ЛЕ 19/07/12 - Локомотив Пловдив - Витес Арнем FT - 4:4

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: БЕСИКА С УЛТИМАТУМ КЪМ МЪЖЕТЕ

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 юли 2012 00:45

шивача написа:темата е за Локото, зарежи ги другите, ясни са
ясно, това значили, че индиректно си признаваш, че Локото е играл в тото мачове и кое те е спирало досега :?

п..п. тоя форум е на всички, нещо си се объркал ми се струва :roll: иначе си беше градивна критика, не насочена към теб, твой проблем , че си се припознал ;)

Да,темата е за Локомотив ПД ,само че, няма как да зарежа другите,при положение,че както и ти казваш,другите са ясни.Освен това,фенове на други отбори,които си нямат "хал хабер" какво точно се случва при нас,започват да ни говорят,че еди кое си не било правилно и щяло да стане не знам си кво...
Няма и как,да си признавам индиректно каквото и да било,понеже не аз съм играл мачове.Аз съм просто фен на Локомотив ПД и мога само да изразявам мнение.И днес отидох където трябва и на който трябва, съм си казал мнението.Правил съм го и преди.Ако трябва,пак ще отида.Така че,няма откъде да знаеш,дали нещо някога ме е спирало досега.

ПС Не съм се объркал,сторило ти се е.Както виждаш,приемам "градивна критика",не съм ти трил мнения и е добре така да си остане. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 юли 2012 00:48

[offtopic]ок, хареса ми начина, по който ми отговори :) Успех ви пожелавам ;)
п.п. нека бъдем по толерантни, така никой няма да изгуби ;)[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 юли 2012 00:57

шивача написа:[offtopic]ок, хареса ми начина, по който ми отговори :) Успех ви пожелавам ;)
п.п. нека бъдем по толерантни, така никой няма да изгуби ;)[/offtopic]

[offtopic]Така да бъде.Благодаря.Успех и на теб.[/offtopic]
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 22 юли 2012 01:00

пак леко извън темата, но като гледам даксон наистина е подписал с Васко, супер е това, но там пише със свободен трансфер, което пак показва разградения двор и как играчите идват и си тръгват, когато си искат:

http://www.supervasco.com/noticias/mand ... 44894.html

с гугъл - The Vasco to effect a hiring Dakson , revealed by Fluminense. The player was in Lokomotiv Plovdiv, Bulgaria, was offered free of charge and comes with the club going to be a part of their economic rights. - In fact a player who was interested in was offered recently and saw an opportunity.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 22 юли 2012 01:09

B-1912 написа:пак леко извън темата, но като гледам даксон наистина е подписал с Васко, супер е това, но там пише със свободен трансфер, което пак показва разградения двор и как играчите идват и си тръгват, когато си искат:

с гугъл - The Vasco to effect a hiring Dakson , revealed by Fluminense. The player was in Lokomotiv Plovdiv, Bulgaria, was offered free of charge and comes with the club going to be a part of their economic rights. - In fact a player who was interested in was offered recently and saw an opportunity.

Значи искаш да кажеш че Коко няма да получи никакви пари за него?

Потребителски аватар
черно-бял
Контакти:

Мнениеот черно-бял » 22 юли 2012 01:09

CHE написа:
danimann написа:Всеки си търси съдбата.Вашата съдба днес беше да сте в долните групи,може би дори и да не съществувате ако не беше Коко Динев.Просто нямаше,а и няма кой друг да ви вземе,защото и него ще изгоните след 1-2 ''съмнителни мача''.Този човек направи толкова за вашия отбор,от изпадане до ЛЕ,базата пооправи,а вие се отнасяте с него като куче.Защо не докажете тотото което уж върти,а само хленчите
Абсолютно

Абсолютно и от мен!!!

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 22 юли 2012 01:20

на български пак кофти се превежда, но горе долу става ясно с гугъл:
"
Васко може да постигне за наемане Dakson, разкрита от Флуминензе. Играчът е в Локомотив Пловдив, България, бе предложена безплатна и се предлага с клуба, който ще бъде част от техните икономически права.
- В действителност, един играч, който се интересува от беше предложена наскоро и видял възможност. Dakson е един от многото играчи, които напускат рано, за да играе футбол в чужбина. Това беше само в зависимост можем да уредят положението им - каза заместник-Жозеф Хамилтън футбол Mandarino.
Името на играча вече се появява в от Bira Ferj, състоящ се само като очакване на международния трансфер"

има и друга статия, която казва че е подписал за 3 години - http://www.supervasco.com/noticias/apos ... 44910.html

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 22 юли 2012 01:26

да намерих го инфото и в местния им гонг, най-големия спортен ежедневник, пише че без пари е, свободен трансфер

http://www.gazetaesportiva.net/noticia/ ... akson.html

втория абзац - Dakson reaches San Gennaro at no cost to Vasco. The athlete has appeared in Bira (Daily Newsletter Athletes) of Ferj (Football Federation of Rio de Janeiro), but still could not be included in the BID (Newsletter Daily) of CBF . Once the board can overcome the bureaucratic obstacles, the player will be released to act by the team of Christopher Borges.

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 22 юли 2012 01:28

danimann написа:
Модератор ЛокоПД написа:
danimann написа:Всеки си търси съдбата.Вашата съдба днес беше да сте в долните групи,може би дори и да не съществувате ако не беше Коко Динев.Просто нямаше,а и няма кой друг да ви вземе,защото и него ще изгоните след 1-2 ''съмнителни мача''.Този човек направи толкова за вашия отбор,от изпадане до ЛЕ,базата пооправи,а вие се отнасяте с него като куче.Защо не докажете тотото което уж върти,а само хленчите?Сори че се бъркам,но съдбата ви е да сте извън футболната ни карта,отново,заради вас!
Лично аз ако бях на мястото на Коко,още след мача с Витес ви прехвърлям акциите и оттам се оправяйте вие.Но няма да се справите!!! 8-)

Прав си.Всеки сам си търси съдбата.Ти доволен ли си от Титаните ? Вие що хленчите ? Второ място,в ЛЕ,Стойчо треньор...Ако се махнат Пернишките боклуци/както ги наричате/,кой ще ви вземе ?

С риск да ми се обидиш,но не мислиш ли,че е доста глупаво да сравняваме ЦСКА с Локо (Пд).
Иначе,да,искам Титаните да се махнат,но повярвай ми,в деня след който се махнат ще имаме нов собственик.Хич да не,ти гарантирам,че ние феновете със собствени средства ще спасим клуба,защото сме многобpойни.А колко са феновете на вашия клуб,които ще направят същото?

Не че се заяждам , ама локо последните 10 години беше поне 5 пъти домакин на армията . Никой няма да ви купи само защото преди 40 години сте играли 1/2 финал за Кеш . Все по трудно ще става да влизате дори и в тройката . Кой нормален човек ще си дава парите за вас , при положение , че второ място е провал . Истинските фенове се виждат в трудните моменти , вашите са 500 човека .

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 22 юли 2012 01:50

bianchi написа:
B-1912 написа:пак леко извън темата, но като гледам даксон наистина е подписал с Васко, супер е това, но там пише със свободен трансфер, което пак показва разградения двор и как играчите идват и си тръгват, когато си искат:

Значи искаш да кажеш че Коко няма да получи никакви пари за него?

Означава, че ЛОКОМОТИВ, няма да получи пари за Даксон.
slabia_forever

Върни се в “Локо Пловдив”