danimann написа:Модератор ЛокоПД написа:danimann написа:Всеки си търси съдбата.Вашата съдба днес беше да сте в долните групи,може би дори и да не съществувате ако не беше Коко Динев.Просто нямаше,а и няма кой друг да ви вземе,защото и него ще изгоните след 1-2 ''съмнителни мача''.Този човек направи толкова за вашия отбор,от изпадане до ЛЕ,базата пооправи,а вие се отнасяте с него като куче.Защо не докажете тотото което уж върти,а само хленчите?Сори че се бъркам,но съдбата ви е да сте извън футболната ни карта,отново,заради вас!
Лично аз ако бях на мястото на Коко,още след мача с Витес ви прехвърлям акциите и оттам се оправяйте вие.Но няма да се справите!!!
Прав си.Всеки сам си търси съдбата.Ти доволен ли си от Титаните ? Вие що хленчите ? Второ място,в ЛЕ,Стойчо треньор...Ако се махнат Пернишките боклуци/както ги наричате/,кой ще ви вземе ?
С риск да ми се обидиш,но не мислиш ли,че е доста глупаво да сравняваме ЦСКА с Локо (Пд).
Иначе,да,искам Титаните да се махнат,но повярвай ми,в деня след който се махнат ще имаме нов собственик.Хич да не,ти гарантирам,че ние феновете със собствени средства ще спасим клуба,защото сме многобойни.А колко са феновете на вашия клуб,които ще направят същото?
Стига си говорил глупости