ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Botev fur immer
Re: ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив
Рам,ти можеш ли да четеш?Има ли някой от началото на дискусията и да не е фен на командата играеща на лаута и да споделя мнението ти?Отговора е еднозначен:НЯМА ТАКЪВ!!!!Има ли автор който да не е написал годината и датата на създаването ви,а именно 1936г отговора е пак еднозначен НЯМА ТАКЪВ!!!!Крайно време е да спрете с тази пародия защото ще загубите и малкото уважение у футболната аудитория в България.И без това имате многобройни "черни петна" в историята ви,които лавинообразно нараснаха от 2001г насам!!!
-
Botev fur immer
Нико написа:Мисля ,че трябва да изкажем благодарност на лицето ботев за винаги за големият му принос при разкриването ,както на реалната история на Локомотив Пловдив/ Пловдивски спортклуб/ ,така и на същността на жълтите приятелки!Второто е особенно ценно , защото с постовете си той , както и другите представители на жълтата сган, по абсолютен и безапелационен начин показват на всеки нормален човек ,що за стока са жълтурите.Наистина много ме улесняват ,когато ме попитат приятели , които не са пловдивчани ,защо толкова ги презираме жълтите!Просто им показвам снимки на гордо веещите турско знаме жълтури на Лаута ,както и постовете им в този форум.Досега не съм имал случай някой да ми е задал допълнителен въпрос!![]()
![]()
Тези твои приятели са явно от високопланинска паланка в лудогорието от където си ти и етноса ти!!!За това явно си се гордял много,когато имахте собственик анадолец,рейс с турска регистрация и треньор циганин!!!Това е недостижимо за нито един отбор в България,ВЯРВАЙ МИ!!!!
- plovdivram
- Контакти:
Botev fur immer
Botev fur immer,
пак ти казвам, че единственото комично повеение е твоето, защото в момента ти се мъчиш да се НАМЕСВАШ в неща, които НЕ СА ТВОЯ РАБОТА
... Това е все едно аз да дойда при вас и да започна да ви уча на неща от вашата история и как би било правилно да си я тълкувате
.... Според теб какво щеше да се случи ако това нещо го направя?!!
ПО същество обаче... Ти си се хванал за тази 1936-та година, като за нещо особено ПОКАЗАТЕЛНО за началото на историята... Нищо, че дори и сам разбра КОЛКО ИЗМИСЛЕНА е тази година дори спрямо историята на ЖСК... От друга страна САМ СЕ УБЕДИ, че НЯМА АВТОР, който да не е ПОТВЪРДИЛ ВРЪЗКАТА НИ СЪС СПОРТКЛУБ!!! И какво... искаш да ни убедиш, че трябва да приемем ЕДНА ИЗМИСЛЕНА ГОДИНА като определяща за нашето начало така ли?!.... и това само защото на теб така ти харесва ли?!!
АМи, че ние дори НЕ ТИ ЗНАЕМ ИМЕТО БЕ ПИЧ?!!!
Кой си ти, че ще кажеш каква трябва да бъде историята на Локомотив Пловдив?!
Та ти дори неможеш да ни кажеш какво е станало със собствения ти клуб в периода октомври 1949-та - 1951-ва, а си седнал нас да ни убеждаваш, от кога "лавинообразно сме нараснали"?! 
Рам,ти можеш ли да четеш?Има ли някой от началото на дискусията и да не е фен на командата играеща на лаута и да споделя мнението ти?Отговора е еднозначен:НЯМА ТАКЪВ!!!!Има ли автор който да не е написал годината и датата на създаването ви,а именно 1936г отговора е пак еднозначен НЯМА ТАКЪВ!!!!Крайно време е да спрете с тази пародия защото ще загубите и малкото уважение у футболната аудитория в България.И без това имате многобройни "черни петна" в историята ви,които лавинообразно нараснаха от 2001г насам!!!
