ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Botev fur immer

Re: ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив

Мнениеот Botev fur immer » 29 май 2010 08:31

Нико написа:Ти защо не си научиш първо историята на твоят клуб и след като си реанимирате същият,нещо в което се съмнявам да е възможно, да се занимаваш с другите?Толкова ли са ти големи комплексите та да висиш постоянно тук и да ръсиш глупости?!!! Виж това с чичко Гьобелс и повтарянето 1000 пъти на една лъжата , която след тази процедура ставала истина си е една метафора и нищо повече.
Разбирам че много ви се иска да нямаме история, да сме цигани ,да сме малцинство и прочие дивотии нямащи нищо общо с реалноста , та за това повтаряте папагалски смешните си мантри белким станат истина.Да ама не!Няма как да стане!Има и още едно нещо , което ме изумява.Как не може да стоплите , че като принизявате противника , който ви мачка последните 10 години в крайна сметка това ви унижава още повече???!!!!

Ти си ярък представител на общноста фъфлеща едни и същи клишета,но аз те разбирам!!!Нормално е прислойката живееща в Столипиново и ромските райони и посещаваща лаута да има аналогично мислене и изказ,та ти напълно се вписваш в този профил.[/quote]

Ааа нещо не си в форма!!!! :lol: Можеш много повече в простотията!Давай бе човек!Покажи на хората цялата си прелест. :)[/quote]
Видно е,че имаш "собствен качествен щемпел" що се отнася до елементарност,тъпотия и лоши обноски!!!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 29 май 2010 08:39

Botev fur immer
Рам,стига си преиначавал думите на Кисимов и Никифоров!!!!На стр.14 пише:ДОКАЗАНО Е,ЧЕ КЛУБА Е ОСНОВАН НА13.6.1935г!!!

Ами "другите" им думи?!... :mrgreen:
Аз ли съм ги НАПИСАЛ?! :mrgreen:
Ще ти ги постна пак... белким ги прочетеш този път... :mrgreen:
Изображение
Изображение

Питам те... Това от същата книга ли е ... или не е? :mrgreen:
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 29 май 2010 09:04

plovdivram написа:Botev fur immer
Рам,стига си преиначавал думите на Кисимов и Никифоров!!!!На стр.14 пише:ДОКАЗАНО Е,ЧЕ КЛУБА Е ОСНОВАН НА13.6.1935г!!!

Ами "другите" им думи?!... :mrgreen:
Аз ли съм ги НАПИСАЛ?! :mrgreen:
Ще ти ги постна пак... белким ги прочетеш този път... :mrgreen:
Изображение
Изображение

Питам те... Това от същата книга ли е ... или не е? :mrgreen:

Рам българският народ има ли връзка с траките,римляните,ромеите или държавата ни е основана 681г.Ето това пише в книгата!!!Връката ви с изброените от теб клубове се прави на териториален принцип и по сливания с вашия клуб!!!Толкова ли е сложно да го проумееш ти и дузината ти съмишленици?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 29 май 2010 09:14

Botev fur immer
Връката ви с изброените от теб клубове се прави на териториален принцип и по сливания с вашия клуб!!!Толкова ли е сложно да го проумееш ти и дузината ти съмишленици?

Айде бе... :mrgreen:
Сигурен ли си, че само "териториалния принцип" е това, което ни свързва?!! :mrgreen: И като го твърдиш това, наясно ли си кой район е бил този на ЖСК... т.е. клубът, който твърдиш, че е нашето начало!!! Айде много ми е интерсено да ни кажеш... кой е бил районът на ЖСК до 1949-та?! :mrgreen: 'щото ако познаваш историята на собствения си отбор няма да ти е трудно да отговориш!!! :mrgreen: Пак ти казвам - ЛЕСНО Е ДА ТВЪРДИШ - ТРУДНО Е ДА СИ ГО ЗАЩИТИШ!!!

Чакаме да видим кой е бил районът на ЖСК до 1949-та година?!!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 29 май 2010 09:31

В издаваните досега книги, статии и брошури, не е пропуснато фактологически или статистически да се подчертава приемствеността между Славия-Ченгелов(Спортклуб) и днешния Локомотив. От своя страна, ветераните, публиката, ръководителите на отбора през годините я потвърждават. Авторите, излизащи с името си не я отричат. Няма как онзи, който пише за историята на Локомотив, още по-малко локомотивец, да не отбележи историческите факти, на които се основава тази приемственост. В ДСО "ЕНЕРГИЯ", преименуван на Локомотив, тя е еднозначна.

