Лято 2011 трансфери и спекулации!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Re: Локо Пловдив привлече Дани Георгиев

Мнениеот krasimilkov » 06 сеп 2011 18:53

kistendil написа:Някой знае ли под каква форма идва при нас - като преотстъпен или продаден? Аз за разлика от повечето мнения съм го запомнил като много деен във всички фази. Последното което може да се каже за него от мачовете при нас е, че се е криел от единоборства и не е участвал във фаза защита. Напротив, имаше доста сериозни единоборства и картони. Може след това да се е променила играта му, но съм сигурен, че при нас ще е много полезен. Последното, което може да се каже за него е, че е страхливец. С две думи - много добър трансфер.
Добре дошъл отново при нас, Дани! Дано още този сезон да изживеем заедно отново страхотните емоции на мачовете от ЕКТ!

Добре дошъл отново при нас, Дани! Дано още този сезон да изживеем заедно отново страхотните емоции на мачовете от ЕКТ! :roll: :roll: :roll: Е на това му се казва комунизъм!!!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 06 сеп 2011 18:56

greenpeak написа:Ти май искаш заека да стане вълк, защото бил сменил отбора :mrgreen: . Блаженни са вярващите!!!
Здравко Лазаров не излизаше от заведенията и казината докато бе при нас. Във Варна и курортите животът е чуден, за разлика от Пловдив. Това му повлия крайно негативно на него, и затова беше кръгла нула при нас.

Да да, то щото в Пловдив няма заведения, и Здравко няма къде да ходи, и си ляга в 20.00 ч. затова играе супер при нас :mrgreen:

Айде да изчакаме няколко месеца, да видим как ще се представи Д Георгиев, и тогава ще коментираме ;)
Изображение

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 06 сеп 2011 19:23

greenpeak написа:Ти май искаш заека да стане вълк, защото бил сменил отбора :mrgreen: . Блаженни са вярващите!!!
Здравко Лазаров не излизаше от заведенията и казината докато бе при нас. Във Варна и курортите животът е чуден, за разлика от Пловдив. Това му повлия крайно негативно на него, и затова беше кръгла нула при нас.

Ти май се опитваш да провокираш нещо? Да бъдем ли толерантни към опитите ти?

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 06 сеп 2011 19:36

drughi написа:Да ме извиняват феновете на "Морето", но нека си спомнят как игра Здравко Лазаров при тях и какви им бяха коментирите за него, и как игра и играе сега при нас....мисълта ми е, че Дани може в Локомотив да заиграе много по добре от престоя си на "Тича" :idea: Поне така се надявам ;)

Същото може да секаже за "нашия" Искрен Писаров, който докато беше на Лаута, не показа нищо, а в Берое игра страхотно, както и сега в Локо Сф, е ключов футболист.

..........Здравко Лазаров , точно тогава си беше заминал от ЦСКА където имаше 3-4 мача заради контузия . Трябваше му малко време за аклиматизация , която ние не му я дадохме. А в същото време ръководството реши да подмладяво състава и това се оказа решаващо Здравко да си замине . А доколкото знам навсякъде където е играл прякора му е бил '' курвата '' , заради множеството му участия в черно тото . А аз се радвам ,че го разкарахме , защото сега ние си имаме крило набол 1992 г - Капитанов , което вкарва всеки мач , дори и на Левски , а вие пенсионер набор 1976 и то началото. :)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 сеп 2011 19:58

PB1936 написа:

Дани Георгиев си е ваш проблем вече, не е мой :mrgreen:. Поразровете се и ще видите какво е играл и колко в Турция това лято.
А Здравко за мен си е пияница и комарджия, виждал съм го с очите си във Варна. Аз за него имам изградено мнение от личните си контакти.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 06 сеп 2011 20:00

Това е новината за освобождаването на Дани Георгиев от Ордуспор:
http://www.morbeyaz.net/haber/2444-4-oy ... rildi.html

Сигурно ще се намери някой, който владее турски, за да видим причината, поради която е разтрогнат договора?

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 06 сеп 2011 20:31

greenpeak написа:
PB1936 написа:

Дани Георгиев си е ваш проблем вече, не е мой :mrgreen:. Поразровете се и ще видите какво е играл и колко в Турция това лято.
А Здравко за мен си е пияница и комарджия, виждал съм го с очите си във Варна. Аз за него имам изградено мнение от личните си контакти.

Гледай си отбора,като не ти харесва този или онзи просто не пиши тук

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 сеп 2011 20:36

Other Information: In June 2011, Daniel signed 1 year contract with Orduspor Kulubu (Turkish super lig) but after mutual agreement, the contract terminated in August 2011.

http://www.scouting-team.com/players/player/1621

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 06 сеп 2011 20:39

Ясно, просто е бил прекалено добър за турците :-)

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 06 сеп 2011 20:42

Отбор с отбор не си приличат. Има безброй примери, напоследък особено между нашите два отбора. Навремето Иван Иванов така беше натирен от ЦСКА. Червените могат да си говорят каквото си искат, кариерата му тръгна при нас. Те го бяха отписали.

Здравко Лазаров ни е половин отбор. От друга страна, Чечо като треньор с Черно Море постига резултати, които малко хора биха нарекли възможни в Пловдив. Така е с Божилов и няколкото юноши заминали във Варна.
Обратните примери не свършват с Лазаров. Не се вижда как Жоро Илиев ще повтори успеха, постигнат с Локомотив. Дани Георгиев от тук отиде в ЦСКА, а от там - надолу. Съвсем не е изглючено пика му да е пак тук.

С Черно Море можем да си обменяте впечатления относно играта на разменените футболисти. Въобще не можем да твърдим със сигурност какъв би бил резултата за футболиста от смяната на двата отбора.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Върни се в “Локо Пловдив”