Тема: Базил де Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: БФС: Карвальо е футболист на Левски

Мнениеот blue avalanche » 31 мар 2011 17:48

Пловдив1926 написа:С подобно неадекватно и неморално отношение, каквото показва всяка секунда ръководството на Левски няма как да очаквате друго отношение. Цяла България ви гледа циганските прояви в момента, дори и да сте били симпатични на някой вече не сте. Остава да си поемете последствията.

Ние не искаме да сме симпатични на други,освен на нашите фенове.Стадионите не са сайтове за запознанство,Фейсбук или Туитър,че да си определяме любовни срещи...
Последна промяна от blue avalanche на 31 мар 2011 17:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 мар 2011 17:50

blue avalanche написа:
Пловдив1926 написа:С подобно неадекватно и неморално отношение, каквото показва всяка секунда ръководството на Левски няма как да очаквате друго отношение. Цяла България ви гледа циганските прояви в момента, дори и да сте били симпатични на някой вече не сте. Остава да си поемете последствията.

Ние не искаме да сме симпатични на други,освен на нашите фенове.Стадионите не са сайтове за запознанство,Фейсбук или Туитър,че да се завръзват запознанства...

Ти от ръководството ли си?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 31 мар 2011 17:50

dodo7271 написа:

Къде е казано, че ЛЕВСКИ НЯМА ДОГОВОР? Не си измисляй и не преиначавай думите. Какъв човек ли съм? Ами извинявай ами писна ми да леете злоба, без да разбирате за какво става дума. Тук хората ти обясниха - И ДВАТА КЛУБА ТВЪРДЯТ ЕДНО И СЪЩО - ЧЕ ЛЕВСКИ НЯМА ДОГОВОР С КАРВАЛЬО. И също така, че БФС няма право да взема решение, СЛЕД КАТО ЛОКО ПД ДАДЕ ЛЕВСКИ НА ФИФА. Обаче вие преминахте всякакви граници - то не бяха обиди, храчене, примитивен провинциален комплекс.

Към момента официално в БФС нападателят се води футболист на "Локомотив" (Пд). "Досега няма никакви документи във футболния съюз, които да показват, че е направен трансфер. Когато се прави трансфер, трябва да се уповаваме на договора за покупко-продажба на трансферните права на даден играч. Тъй то засега нямаме документи по темата "Карвальо", каза за "Дневник" секретарят на спортно-техническата комисия (СТК) към БФС Веселин Маркович.

Не съм преиначил на никой думите.Аз само правя копи-пейст...

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 31 мар 2011 17:51

deepblue1963 написа:И какво му е смешното?Че и ние да се посмеем...Ти слуша ли интервюто?Иванов каза,че има подписан някакъв анекс към трудов договор.Ако ТОВА е ДОГОВОРЪТ му с Левски...Тц,тц,тц...

Я кажи как се подписва анекс какъвто има, без да има трудов договор, че ми стана интересно?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 мар 2011 17:52

Пловдив1926 написа:
blue avalanche написа:

Ние не искаме да сме симпатични на други,освен на нашите фенове.Стадионите не са сайтове за запознанство,Фейсбук или Туитър,че да се завръзват запознанства...

Ти от ръководството ли си?

Не!Аз съм от ЛЕВСКИ!!!

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 31 мар 2011 17:53

Долно уйно написа:
deepblue1963 написа:И какво му е смешното?Че и ние да се посмеем...Ти слуша ли интервюто?Иванов каза,че има подписан някакъв анекс към трудов договор.Ако ТОВА е ДОГОВОРЪТ му с Левски...Тц,тц,тц...

Я кажи как се подписва анекс какъвто има, без да има трудов договор, че ми стана интересно?

И аз това питам ??????

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 мар 2011 17:56

Долно уйно написа:

Като ти е толкова интересно,утре иди на ул."Тодорини кукли"№47,намери Баждеков и го питай.Ако там не успееш-ул."Леге"

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 31 мар 2011 17:56

Като е футболист на Левски да плащат на мига 350 хилки евро :!:
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 мар 2011 17:57

Използвай правилното местоимение тогава. Ние вие нещо викам да не си Борат под прикритие във форума да уредим трансфера за 5 минути хаха
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Re: Карвальо подписва за година и половина

Мнениеот T.Henry14 » 31 мар 2011 18:01

Айде да влиза бързо във форма и другата седмица за железничарското дерби да играе цял мач + голче или 2 :mrgreen:
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Върни се в “Локо Пловдив”