шивача написа:темата е за Локото, зарежи ги другите, ясни са
ясно, това значили, че индиректно си признаваш, че Локото е играл в тото мачове и кое те е спирало досега
п..п. тоя форум е на всички, нещо си се объркал ми се струваиначе си беше градивна критика, не насочена към теб, твой проблем , че си се припознал
Да,темата е за Локомотив ПД ,само че, няма как да зарежа другите,при положение,че както и ти казваш,другите са ясни.Освен това,фенове на други отбори,които си нямат "хал хабер" какво точно се случва при нас,започват да ни говорят,че еди кое си не било правилно и щяло да стане не знам си кво...
Няма и как,да си признавам индиректно каквото и да било,понеже не аз съм играл мачове.Аз съм просто фен на Локомотив ПД и мога само да изразявам мнение.И днес отидох където трябва и на който трябва, съм си казал мнението.Правил съм го и преди.Ако трябва,пак ще отида.Така че,няма откъде да знаеш,дали нещо някога ме е спирало досега.
ПС Не съм се объркал,сторило ти се е.Както виждаш,приемам "градивна критика",не съм ти трил мнения и е добре така да си остане.