Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Re: Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Мнениеот Arto » 24 юли 2012 23:12

loko2004 написа:
ivo_gf написа:Интересувам се и следя изключително Бг футбол от 1995 година и от тогава насам мога да ти кажа на топ 10-ина бг отбора цялата история и развитие през тези години, включително и собствениците в това число.Така че не се ласкай, това, че ти не следиш останалите отбори освен твоя собствен си е друг въпрос... Пък и какво толкова има да помня, от 2004 насам освен Коко Динев другия ви президент е Галя Топалова, добре позната на всички фенове на Миньор.

Да ти кажа не си водиш много добре статистиката ;) имаш пропуски

Остави го, той "следи изключително Бг футбол от 1995" :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Тривелий
Контакти:

Мнениеот Тривелий » 24 юли 2012 23:22

ivo_gf написа:....Пък и какво толкова има да помня, от 2004 насам освен Коко Динев другия ви президент е Галя Топалова, добре позната на всички фенове на Миньор

Момче, браво на теб, чак се учудвам колко добре си запознат с президентите на Локо. Само така! ;)

Потребителски аватар
Тривелий
Контакти:

Мнениеот Тривелий » 24 юли 2012 23:27

loko2004 написа:Да ти кажа не си водиш много добре статистиката ;) имаш пропуски

Е, ти пък какво искаш сега, няма безгрешни хора, важното е да си води статистика човека :)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 юли 2012 23:27

Hetfield, когато човек има чест да признае грешка и да се извини, няма коментар! Аз също не съм безгрешен! :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 25 юли 2012 00:39

На тоя пич, перничанина, много му се смях на коментарите. Много добре разбирам, че не ни харесвате там в Перник ( по-възрастните имат доводи от мачовете по между ни, по-малките... от простотията прихваната от техните приятели - петолъчки и папагали ), но да говориш такива неща... ами излагаш се. Специално проверих още веднъж класиранията ви от 90-та година насам, за да не се излагам и ...изненада - нямате по-предно класиране 8-мо място! Питаш дали сме велики ? Ами не бих се величал така, скромността е добродетел, за сметка на това фактите говорят сами по себе си. Има нещо наречено футболна култура. Тя се носи от фенската маса на определен отбор и гражданите на определен град. Това е нещо, което не може да се измери. Ще ти дам пример: Това е нещо, което кара 6 човека, последователно да идват и да се "кичат" с титлата собственик на Локо Пловдив. Нещо различно от политика, икономика и т.н. Както казах, не обичам да възхвалям отбора и публиката му, но както каза бившия треньор на Левски, за нас вие сте просто един добър средняшки отбор.
А до това защо сме гонили собственика си при положение, че играем в ЕКТ, ще оставя изводите на теб, ако можеш сам да достигнеш до тях. Изводите за това - кои сме ние, за какво се борим и какви идеали гоним!
Изображение

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 юли 2012 00:59

Vincenzo написа:На тоя пич, перничанина, много му се смях на коментарите. Много добре разбирам, че не ни харесвате там в Перник ( по-възрастните имат доводи от мачовете по между ни, по-малките... от простотията прихваната от техните приятели - петолъчки и папагали ), но да говориш такива неща... ами излагаш се. Специално проверих още веднъж класиранията ви от 90-та година насам, за да не се излагам и ...изненада - нямате по-предно класиране 8-мо място! Питаш дали сме велики ? Ами не бих се величал така, скромността е добродетел, за сметка на това фактите говорят сами по себе си. Има нещо наречено футболна култура. Тя се носи от фенската маса на определен отбор и гражданите на определен град. Това е нещо, което не може да се измери. Ще ти дам пример: Това е нещо, което кара 6 човека, последователно да идват и да се "кичат" с титлата собственик на Локо Пловдив. Нещо различно от политика, икономика и т.н. Както казах, не обичам да възхвалям отбора и публиката му, но както каза бившия треньор на Левски, за нас вие сте просто един добър средняшки отбор.
А до това защо сме гонили собственика си при положение, че играем в ЕКТ, ще оставя изводите на теб, ако можеш сам да достигнеш до тях. Изводите за това - кои сме ние, за какво се борим и какви идеали гоним!

Нямаме по-предно от 6-то място (1996-1997).
Иначе по темата, това са си ваши работи и мен не ме интересуват, имам си мнение което не е от значение, бъдещето ще покаже дали изгонването на Динев от Локомотив е било за доброто на отбора ви. За повечето фенове на Миньор вие не сте дразнител и сте ни безразлични, за нас дразнители са най-вече ЦСКА и Левски и в по-малка степен Славия и Локомотив София.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 25 юли 2012 01:05

Aко Коко наистина се махне определено ще сте по добре. Лично на мен ми беше кофти да гледам как 1/3 от мачовете ви миналия сезон бяха предварително наредени за точен резултат.
Лично според мен този по нищо не се различава от Селяка. И двамата в първата година от управлението си вкараха по някой лев в отбора и после го удариха на алъш-вериш.
Пак евтино се отървахте, този след два три месеца пцувни избяга, нашия ни пцувни ни потрошени коли, къщи и запалени заведения го отказаха от отбора.

Потребителски аватар
Stealth
Контакти:

Мнениеот Stealth » 25 юли 2012 07:18

Модератор ЛокоПД написа:
botevforever написа:Относно новия Ви собственик-да изчакаме тогава до понеделник?

Единственото изречение,свързано с темата.
Ще изчакаме.

А бе де..а и президента какво толкова ви е страх да го обявите , накрая ще взема аз да го обява :lol: , от два дена по магазините няма Пещерска гроздова , много бързо я изкупуват , за да си празнуват нещо хората 8-)

[offtopic]Обаче , ако изпуснете старта на А група пригответе си спреове против комари :!:[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юли 2012 09:06

Не може да спите а :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”