Botev fur immer,
пак ти казвам, че единственото комично повеение е твоето, защото в момента ти се мъчиш да се НАМЕСВАШ в неща, които НЕ СА ТВОЯ РАБОТА
ПО същество обаче... Ти си се хванал за тази 1936-та година, като за нещо особено ПОКАЗАТЕЛНО за началото на историята... Нищо, че дори и сам разбра КОЛКО ИЗМИСЛЕНА е тази година дори спрямо историята на ЖСК... От друга страна САМ СЕ УБЕДИ, че НЯМА АВТОР, който да не е ПОТВЪРДИЛ ВРЪЗКАТА НИ СЪС СПОРТКЛУБ!!! И какво... искаш да ни убедиш, че трябва да приемем ЕДНА ИЗМИСЛЕНА ГОДИНА като определяща за нашето начало така ли?!.... и това само защото на теб така ти харесва ли?!!

-
Botev fur immer
Рам,казвал съм ти го и друг път:С тази твоя словесна еквилибристика можеш само да заблуждаваш част от посещаващите лаута!!!Все пак не изключвам и възможноста да има трезво мислещи локомотовци,а не буфери!!!Имам щастието да познавам такива и да бъда приятел с тях.И стига с тези твои недостойни методи,защото НЕ АЗ,а ВСИЧКИ АВТОРИ НА КНИГИ ЗА ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ СА ПОСОЧИЛИ 1936г,като година на създаването ви.Запази поне личното си достойнство!!
Botev fur immer написа:Нико написа:Мисля ,че трябва да изкажем благодарност на лицето ботев за винаги за големият му принос при разкриването ,както на реалната история на Локомотив Пловдив/ Пловдивски спортклуб/ ,така и на същността на жълтите приятелки!Второто е особенно ценно , защото с постовете си той , както и другите представители на жълтата сган, по абсолютен и безапелационен начин показват на всеки нормален човек ,що за стока са жълтурите.Наистина много ме улесняват ,когато ме попитат приятели , които не са пловдивчани ,защо толкова ги презираме жълтите!Просто им показвам снимки на гордо веещите турско знаме жълтури на Лаута ,както и постовете им в този форум.Досега не съм имал случай някой да ми е задал допълнителен въпрос!![]()
![]()
Тези твои приятели са явно от високопланинска паланка в лудогорието от където си ти и етноса ти!!!За това явно си се гордял много,когато имахте собственик анадолец,рейс с турска регистрация и треньор циганин!!!Това е недостижимо за нито един отбор в България,ВЯРВАЙ МИ!!!!
Ти наистина си невероятно тъпо парче, Аджисан за винаги!!!Много ме кефиш!!!Всеки друг на твое място с поне две бръчки на мозъка ,би си млъкнал и изчезнал от тук!Аз се бях притеснил , че ще постъпиш така и ще ни лишиш от очарователното си присъствие тук!Явно съм те надценил за наша радост!
-
Botev fur immer
Нико написа:Botev fur immer написа:Нико написа:Мисля ,че трябва да изкажем благодарност на лицето ботев за винаги за големият му принос при разкриването ,както на реалната история на Локомотив Пловдив/ Пловдивски спортклуб/ ,така и на същността на жълтите приятелки!Второто е особенно ценно , защото с постовете си той , както и другите представители на жълтата сган, по абсолютен и безапелационен начин показват на всеки нормален човек ,що за стока са жълтурите.Наистина много ме улесняват ,когато ме попитат приятели , които не са пловдивчани ,защо толкова ги презираме жълтите!Просто им показвам снимки на гордо веещите турско знаме жълтури на Лаута ,както и постовете им в този форум.Досега не съм имал случай някой да ми е задал допълнителен въпрос!![]()
![]()
Ти наистина си невероятно тъпо парче, Аджисан за винаги!!!Много ме кефиш!!!Всеки друг на твое място с поне две бръчки на мозъка ,би си млъкнал и изчезнал от тук!Аз се бях притеснил , че ще постъпиш така и ще ни лишиш от очарователното си присъствие тук!Явно съм те надценил за наша радост!![]()
![]()
Явно,когато са ти преподавали анатомия в началните класове,не си разбирал българският език защото мозъка има гънки,а не бръчки!!!Но за твоя утеха сега преподават и на майчиния ти език в смесените райони,така,че образовай се ефенди!!!
