ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Botev fur immer

Re: ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Мнениеот Botev fur immer » 31 май 2010 13:58

Рам,ти можеш ли да четеш?Има ли някой от началото на дискусията и да не е фен на командата играеща на лаута и да споделя мнението ти?Отговора е еднозначен:НЯМА ТАКЪВ!!!!Има ли автор който да не е написал годината и датата на създаването ви,а именно 1936г отговора е пак еднозначен НЯМА ТАКЪВ!!!!Крайно време е да спрете с тази пародия защото ще загубите и малкото уважение у футболната аудитория в България.И без това имате многобройни "черни петна" в историята ви,които лавинообразно нараснаха от 2001г насам!!!

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 31 май 2010 14:03

Нико написа:Мисля ,че трябва да изкажем благодарност на лицето ботев за винаги за големият му принос при разкриването ,както на реалната история на Локомотив Пловдив/ Пловдивски спортклуб/ ,така и на същността на жълтите приятелки!Второто е особенно ценно , защото с постовете си той , както и другите представители на жълтата сган, по абсолютен и безапелационен начин показват на всеки нормален човек ,що за стока са жълтурите.Наистина много ме улесняват ,когато ме попитат приятели , които не са пловдивчани ,защо толкова ги презираме жълтите!Просто им показвам снимки на гордо веещите турско знаме жълтури на Лаута ,както и постовете им в този форум.Досега не съм имал случай някой да ми е задал допълнителен въпрос! :lol: :lol: :lol:

Тези твои приятели са явно от високопланинска паланка в лудогорието от където си ти и етноса ти!!!За това явно си се гордял много,когато имахте собственик анадолец,рейс с турска регистрация и треньор циганин!!!Това е недостижимо за нито един отбор в България,ВЯРВАЙ МИ!!!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 31 май 2010 14:10

Botev fur immer
Рам,ти можеш ли да четеш?Има ли някой от началото на дискусията и да не е фен на командата играеща на лаута и да споделя мнението ти?Отговора е еднозначен:НЯМА ТАКЪВ!!!!Има ли автор който да не е написал годината и датата на създаването ви,а именно 1936г отговора е пак еднозначен НЯМА ТАКЪВ!!!!Крайно време е да спрете с тази пародия защото ще загубите и малкото уважение у футболната аудитория в България.И без това имате многобройни "черни петна" в историята ви,които лавинообразно нараснаха от 2001г насам!!!

Botev fur immer, :mrgreen:
пак ти казвам, че единственото комично повеение е твоето, защото в момента ти се мъчиш да се НАМЕСВАШ в неща, които НЕ СА ТВОЯ РАБОТА :mrgreen: ... Това е все едно аз да дойда при вас и да започна да ви уча на неща от вашата история и как би било правилно да си я тълкувате :mrgreen: .... Според теб какво щеше да се случи ако това нещо го направя?!! :mrgreen:

ПО същество обаче... Ти си се хванал за тази 1936-та година, като за нещо особено ПОКАЗАТЕЛНО за началото на историята... Нищо, че дори и сам разбра КОЛКО ИЗМИСЛЕНА е тази година дори спрямо историята на ЖСК... От друга страна САМ СЕ УБЕДИ, че НЯМА АВТОР, който да не е ПОТВЪРДИЛ ВРЪЗКАТА НИ СЪС СПОРТКЛУБ!!! И какво... искаш да ни убедиш, че трябва да приемем ЕДНА ИЗМИСЛЕНА ГОДИНА като определяща за нашето начало така ли?!.... и това само защото на теб така ти харесва ли?!! :mrgreen: АМи, че ние дори НЕ ТИ ЗНАЕМ ИМЕТО БЕ ПИЧ?!!! :mrgreen: Кой си ти, че ще кажеш каква трябва да бъде историята на Локомотив Пловдив?! :mrgreen: Та ти дори неможеш да ни кажеш какво е станало със собствения ти клуб в периода октомври 1949-та - 1951-ва, а си седнал нас да ни убеждаваш, от кога "лавинообразно сме нараснали"?! :mrgreen:
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 31 май 2010 14:22

Рам,казвал съм ти го и друг път:С тази твоя словесна еквилибристика можеш само да заблуждаваш част от посещаващите лаута!!!Все пак не изключвам и възможноста да има трезво мислещи локомотовци,а не буфери!!!Имам щастието да познавам такива и да бъда приятел с тях.И стига с тези твои недостойни методи,защото НЕ АЗ,а ВСИЧКИ АВТОРИ НА КНИГИ ЗА ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ СА ПОСОЧИЛИ 1936г,като година на създаването ви.Запази поне личното си достойнство!!

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 31 май 2010 14:24

Botev fur immer написа:
Нико написа:Мисля ,че трябва да изкажем благодарност на лицето ботев за винаги за големият му принос при разкриването ,както на реалната история на Локомотив Пловдив/ Пловдивски спортклуб/ ,така и на същността на жълтите приятелки!Второто е особенно ценно , защото с постовете си той , както и другите представители на жълтата сган, по абсолютен и безапелационен начин показват на всеки нормален човек ,що за стока са жълтурите.Наистина много ме улесняват ,когато ме попитат приятели , които не са пловдивчани ,защо толкова ги презираме жълтите!Просто им показвам снимки на гордо веещите турско знаме жълтури на Лаута ,както и постовете им в този форум.Досега не съм имал случай някой да ми е задал допълнителен въпрос! :lol: :lol: :lol:

Тези твои приятели са явно от високопланинска паланка в лудогорието от където си ти и етноса ти!!!За това явно си се гордял много,когато имахте собственик анадолец,рейс с турска регистрация и треньор циганин!!!Това е недостижимо за нито един отбор в България,ВЯРВАЙ МИ!!!!