Затова работещите по футболна история и статистика извън Пловдив, като Симеонов и Попдимитров, заедно с местните Никифоров, Кисимов, Минков, говорят същото. Свършили са не малко за да го покажат. Остават мненията, позициите и документите, произтекли от самият Локомотив. На тях по една или друга причина до момента не се е давало гласност извън клуба. Нормално е да има опозиция от недобронамерените. Те са известни и това няма да е първата им анти-локомотив проява. От една страна не познават историята на клуба, от друга не желаят и да я опознаят, от трета предпочитат в незнанието си да се гледа на нея само в негатив. С това най-вече издават своята преднамереност.

Съзвучието, еднотипието в позицията на историците до момента, заедно с живите спомени от клуба, правят опита да се неглижира и отхвърли връзката Спорклуб - Парчевич с днешния Локомотив, необоснован, изглеждащ преднамерен и звучащ глупаво. Логичен, фактологичен, доказателствен довод против нея няма и не е измислян. Тепърва се хвърлят усилия и е видно какъв е подхода и какви са мотивите.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 30 май 2010 23:56

Туше написа:В издаваните досега книги, статии и брошури, не е пропуснато фактологически или статистически да се подчертава приемствеността между Славия-Ченгелов(Спортклуб) и днешния Локомотив. От своя страна, ветераните, публиката, ръководителите на отбора през годините я потвърждават. Авторите, излизащи с името си не я отричат. Няма как онзи, който пише за историята на Локомотив, още по-малко локомотивец, да не отбележи историческите факти, на които се основава тази приемственост. В ДСО "ЕНЕРГИЯ", преименуван на Локомотив, тя е еднозначна.

Затова работещите по футболна история и статистика извън Пловдив, като Симеонов и Попдимитров, заедно с местните Никифоров, Кисимов, Минков, говорят същото. Свършили са не малко за да го покажат. Остават мненията, позициите и документите, произтекли от самият Локомотив. На тях по една или друга причина до момента не се е давало гласност извън клуба. Нормално е да има опозиция от недобронамерените. Те са известни и това няма да е първата им анти-локомотив проява. От една страна не познават историята на клуба, от друга не желаят и да я опознаят, от трета предпочитат в незнанието си да се гледа на нея само в негатив. С това най-вече издават своята преднамереност.

Съзвучието, еднотипието в позицията на историците до момента, заедно с живите спомени от клуба, правят опита да се неглижира и отхвърли връзката Спорклуб - Парчевич с днешния Локомотив, необоснован, изглеждащ преднамерен и звучащ глупаво. Логичен, фактологичен, доказателствен довод против нея няма и не е измислян. Тепърва се хвърлят усилия и е видно какъв е подхода и какви са мотивите.

Типично говорене за пред индивиди посещаващи лаута и нищо не казване за останалата част от футболната аудитория!!!Всеки поне средно интелигентен човек може да прави разлика между думите "ДОКАЗАНО Е"и"ВРЪЗКА МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ"!!!Не напразно 70г на никой в този град не му е пукало аджеба от къде се е пръкнала командата играеща на лаута.На фона на десетилетната назаинтересованост на пловдивчани към въпросната команда,усилията на някои хора да съставят история с абсурдни тълкувания изглеждат комични.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 31 май 2010 09:24

Botev fur immer
Типично говорене за пред индивиди посещаващи лаута и нищо не казване за останалата част от футболната аудитория!!!Всеки поне средно интелигентен човек може да прави разлика между думите "ДОКАЗАНО Е"и"ВРЪЗКА МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ"!!!

Botev fur immer, това, което си написал важи само за един човек в тази дискусия и това си ти!!! :mrgreen: Просто ти си единственият, който тук само говори, а единствените "аргументи", които е предоставил по отношение на тази тема с нищо не подкрепт собствената ти позиция, а имено, че между днешният Локомотив и Спортклуб не може да има връзка и следователно ние неможе да сме негови наследници... Даже обратното... по един или друг начин по-скоро потвърждават обратното!!! :mrgreen:

Botev fur immer
Не напразно 70г на никой в този град не му е пукало аджеба от къде се е пръкнала командата играеща на лаута.

Това ще е хубаво и да го покажеш... :mrgreen: И понеже стана въпрос за това как са стояли нещата по отношение на това
Не напразно 70г на никой в този град не му е пукало аджеба от къде се е пръкнала командата играеща на лаута.

Искам да те питам знаеш ли кой е Станко Стоянов?!!

Botev fur immer
На фона на десетилетната назаинтересованост на пловдивчани към въпросната команда,усилията на някои хора да съставят история с абсурдни тълкувания изглеждат комични.

