който се страхува да назове нещата с истинските им имена!!!Погледни само отговор:А.Садъков не е .... Другите отговори и те в типичния страхлив и двойствен способ!!!Всичко много ми прилича на един етнос дето има "официални" имена и имена за вътрешна употреба...

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 31 май 2010 19:03

Botev fur immer написа:
Туше написа:
Botev fur immer написа:Такааа!!Да караме по
ред:1.Левент Назифоглу,Зеки Байрам би ли ми обяснил какви
са?2.Ст.треньора А.Садъков и за него ако можеш да дадеш
пояснение.3.Пичони можеш да го наречеш както искаш,но е
ХРИСТИЯНИН!!!!!

1. Левент Назифоглу не е бил
"собственик" на Локомотив, нито Зеки Байрам. Ако твърдиш обратното,
докажи го. Аз нямам намерение да доказвам, че не е било нещо, което не
е било. Ти докажи, че е било.

Ако ще търсим аналогии, то аз
веднага се насочвам към Агробизнесбанк и представителите на ДПС в
управата й, както и изявленията на лидера на тази етническа партия.

3.
За религия или за етноси ще си говорим? Оставате си единственият отбор
играл мач в първенството ни без нито един българин в състава. Мога да
намеря обяснение за това в етноса на треньора ви, не и в религията
му.

Трудно е човек да говори с някой който се страхува да
назове нещата с истинските им имена!!!Погледни само отговор:А.Садъков
не е .... Другите отговори и те в типичния страхлив и двойствен
способ!!!Всичко много ми прилича на един етнос дето има "официални"
имена и имена за вътрешна употреба...

Аян Садъков НЕ Е ЦИГАНИН! Ти твърдеше, че е циганин. :)
Очаквам за Пичиони да проявиш типичната си смелост и сам да назовеш етноса му. Страх ли те е от нещо? :)
Всичко е в подписа ми :)

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 31 май 2010 19:15

Рам,прекаляваш с тази твоя т.с. моя анонимност!!!Ако ти кажа,че се казвам Прокопи Гъдев Съчманлиев ще има значение за останалите форумци колкото и В.Владимиров.Вярвай ми нямам никаква представа кой си,както и другите потребители не знаят кой си.Това,което искам да кажа е,че и двамата сме анонимници тук.

Сигурно си прав!!! Само 'дето между 1998 и 2007-ма бях в ръководството на Фен клуба... И познай... все с това си име... :mrgreen: Само 'дето от 2006-та година насам имам поне няколко ПУБЛИЧНИ прояви свързани с ТЕМАТА, в която ти си се впуснал... Всичките до една ПРЕДВАРИТЕЛНО ОПОВЕСТЕНИ дори и в медиите... И знаеш ли какво... Досега НИТО ЕДИН ... повтарям - НИТО ЕДИН човек не се е появил за да каже, че не сме /забележи - НЕ СМЕ ;) / прави, в това което правим... Така че номера ти с ПРОИЗВОЛНОТО име няма да мине, защото аз не съм АНОНИМНИК!!! :mrgreen:

Искаш ли да направим нещо...
Аз и Ангел сме готови да платим наема, на която й да е зала в Пловдив... ще поемем и това нещата добре да бъдат рекламирани, дори и в телевизията, а на теб ще оставим да организираш хората, които смятат, че сме лъжци!!! Става ли?!! Ето... ти дори ако нямаш смелостта да си защитиш твърденията, че сме "лъжци" и "крадци на чужда история" то поне ще можеш да организираш хората, които твърдиш, че не са малко... а имено тези, които не били съгласни с нас... Ами ОК... Само че няма да е достатъчно само да кажат, че не са съгласни, а ще трябва и да го докажат защо... Защото ние сме готови с нашата позиция... И познай... Ние сме готови да погледнем хората в очите... А вие готови ли сте?!!

Това предложение е съвсем сериозно... Пак повтарям... Избери зала... като тази е желателно да не е нито на "Лаута"... нито на ст. "Ботев", ако имате такава... Нека това бъде в някаква обществена сграда... а ако искаш и в телевизия "на живо"!!!

Чакам те с КОНКРЕТНО предложение!!!!
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 31 май 2010 19:42

plovdivram написа:
Рам,прекаляваш с тази твоя т.с. моя анонимност!!!Ако ти кажа,че се казвам Прокопи Гъдев Съчманлиев ще има значение за останалите форумци колкото и В.Владимиров.Вярвай ми нямам никаква представа кой си,както и другите потребители не знаят кой си.Това,което искам да кажа е,че и двамата сме анонимници тук.