Ти наистина си невероятно тъпо парче, Аджисан за винаги!!!Много ме кефиш!!!Всеки друг на твое място с поне две бръчки на мозъка ,би си млъкнал и изчезнал от тук!Аз се бях притеснил , че ще постъпиш така и ще ни лишиш от очарователното си присъствие тук!Явно съм те надценил за наша радост! :lol: :lol: :lol:

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 31 май 2010 14:33

Нико написа:
Botev fur immer написа:

Ти наистина си невероятно тъпо парче, Аджисан за винаги!!!Много ме кефиш!!!Всеки друг на твое място с поне две бръчки на мозъка ,би си млъкнал и изчезнал от тук!Аз се бях притеснил , че ще постъпиш така и ще ни лишиш от очарователното си присъствие тук!Явно съм те надценил за наша радост! :lol: :lol: :lol:

Явно,когато са ти преподавали анатомия в началните класове,не си разбирал българският език защото мозъка има гънки,а не бръчки!!!Но за твоя утеха сега преподават и на майчиния ти език в смесените райони,така,че образовай се ефенди!!!

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 31 май 2010 14:45

[Ти наистина си невероятно тъпо парче, Аджисан за винаги!!!Много ме кефиш!!!Всеки друг на твое място с поне две бръчки на мозъка ,би си млъкнал и изчезнал от тук!Аз се бях притеснил , че ще постъпиш така и ще ни лишиш от очарователното си присъствие тук!Явно съм те надценил за наша радост! :lol: :lol: :lol:[/quote]
Явно,когато са ти преподавали анатомия в началните класове,не си разбирал българският език защото мозъка има гънки,а не бръчки!!!Но за твоя утеха сега преподават и на майчиния ти език в смесените райони,така,че образовай се ефенди!!![/quote]

Браво!Само така давай!Моля модератора по никакъв случай да не закача това чудо на тъпотията!Просто е безценен за нас!Брилянтен е!Това ,че не се преподава анатомия в началните класове , че аз лично съм роден в София ,но съм израснал и живея в Пловдив са само дребни подробности и незначителни детайли!Важното е какво бълва гордият турски знаменосец в жълто Аджисан за винаги! :lol: :lol: :lol:

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 31 май 2010 14:52

Нико написа:[Ти наистина си невероятно тъпо парче, Аджисан за винаги!!!Много ме кефиш!!!Всеки друг на твое място с поне две бръчки на мозъка ,би си млъкнал и изчезнал от тук!Аз се бях притеснил , че ще постъпиш така и ще ни лишиш от очарователното си присъствие тук!Явно съм те надценил за наша радост! :lol: :lol: :lol:

Явно,когато са ти преподавали анатомия в началните класове,не си разбирал българският език защото мозъка има гънки,а не бръчки!!!Но за твоя утеха сега преподават и на майчиния ти език в смесените райони,така,че образовай се ефенди!!![/quote]

Браво!Само така давай!Моля модератора по никакъв случай да не закача това чудо на тъпотията!Просто е безценен за нас!Брилянтен е!Това ,че не се преподава анатомия в началните класове , че аз лично съм роден в София ,но съм израснал и живея в Пловдив са само дребни подробности и незначителни детайли!Важното е какво бълва гордият турски знаменосец в жълто Аджисан за винаги! :lol: :lol: :lol:[/quote]
Виж какво ефенди!!Оценявам желанието ти да бъдеш духовит,но я задай на кое да е дете,което ходи на училище въпроса:мозъка бръчки или гънки има?И сам си виж нивото на нискочел и елементарен субект!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 31 май 2010 14:55

Botev fur immer
Рам,казвал съм ти го и друг път:С тази твоя словесна еквилибристика можеш само да заблуждаваш част от посещаващите лаута!!!Все пак не изключвам и възможноста да има трезво мислещи локомотовци,а не буфери!!!Имам щастието да познавам такива и да бъда приятел с тях.И стига с тези твои недостойни методи,защото НЕ АЗ,а ВСИЧКИ АВТОРИ НА КНИГИ ЗА ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ СА ПОСОЧИЛИ 1936г,като година на създаването ви.Запази поне личното си достойнство!

Ха-ха:mrgreen: Botev fur immer ... Е... и... какво като са посочили 1936 година?!! :mrgreen: Кажи ми какво следва оттова?!
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 31 май 2010 15:02

plovdivram написа:Botev fur immer
Рам,казвал съм ти го и друг път:С тази твоя словесна еквилибристика можеш само да заблуждаваш част от посещаващите лаута!!!Все пак не изключвам и възможноста да има трезво мислещи локомотовци,а не буфери!!!Имам щастието да познавам такива и да бъда приятел с тях.И стига с тези твои недостойни методи,защото НЕ АЗ,а ВСИЧКИ АВТОРИ НА КНИГИ ЗА ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ СА ПОСОЧИЛИ 1936г,като година на създаването ви.Запази поне личното си достойнство!

Ха-ха:mrgreen: Botev fur immer ... Е... и... какво като са посочили 1936 година?!! :mrgreen: Кажи ми какво следва оттова?!

Това,което е било преди да се появиш ти!!!

Върни се в “Локо Пловдив”