ЛЕ 19/07/12 - Локомотив Пловдив - Витес Арнем FT - 4:4

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: БЕСИКА С УЛТИМАТУМ КЪМ МЪЖЕТЕ

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юли 2012 23:18

danimann написа:
Модератор ЛокоПД написа:
danimann написа:Всеки си търси съдбата.Вашата съдба днес беше да сте в долните групи,може би дори и да не съществувате ако не беше Коко Динев.Просто нямаше,а и няма кой друг да ви вземе,защото и него ще изгоните след 1-2 ''съмнителни мача''.Този човек направи толкова за вашия отбор,от изпадане до ЛЕ,базата пооправи,а вие се отнасяте с него като куче.Защо не докажете тотото което уж върти,а само хленчите?Сори че се бъркам,но съдбата ви е да сте извън футболната ни карта,отново,заради вас!
Лично аз ако бях на мястото на Коко,още след мача с Витес ви прехвърлям акциите и оттам се оправяйте вие.Но няма да се справите!!! 8-)

Прав си.Всеки сам си търси съдбата.Ти доволен ли си от Титаните ? Вие що хленчите ? Второ място,в ЛЕ,Стойчо треньор...Ако се махнат Пернишките боклуци/както ги наричате/,кой ще ви вземе ?

С риск да ми се обидиш,но не мислиш ли,че е доста глупаво да сравняваме ЦСКА с Локо (Пд).
Иначе,да,искам Титаните да се махнат,но повярвай ми,в деня след който се махнат ще имаме нов собственик.Хич да не,ти гарантирам,че ние феновете със собствени средства ще спасим клуба,защото сме многобойни.А колко са феновете на вашия клуб,които ще направят същото?

Стига си говорил глупости :) Толкова сте многобройни , че като паднете 2-3 мача и ходите по 500 човека на мач :) Може и да не ги харесвам комшиите ама си е тяхна работа как ще се оправят ! Ти като какъв даваш акъл ? Дай акъл вие как да се оправите ;)

onogur
Контакти:

Мнениеот onogur » 21 юли 2012 23:22

danimann написа:
Модератор ЛокоПД написа:
danimann написа:Всеки си търси съдбата.Вашата съдба днес беше да сте в долните групи,може би дори и да не съществувате ако не беше Коко Динев.Просто нямаше,а и няма кой друг да ви вземе,защото и него ще изгоните след 1-2 ''съмнителни мача''.Този човек направи толкова за вашия отбор,от изпадане до ЛЕ,базата пооправи,а вие се отнасяте с него като куче.Защо не докажете тотото което уж върти,а само хленчите?Сори че се бъркам,но съдбата ви е да сте извън футболната ни карта,отново,заради вас!
Лично аз ако бях на мястото на Коко,още след мача с Витес ви прехвърлям акциите и оттам се оправяйте вие.Но няма да се справите!!! 8-)

Прав си.Всеки сам си търси съдбата.Ти доволен ли си от Титаните ? Вие що хленчите ? Второ място,в ЛЕ,Стойчо треньор...Ако се махнат Пернишките боклуци/както ги наричате/,кой ще ви вземе ?

С риск да ми се обидиш,но не мислиш ли,че е доста глупаво да сравняваме ЦСКА с Локо (Пд).
Иначе,да,искам Титаните да се махнат,но повярвай ми,в деня след който се махнат ще имаме нов собственик.Хич да не,ти гарантирам,че ние феновете със собствени средства ще спасим клуба,защото сме многобpойни.А колко са феновете на вашия клуб,които ще направят същото?
Мн се превъзбуди бе ''спасителю'' . Освен банкетите си, едва ли друго ще платите някога. 1-2 съмнителни мача имало...по принцип са мн повече, но и толкова да са, трябва ли да се търпят. Те децата уговарят, какво остава за мъжете.
п.п. Вие сте същите относно уговорките, но вие си го знаете. Коко-тото-вън, ако ще и в Ц група

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 21 юли 2012 23:23

danimann написа:
Модератор ЛокоПД написа:

Иначе,да,искам Титаните да се махнат,но повярвай ми,в деня след който се махнат ще имаме нов собственик.Хич да не,ти гарантирам,че ние феновете със собствени средства ще спасим клуба,защото сме многобpойни.А колко са феновете на вашия клуб,които ще направят същото?