Сигурно си прав!!! Само 'дето между 1998 и 2007-ма бях в ръководството на Фен клуба... И познай... все с това си име... :mrgreen: Само 'дето от 2006-та година насам имам поне няколко ПУБЛИЧНИ прояви свързани с ТЕМАТА, в която ти си се впуснал... Всичките до една ПРЕДВАРИТЕЛНО ОПОВЕСТЕНИ дори и в медиите... И знаеш ли какво... Досега НИТО ЕДИН ... повтарям - НИТО ЕДИН човек не се е появил за да каже, че не сме /забележи - НЕ СМЕ ;) / прави, в това което правим... Така че номера ти с ПРОИЗВОЛНОТО име няма да мине, защото аз не съм АНОНИМНИК!!! :mrgreen:

Аз и Ангел сме готови да платим наема, на която й да е зала в Пловдив... ще поемем и това нещата добре да бъдат рекламирани, дори и в телевизията, а на теб ще оставим да организираш хората, които смятат, че сме лъжци!!! Става ли?!! Ето... ти дори ако нямаш смелостта да си защитиш твърденията, че сме "лъжци" и "крадци на чужда история" то поне ще можеш да организираш хората, които твърдиш, че не са малко... а имено тези, които не били съгласни с нас... Ами ОК... Само че няма да е достатъчно само да кажат, че не са съгласни, а ще трябва и да го докажат защо... Защото ние сме готови с нашата позиция... И познай... Ние сме готови да погледнем хората в очите... А вие готови ли сте?!!

Това предложение е съвсем сериозно... Пак повтарям... Избери зала... като тази е желателно да не е нито на "Лаута"... нито на ст. "Ботев", ако имате такава... Нека това бъде в някаква обществена сграда... а ако искаш и в телевизия "на живо"!!!

Чакам те с КОНКРЕТНО предложение!!!!

Всичко това е прекрасно,но ако не беше популистко!!!Не е ли по-добре хора писали книги и евентулно участници в "спорните"събития да бъдат я в тв Студио или зала с желаещи да задават въпроси.Мисля,че първото е по-удачно.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 31 май 2010 20:09

Да, удачно е това, в една зала с ветерани на клуба, в присъствието на автори на книги. Прави се всяка година по Коледа в центъра на града, не на Лаута. Емблемата дори на тази Черно-бялата Коледа е свързана с ДСО "Енергия". Обявяваме го винаги предварително и всеки е добре дошъл, без разлика на клубни пристрастия. Идват различни журналисти. Всеки е свободен да гледа, слуша и пита.

По телевизията също е правено (в Пловдивска обществена през 2007), в присъствието на Михаил Белков (брата на Бучо)- деятел на Спортклуб, после ръководител в Локомотив. Там беше и Илко Тодоров - Бронзов медалист с Локомотив и син на Атанас Тодоров - Начето. Също предварително беше обявено, с отворени телефони за въпроси. Хората се обаждаха с питане и коментар. Цялото предаване го имаме записано.

На мен не ми е известно някой открито да е бил против приемствеността между Спортклуб и Локомотив. Такива се срещат само по форумите и винаги анонимно. Много на место и на време е поканата от Владо. Който има нещо да коментира или твърди, с претенции за сериозност, да се явява и да си казва каквото има на живо!

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 31 май 2010 20:10

Всичко това е прекрасно,но ако не беше популистко!!!Не е ли по-добре хора писали книги и евентулно участници в "спорните"събития да бъдат я в тв Студио или зала с желаещи да задават въпроси.Мисля,че първото е по-удачно.[/quote]

Мислиш!!!!???? :shock: :shock: :shock: Моля те, дръж се естествено!Не се опитвай да правиш невъзможни неща за теб!Ставаш смешен и целият ти чар отива на кино!Давай с простотията си и всичко ще е ОК! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 31 май 2010 20:28

Стига с тия лични закачки! Да заповяда който желае лично, както предложи Владо!

Единственото резонно нещо по темата от тук нататък е:
plovdivram написа:
Аз
и Ангел сме готови да платим наема, на която й да е зала в Пловдив...
ще поемем и това нещата добре да бъдат рекламирани, дори и в
телевизията, а на теб ще оставим да организираш хората, които смятат,
че сме лъжци!!! Става ли?!! Ето... ти дори ако нямаш смелостта да си
защитиш твърденията, че сме "лъжци" и "крадци на чужда история" то поне
ще можеш да организираш хората, които твърдиш, че не са малко... а
имено тези, които не били съгласни с нас... Ами ОК... Само че няма да е
достатъчно само да кажат, че не са съгласни, а ще трябва и да го
докажат защо... Защото ние сме готови с нашата позиция... И познай...
Ние сме готови да погледнем хората в очите... А вие готови ли сте?!!

