plovdivram написа:alan_wilder,
извинявай, че съм сложил точно тази иконка след обръщението си към теб, но някак си немога да не приема с усмивка факта, че ОТНОВО... и аз вече незнам за кой път се "ПОЯВЯВА" НОВ НИК и с ПЪРВИЯТ СИ ПОСТ започва НЕЩО, което
НЕ Е КОНКРЕТНО ПО ТЕМАТА, а поставя "ДРУГ" иначе въпрос!!!

Надявам се това ПОНЕ ТОЗИ ПЪТ ДА Е СЛУЧАЙНО!!!

Ама 'що ли си мисля, че не е!!! Имайки предвид, че ОТНОВО става въпрос за ПРИВЪРЖЕНИК НА БОТЕВ!!!

Чудя си дали да не ти отговоря с ник да речем Винс Кларк

... нали имено той бе заменен от Alan Wilder?!!
Иначе КОНКРЕТНО!!! Ще ти отговоря, но нека след това се съсредоточим върху ДСО "ЕНЕРГИЯ", а ако искаш отвори ДРУГА тема за въпросите свързани със СПОРТКЛУБ /преди Славия/ или Велбъжд, които те вълнуват!!! Обещавам, че ще се погрижа да ти отговоря!!!
alan_wilder
...защо настоявате за годината 1926-та, като реално, според вашата логика, можете да претендирате и за 1922-ра година?
Ако наистина бе следил всички тези "ДИСКУСИИ" щеше да знаеш, че
НЕ НИЕ ПРЕТЕНДИРАМЕ за тази година, а имено
ХОРАТА СЪЗДАЛИ КЛУБА... Да не говорим, че И НА САМАТА ЕМБЛЕМА СИ Е ЗАПИСАНА ТАЗИ ГОДИНА!!!
Ако хипотетично Ботев Пловдив се слее с английският Нотс Каунти и новият отбор продължи да се казва Ботев Пловдив, това означава ли, че аз като фен мога да претендирам, че подкрепям най-стария отбор в света, понеже любимият ми тим се е слял с него и съответно е негов приемник?
Ако незнаеш...
ЛОКО ПЛОВДИВ ВИНАГИ СЕ Е ВОДЕЛ ЗА "ПРИЕМНИК /НАСЛЕДНИК/ НА СПОРТКЛУБ И ПАРЧЕВИЧ!!!От това, което чета в сайта
http://www.loko-pd.com, оставам с впечатлението, че реалната ви година на създаване е 1950-та. Основание за това ми дава следният пасаж....
По същата логика може да смятаме днешният Ботев за "създаден" с идването на военните при вас....
За Велбъжд е хубаво да погледнеш УСТАВА на клуба и след това па ще говорим... Но ако искаш... отвори ДРУГА ТЕМА... Сега ако имаш да казваш нещо за ДСО "ЕНЕРГИЯ" давай!!!
Владо, айде стига с глупсоти майна. Смееш се от немай каде. Смееш се от това че няма какво да кажеш. Смеш се защото всичко което четеш е истина
Я сега аз да питам нещо?
Какво забога значи Родословно дърво на даден клуб?.
Родословно дърво е образно изобразяване (схематично) на родители, прародители, родственици. Родословното дърво помни и показва историята на много отделни личности. В родословното дърво, годините на раждане и умиране са ясни, точни и конкретно отнасящи се за един обект от схемата на родословното дърво. Годините на раждане и умиране не се онаследяват. Вливането и поглъщането е нещо съвсем дргуо. Разбирай го като брак. Жената идва приема името и традициите на семейството, но нито тя, нито мъжът сиу порменят годината на раждане.
Ако приемем теорията ти, че току така се онаследяват години и прочие.
На каква база и на какво основание избирате СпортКлуб Ясно от графиките се вижда, че нито той е последният, нито първият клуб в това дърво. Как подяволите се приема че това е клубът!
Ясно се казва в всички документи, че СпортКлуб се влива в Локомотив при това след доста години паралелно съществуване?И на последно място, за да прием факта, че вие сте основани 1926, трябва да отречем Локомотив Пловидв, или поне да не признаем съществуването му след обединението. Защото няма как едновремнно да сте Локомотив Плводив, пък да водите историята на СпортКлуб. Просто СпортКлуб е спрял да съществува в далечната година на обединяването. Толкова е порсто, незнам на какво се правиш през последните години!