Не че ми влиза в работата но просто ми харесва хазарта...Залагам 100 лв че ако ЦСКА започне от "В" група на мачовете няма да има повече от 200 човека и 1000 лв че Дучето няма и да го видите там

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 21 юли 2012 23:24

danimann написа:С риск да ми се обидиш,но не мислиш ли,че е доста глупаво да сравняваме ЦСКА с Локо (Пд).

Няма какво да ти се обиждаме.Това е истината.База за сравнение няма...поне от към публика.Ние протеста ще си го започнем и ще го завършим когато постигнем целите си.А не като вас докато не ви набие Цимбика или ви пуснат левче билетчето...без да се обиждаш :roll:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 юли 2012 23:30

danimann написа:С риск да ми се обидиш,но не мислиш ли,че е доста глупаво да сравняваме ЦСКА с Локо (Пд).
Иначе,да,искам Титаните да се махнат,но повярвай ми,в деня след който се махнат ще имаме нов собственик.Хич да не,ти гарантирам,че ние феновете със собствени средства ще спасим клуба,защото сме многобойни.А колко са феновете на вашия клуб,които ще направят същото?

:lol: Няма да изброявам разликите между вас и нас,защото рискувам и ти да се обидиш...Вашите босове споменаха някакви пари,които са ви давали за хореографии и ...спирам дотук.Колко сте многобройни,се вижда на мачовете ви с Левски т.е. не впечатлявате особено,но да не зачекваме тази тема.Пожелавам ви наистина нов собственик,защото това ще е добре и за нас,в смисъл,няма да има смешни мачове като последното ви гостуване в Пловдив /всички знаем,че Коко и Пернишките са "дупе и гащи"/.Ако за нас и за вас не се намерят нови собственици ,ще се "гушкаме" заедно в по-долните групи.Ние вече имаме опит,но на вас,по обясними причини скоро не ви се е случвало и ще ви бъде по-трудно.За схемата със "собствените средства" на феновете...просто забрави.Едни вече пробваха... ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 21 юли 2012 23:35

крАСАВци написа:

Няма какво да ти се обиждаме.Това е истината.База за сравнение няма...поне от към публика.Ние протеста ще си го започнем и ще го завършим когато постигнем целите си.А не като вас докато не ви набие Цимбика или ви пуснат левче билетчето...без да се обиждаш :roll:

а вие що си мислите че цимбика няма да доиде да ви потроши в пловдив не решил коко него направил 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 21 юли 2012 23:43

kiko75 написа:
крАСАВци написа:

а вие що си мислите че цимбика няма да доиде да ви потроши в пловдив не решил коко него направил 8-)

Ами нека да дойде..със сигурност 10 мутри не могат да влезнат и да ни бият в сектора...бъди сигурен.Или пък да ни свалят трансперантите хаха.Това само вие го можете, понеже от Плевен и Дуванли сте само биячи :lol:
Но айде,че темата се разводни майна.Някакви от цска да ни дават акъли как да протестираме...малко не върви. 8-)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 юли 2012 23:44

kiko75 написа:а вие що си мислите че цимбика няма да доиде да ви потроши в пловдив не решил коко него направил 8-)

Идеята не е лоша.Ако иска,може да прати и "стюардите" от Разград... :lol: Всякакви са идвали тук.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 21 юли 2012 23:54

само като инфо, понеже не следя много изкъсо Локото, кои са тези мачове, които са били тото-мото-коко ?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 юли 2012 00:07

що така по ЦСКА :? вие нормално не спорите ли, нали темата е за Локото-хората ви питат, вие нападате извън темата. та на въпроса- защо досега го защитавахте Коко, като отдавна се говори, че ви издържа от тото, а сега обърнахте палачинката? Защо?
п.п. и без некви си цска, ама вие , ама ние
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Локо Пловдив”