КОНКРЕТНО предложение!!!!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 26 юли 2010 19:45

plovdivram написа:alan_wilder, :mrgreen:
извинявай, че съм сложил точно тази иконка след обръщението си към теб, но някак си немога да не приема с усмивка факта, че ОТНОВО... и аз вече незнам за кой път се "ПОЯВЯВА" НОВ НИК и с ПЪРВИЯТ СИ ПОСТ започва НЕЩО, което НЕ Е КОНКРЕТНО ПО ТЕМАТА, а поставя "ДРУГ" иначе въпрос!!! :mrgreen: Надявам се това ПОНЕ ТОЗИ ПЪТ ДА Е СЛУЧАЙНО!!! :mrgreen: Ама 'що ли си мисля, че не е!!! Имайки предвид, че ОТНОВО става въпрос за ПРИВЪРЖЕНИК НА БОТЕВ!!! :mrgreen: Чудя си дали да не ти отговоря с ник да речем Винс Кларк :mrgreen: ... нали имено той бе заменен от Alan Wilder?!! :mrgreen:

Иначе КОНКРЕТНО!!! Ще ти отговоря, но нека след това се съсредоточим върху ДСО "ЕНЕРГИЯ", а ако искаш отвори ДРУГА тема за въпросите свързани със СПОРТКЛУБ /преди Славия/ или Велбъжд, които те вълнуват!!! Обещавам, че ще се погрижа да ти отговоря!!!

alan_wilder
...защо настоявате за годината 1926-та, като реално, според вашата логика, можете да претендирате и за 1922-ра година?

Ако наистина бе следил всички тези "ДИСКУСИИ" щеше да знаеш, че НЕ НИЕ ПРЕТЕНДИРАМЕ за тази година, а имено ХОРАТА СЪЗДАЛИ КЛУБА... Да не говорим, че И НА САМАТА ЕМБЛЕМА СИ Е ЗАПИСАНА ТАЗИ ГОДИНА!!!

Ако хипотетично Ботев Пловдив се слее с английският Нотс Каунти и новият отбор продължи да се казва Ботев Пловдив, това означава ли, че аз като фен мога да претендирам, че подкрепям най-стария отбор в света, понеже любимият ми тим се е слял с него и съответно е негов приемник?

Ако незнаеш... ЛОКО ПЛОВДИВ ВИНАГИ СЕ Е ВОДЕЛ ЗА "ПРИЕМНИК /НАСЛЕДНИК/ НА СПОРТКЛУБ И ПАРЧЕВИЧ!!!

От това, което чета в сайта http://www.loko-pd.com, оставам с впечатлението, че реалната ви година на създаване е 1950-та. Основание за това ми дава следният пасаж....

По същата логика може да смятаме днешният Ботев за "създаден" с идването на военните при вас....

За Велбъжд е хубаво да погледнеш УСТАВА на клуба и след това па ще говорим... Но ако искаш... отвори ДРУГА ТЕМА... Сега ако имаш да казваш нещо за ДСО "ЕНЕРГИЯ" давай!!!

Владо, айде стига с глупсоти майна. Смееш се от немай каде. Смееш се от това че няма какво да кажеш. Смеш се защото всичко което четеш е истина

Я сега аз да питам нещо?

Какво забога значи Родословно дърво на даден клуб?.
Родословно дърво е образно изобразяване (схематично) на родители, прародители, родственици. Родословното дърво помни и показва историята на много отделни личности. В родословното дърво, годините на раждане и умиране са ясни, точни и конкретно отнасящи се за един обект от схемата на родословното дърво. Годините на раждане и умиране не се онаследяват. Вливането и поглъщането е нещо съвсем дргуо. Разбирай го като брак. Жената идва приема името и традициите на семейството, но нито тя, нито мъжът сиу порменят годината на раждане.

Ако приемем теорията ти, че току така се онаследяват години и прочие. На каква база и на какво основание избирате СпортКлуб Ясно от графиките се вижда, че нито той е последният, нито първият клуб в това дърво. Как подяволите се приема че това е клубът!

Ясно се казва в всички документи, че СпортКлуб се влива в Локомотив при това след доста години паралелно съществуване?

И на последно място, за да прием факта, че вие сте основани 1926, трябва да отречем Локомотив Пловидв, или поне да не признаем съществуването му след обединението. Защото няма как едновремнно да сте Локомотив Плводив, пък да водите историята на СпортКлуб. Просто СпортКлуб е спрял да съществува в далечната година на обединяването. Толкова е порсто, незнам на какво се правиш през последните години!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Локо Пловдив”