[Ти наистина си невероятно тъпо парче, Аджисан за винаги!!!Много ме кефиш!!!Всеки друг на твое място с поне две бръчки на мозъка ,би си млъкнал и изчезнал от тук!Аз се бях притеснил , че ще постъпиш така и ще ни лишиш от очарователното си присъствие тук!Явно съм те надценил за наша радост!
[/quote]
Явно,когато са ти преподавали анатомия в началните класове,не си разбирал българският език защото мозъка има гънки,а не бръчки!!!Но за твоя утеха сега преподават и на майчиния ти език в смесените райони,така,че образовай се ефенди!!![/quote]
Браво!Само така давай!Моля модератора по никакъв случай да не закача това чудо на тъпотията!Просто е безценен за нас!Брилянтен е!Това ,че не се преподава анатомия в началните класове , че аз лично съм роден в София ,но съм израснал и живея в Пловдив са само дребни подробности и незначителни детайли!Важното е какво бълва гордият турски знаменосец в жълто Аджисан за винаги!

Явно,когато са ти преподавали анатомия в началните класове,не си разбирал българският език защото мозъка има гънки,а не бръчки!!!Но за твоя утеха сега преподават и на майчиния ти език в смесените райони,така,че образовай се ефенди!!![/quote]
Браво!Само така давай!Моля модератора по никакъв случай да не закача това чудо на тъпотията!Просто е безценен за нас!Брилянтен е!Това ,че не се преподава анатомия в началните класове , че аз лично съм роден в София ,но съм израснал и живея в Пловдив са само дребни подробности и незначителни детайли!Важното е какво бълва гордият турски знаменосец в жълто Аджисан за винаги!
-
Botev fur immer
Нико написа:[Ти наистина си невероятно тъпо парче, Аджисан за винаги!!!Много ме кефиш!!!Всеки друг на твое място с поне две бръчки на мозъка ,би си млъкнал и изчезнал от тук!Аз се бях притеснил , че ще постъпиш така и ще ни лишиш от очарователното си присъствие тук!Явно съм те надценил за наша радост!![]()
![]()
Виж какво ефенди!!Оценявам желанието ти да бъдеш духовит,но я задай на кое да е дете,което ходи на училище въпроса:мозъка бръчки или гънки има?И сам си виж нивото на нискочел и елементарен субект!!
- plovdivram
- Контакти:
Botev fur immer
Ха-ха:mrgreen: Botev fur immer ... Е... и... какво като са посочили 1936 година?!!
Кажи ми какво следва оттова?!
Рам,казвал съм ти го и друг път:С тази твоя словесна еквилибристика можеш само да заблуждаваш част от посещаващите лаута!!!Все пак не изключвам и възможноста да има трезво мислещи локомотовци,а не буфери!!!Имам щастието да познавам такива и да бъда приятел с тях.И стига с тези твои недостойни методи,защото НЕ АЗ,а ВСИЧКИ АВТОРИ НА КНИГИ ЗА ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ СА ПОСОЧИЛИ 1936г,като година на създаването ви.Запази поне личното си достойнство!
Ха-ха:mrgreen: Botev fur immer ... Е... и... какво като са посочили 1936 година?!!

-
Botev fur immer
plovdivram написа:Botev fur immerРам,казвал съм ти го и друг път:С тази твоя словесна еквилибристика можеш само да заблуждаваш част от посещаващите лаута!!!Все пак не изключвам и възможноста да има трезво мислещи локомотовци,а не буфери!!!Имам щастието да познавам такива и да бъда приятел с тях.И стига с тези твои недостойни методи,защото НЕ АЗ,а ВСИЧКИ АВТОРИ НА КНИГИ ЗА ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ СА ПОСОЧИЛИ 1936г,като година на създаването ви.Запази поне личното си достойнство!
Ха-ха:mrgreen: Botev fur immer ... Е... и... какво като са посочили 1936 година?!!Кажи ми какво следва оттова?!
Това,което е било преди да се появиш ти!!!