ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот child in time » 31 яну 2012 16:49

Де е сестро Караджата? Как къде в Локо Пловдив! :) Честита ни покупка! Дано наистина да е онази последна преграда от която имаме нужда!
Гонг.бг : Иван Караджов подписа договор с Локомотив Пловдив за една година с опция той да бъде удължен за още една година, съобщиха от клуба за Gong.bg. Така футболистът и на документи вече е играч на тима от Пловдив.

От БФС са гарантирали,че Иван ще бъде картотекиран за Локо Пд и играчът се води свободен агент, което значи, че не е в договорни отношения с ЦСКА.

Ако „червените” все пак предприемат действия спрямо футболиста, то от Локомотив са се подсигурили с точка в договора с вратаря.

Иван Караджов е седмият футболист подписал с Локомотив през този трансферен прозорец. Преди него това сториха Йорданов, Маламов, Дяков, Цеков, Спасов и Павлов.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 31 яну 2012 16:52

child in time написа:Преди него това сториха Йорданов, Маламов, Дяков, Цеков, Спасов и Павлов.

По-добре такива имена, отколкото Огунсото, Еламе, Езе и други. Базил и Даксон не попадат в тази категория.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Локо Пловдив поема към Кремъл!

Мнениеот rado. » 31 яну 2012 16:56

Утре и аз с един приятел потегляме,да гледаме машините в първите два мача ;) Една любов....

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 31 яну 2012 17:01

Irish stout написа:
child in time написа:Преди него това сториха Йорданов, Маламов, Дяков, Цеков, Спасов и Павлов.

По-добре такива имена, отколкото Огунсото, Еламе, Езе и други. Базил и Даксон не попадат в тази категория.

Няма две мнения! Може да се засинеем от изброяване на недоразумения които минаха през Локомотив!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 31 яну 2012 17:19

И за Турция са :
Ето и пълната група от 25 футболисти за втория лагер:

Вратари:

Стоян Ставрев, Иван Караджов, Андрей Павлов

Защитници:

Жереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Танко Дяков, Валери Георгиев, Михаил Венков, Ангел Йошев, Борис Бисеров, Тодор Гочев

Халфове и нападатели:

Христо Златински, Любомир Витанов, Даниел Георгиев, Драги Коцев, Йордан Тодоров, Сержиньо, Даксон, Янко Ангелов, Станислав Маламов, Илиян Йорданов, Здравко Лазаров, Базил де Карвальо, Любомир Цеков и Христо Спасов.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 яну 2012 17:21

Интересно защо хотелът се казва "Кремъл Палас", след като той сравнително точно копира храма "Василий Блажени" на Червения площад в Москва? ;) Това разбира се няма никакво значение. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
motorbreath
Контакти:

Мнениеот motorbreath » 31 яну 2012 17:49

Някой по-запознат може ли да каже как вървят стаите в този хотел? Наистина ми изглежда невероятно място!
So sind wir und das ist unser Leben!

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 31 яну 2012 18:09

motorbreath написа:Някой по-запознат може ли да каже как вървят стаите в този хотел? Наистина ми изглежда невероятно място!

От Астрал холидейс ми дадоха 39е на човек (all),това е със собствен транспорт,ама за лятото не се знае ;)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 яну 2012 23:55

Ванко_Ултраса написа:
Абе да питам съфорумците тук само на Ванко ли нещо му има?
Drughi,Child,Мод абе вие няма ли да вземете отношение по този въпрос?
Какво мислите за договори 1-2,5 г.?

:lol: Ванко,когато съм убеден,че разбирам от определени неща,с удоволствие ще ги коментирам.В случая,най-много се радвам за Цеков и Йорданов.За Танко Дяков също.Може и да не съм прав - времето ще покаже.Относно договори за 4-5 години...хм...приятелю,аз съм човек реалист,не знам кво ще стане след година-две,камо ли след пет...Не съм много сигурен,но можеш ли да ми посочиш играч в БГ първенството,който е подписал за повече от 2,5-3 години.В Англия,Испания или Италия може и да има такива 5-годишни договори,макар че и там май са рядко срещани/може и да греша/.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”