Ами не съм много сигурен кой е КОМИЧНИЯ :mrgreen: в тази "дискусия"?! :mrgreen: То ми се струва, че и това е причината ти да запазваш толкова актино анонимността си, 'щото дори и ти не си убеден в нещата, които защитаваш, а постоянно се опитваш да "въвлечеш" хора, които така или иначе и те не искат открито да защитят ПОЗИЦИЯТА ТИ!!! Така че замисли се!!! И докатто мислиш над това и другото - кой е Станко Стоянов.... то поствам какво пише в енциклопедичния справочник Футбол издаден през 1985-та година /забележи - отново, много преди "шаманите"/... Та нека видим какво пише:
Изображение

Май станаха много източниците през годините, които отбелязват тази връзка майна... Тези пък даже са си позволили :mrgreen: дирктно да напишат, че сме НАСЛЕДНИЦИ майна!!! :mrgreen:
Изображение

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 31 май 2010 13:01

Рам,не съм очаквал,че с такава арогантност се опитваш да водиш тази дискусия!!!Вземи пак я проследи от начало до край и виж дали само аз не съм съгласен с теб!!Много добре знам кой е Ст.Стоянов както предполагам знаеш кой е Н.Алваджиев.Дори и този цитат,който си дал в него пише кога точно сте създадени и то пак като КОНКРЕТЕН ФАКТ!!И за да не бъда голословен я прочети пак дискусията и виж дали освен сектантите посещаващи лаута има ли някой съгласен с теб.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 31 май 2010 13:35

Botev fur immer
Рам,не съм очаквал,че с такава арогантност се опитваш да водиш тази дискусия!!!Вземи пак я проследи от начало до край и виж дали само аз не съм съгласен с теб!!Много добре знам кой е Ст.Стоянов както предполагам знаеш кой е Н.Алваджиев.

Ха... :mrgreen: Винаги съм казвал, че само се павиш на нещо, което не си... Жалкото обаче е че това означава, че действията ти са преднамерени... което е много тъжно майна!!!! Но нека караме по същество!!
След като знаеш, кой е Станко Стоянов и че той е син на Никола Алваджиев... един от тези, които присъстват в "онзи" "учредителен протокол" от 1912-та година... И понеже казваш, че

Та.. :mrgreen: Знаеш ли какъв е бил Станко Стоянов през 70-те години?!
Botev fur immer
Дори и този цитат,който си дал в него пише кога точно сте създадени и то пак като КОНКРЕТЕН ФАКТ!!

Да пише... наистина пише, че дружеството е създадено през 1936.... но пише, че сме и наследници на Спортклуб и Парчевич.... :mrgreen: .... Което като прибавим и това, което ти "удобно" на себе си пропускаш ПОСТОЯННО :mrgreen: , че за ИСТОРИЯ и СТАТИСТИКА на днешният Локомотив Пловдив ВИНАГИ се е приемала тази на Славия - то ИЗМИСЛЕНАТА /при това доказано ИЗМИСЛЕНАТА :mrgreen: / година 1936 си е направо доста ДИСКУСИОННА!!! :mrgreen: И то най-вече ПОРАДИ КАКВА ПРИЧИНА Е ТЯ ТАМ?!! :mrgreen:
Botev fur immer
И за да не бъда голословен я прочети пак дискусията и виж дали освен сектантите посещаващи лаута има ли някой съгласен с теб.

Ами определено ОТНОВО си "голословен", 'щото постоянно говориш как имало едва-ли не дестеки, стотици несъгласни с нещата, които правим с Ангел, а не можеш да кажеш ДОРИ 1/едно/ ИМЕ, което ОТКРИТО да е излезнало и да ни обвини в нещата, които ти АНОНИМНО постояно натякваш!!! Дай имена пич.... Имена... Стига АНОНИМНИЦИ?!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 31 май 2010 13:47

Мисля ,че трябва да изкажем благодарност на лицето ботев за винаги за големият му принос при разкриването ,както на реалната история на Локомотив Пловдив/ Пловдивски спортклуб/ ,така и на същността на жълтите приятелки!Второто е особенно ценно , защото с постовете си той , както и другите представители на жълтата сган, по абсолютен и безапелационен начин показват на всеки нормален човек ,що за стока са жълтурите.Наистина много ме улесняват ,когато ме попитат приятели , които не са пловдивчани ,защо толкова ги презираме жълтите!Просто им показвам снимки на гордо веещите турско знаме жълтури на Лаута ,както и постовете им в този форум.Досега не съм имал случай някой да ми е задал допълнителен въпрос! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Локо Пловдив”