Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Мнениеот Irish stout » 25 юли 2012 11:54

Flash1912 написа:
Irish stout написа:Виж, ние поне не се тупаме в гърдите с държавна пара.

Тогава защо ГЕРБ покрай Наско Узунов и БСП покрай Христо Бонев ви търсят спонсори сега? Неподвластни никому никога?

Не ме разбра. Ние не се тупаме, че сме с най-богатия собственик, когато този собственик има такъв капитал на банката си, защото държавата е вкарала държавните пари там. Сега разбираш ли?

И да, неподвластни, последните дни го доказаха. А на теб това ти звучи като на китайски, щото вие сте с всяка власт в близки отношения.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 25 юли 2012 11:57

Irish stout написа:Не ме разбра. Ние не се тупаме, че сме с най-богатия собственик, когато този собственик има такъв капитал на банката си, защото държавата е вкарала държавните пари там. Сега разбираш ли?

И да, неподвластни, последните дни го доказаха. А на теб това ти звучи като на китайски, щото вие сте с всяка власт в близки отношения.

Не ми звучи на китайски, просто ние не се правим на луди като вас, а си казваме нещата с истинските думи. Докато вие пропагандирате, че сте независими след като не сте. Неслучайно Галя Тъпото и Митко Христолов пуснаха Локото и Ботев точно когато се смени властта по високите етажи.

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 25 юли 2012 11:58

Milcho1987 написа:
ivo_gf написа:Първо това за статистиката по горе го каза Мода, не аз. Аз статистика не водя, карам я на памет, просто споменах Галя Топалова, защото ми е любимка и бях много разочарован като ви напусна, надявах се да е там докато Локомотив съществува :)
Абе братле, ти ме разцепи от смях, как го каза :
А до това защо сме гонили собственика си при положение, че играем в ЕКТ, ще оставя изводите на теб, ако можеш сам да достигнеш до тях. Изводите за това - кои сме ние, за какво се борим и какви идеали гоним!
Кога сте играли пък вие в Ект бе, от дъжд на ветър, и то това единствено участие в последните маса години благодарение на нас - направихме Лудогорец шампион в последните кръгове с тая победа над ЦСКА и по служебен път загубилия финала за купата го изпратихме да подритва по Европата, пък той взе че не му хареса та даже и е на косъм да ходи ли на мача в Холандия, да не ходи ли, абе професионален, голям клуб отвсякъде :) Извода тук е, че и един азербайджански клуб дори е по професионален от вашия , а инaче изводи ми оставя да си вадя, все едно са егаси гранда и всяка година играят в ЕКТ :) , благодаря ти, забавляваш ме рано сутринта, добре ми почна деня :D Иначе тая година ще ви видим както ти го каза "кои сте вие, за какво се борите и какви идеали гоните", дали задържане в групата, въпроса е коя група точно :lol:

Не, че има смисъл да ти обръщам внимание, но само ще ти припомня, че Локомотив е на 4-то място от всички български отбори по изиграни срещи в Европа

Не че има смисъл да ти обръщам внимание, ама ти колко мача на Локомотив в ЕКТ си гледал от както си жив?

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 25 юли 2012 11:59

Flash1912 написа:
Irish stout написа:Не ме разбра. Ние не се тупаме, че сме с най-богатия собственик, когато този собственик има такъв капитал на банката си, защото държавата е вкарала държавните пари там. Сега разбираш ли?

Не ми звучи на китайски, просто ние не се правим на луди като вас, а си казваме нещата с истинските думи. Докато вие пропагандирате, че сте независими след като не сте. Неслучайно Галя Тъпото и Митко Христолов пуснаха Локото и Ботев точно когато се смени властта по високите етажи.

Да ти напомня, че Митко Христолов преживя доста смени на властта по високите етажи.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 25 юли 2012 12:01

Irish stout написа:Да ти напомня, че Митко Христолов преживя доста смени на властта по високите етажи.

Нали бяхме с всяка власт? А ако някой мисли че от 2001 (че даже и още малко назад) до 2009 е имало смени на властта по високите етажи... По-добре да приключим разговора сега :)

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 25 юли 2012 12:16

И защо си мислите, че Митьо не си е въртял г*за при всяка смяна на властта? Да ви напомням ли вестниците на вашата бивша кандидат-собственичка, Ирен Кръстева, как до изборите през 2009 година наричаха Бойко Борисов "тиквата", а след изборите за една нощ стана "уважаемия господин Борисов"?

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 25 юли 2012 12:18

GBP написа:И защо си мислите, че Митьо не си е въртял г*за при всяка смяна на властта? Да ви напомням ли вестниците на вашата бивша кандидат-собственичка, Ирен Кръстева, как до изборите през 2009 година наричаха Бойко Борисов "тиквата", а след изборите за една нощ стана "уважаемия господин Борисов"?

Митьо не си е въртял гъза, щото го пазеха ДС.

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 25 юли 2012 12:21

Аха, ясно. А ДС не са били с всяка власт, а винаги са били в опозиция? :mrgreen:

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 25 юли 2012 12:29

А да ти напомням ли, че Митьо Христолов ви го докара на главите вашият фен Велислав Величков, който през 1999 година беше виден депутат от управляващото СДС, със специалното съдействие на бат Петьо Стоянов, тогава действащ президент на България?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юли 2012 12:31

Flash1912 написа:
GBP написа:И защо си мислите, че Митьо не си е въртял г*за при всяка смяна на властта? Да ви напомням ли вестниците на вашата бивша кандидат-собственичка, Ирен Кръстева, как до изборите през 2009 година наричаха Бойко Борисов "тиквата", а след изборите за една нощ стана "уважаемия господин Борисов"?

Митьо не си е въртял гъза, щото го пазеха ДС.

Хахах живяхте благодарение на тва, че Стоянов натресе Христола да облича армията. Ква ДС бе непловдивчани. Обикновено казионно отборче сте цял живот.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”