Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sure thing1926

Re: Златински: Няма шанс да играя в Ботев, аз съм локомотивец!

Мнениеот sure thing1926 » 23 юни 2012 17:04

kubik, не знам дали освен Локо Пловдив, в България има друг отбор, който може да направи за седмици ОТБОР? Когато Зума последният път ни беше треньор, една седмица преди първенството дойдоха Карвальо и Джереми. После бяхме готови за тройката, ама Коко реши на мача с Локо Сф, да дръпне спирачката на Бонев....

Сега си мисля, че чакат съперника, който ще бъде изтеглен в понеделник. Ако е лесен и има шанс, ще има сериозна селекция, ако не... нов отбор с нови звезди.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 23 юни 2012 17:51

''Веднъж стомна за вода, два пъти, на третия се счупи.''

Всяка година с нов отбор, неименуемо ще ни доведе до провал . Ако не е тази ще е другата година, късмета няма да ни се усмихва безкрайно.
Отделно другите отбори си вдигат нивото , а ние го сваляме .Борбата тази година ще е безмилостна за челните места .Появяват се нови отбори с претенции за ЕКТ .

Няма голяма логика да чакаме съперника и ако е лесен да прави Коко сериозна селекция . Мачовете са 3 до влизане в групите и да отстраним първия , няма особено значение , защото ни чакат още два мача . И съперниците ще бъдат още по трудни .

Гръцката криза явно е ударила и Коко и джобовите му са празни . :cry:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

deladog

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот deladog » 23 юни 2012 20:48

Ванко_Ултраса написа: Цветков ще се скъса да вкарва при нас - опитен и доказан футболист, който е идеален за първенството и дори за ЛЕ.Нашите хептен без пари искат пак кьоравото да ударят.
Коко развържи я малко тая кесия, ве майна......
.... Кокоооооо :x

Иванчо, да не би някой да е подшушнал на ухото на Цветков кой е истинският "Ботев" и кой - фалшивият "Локомотив"? ;)
Но поне в едно си прав - парите далеч не са всичко, иска е и малко акъл, а Цветков (от когото доста пострадахте) май го има.
И недей се сърди толкова на Коко, че ако вземе да си тръгне, ви чака нов резил срещу Пичони, но в друга група.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юни 2012 21:31

kubik написа:Майната му на Цветков , посредствен играч . В Левски муден бавен ,20 мин игра и въздуха му свършва.

И пак има повече голове от вашите "бързи","повратливи","несвърващи въздуха" нападатели Златински и Карвальо взети заедно.Как ли го прави?

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 23 юни 2012 21:36

blue avalanche написа:
kubik написа:Майната му на Цветков , посредствен играч . В Левски муден бавен ,20 мин игра и въздуха му свършва.

И пак има повече голове от вашите "бързи","повратливи","несвърващи въздуха" нападатели Златински и Карвальо взети заедно.Как ли го прави?

Сигурно и за това е имало директива :lol:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 23 юни 2012 21:38

blue avalanche написа:

Колко гола има Цветков срещу нас и колко гола има Карвальо срещу Левски ? На Видима,Калиакра и на другите подобни,Цветков може да е вкарвал повече
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 23 юни 2012 21:39

САМО ЛЕВСКИ! написа:
blue avalanche написа:

Сигурно и за това е имало директива :lol:

А пък ти,жълтур,не се прави на левскар,защото си ясен на всички.Аре в дивия
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Ванко_Ултраса » 23 юни 2012 21:41

deladog написа:
Ванко_Ултраса написа: Цветков ще се скъса да вкарва при нас - опитен и доказан футболист, който е идеален за първенството и дори за ЛЕ.Нашите хептен без пари искат пак кьоравото да ударят.
Коко развържи я малко тая кесия, ве майна......
.... Кокоооооо :x

Иванчо, да не би някой да е подшушнал на ухото на Цветков кой е истинският "Ботев" и кой - фалшивият "Локомотив"? ;)
Но поне в едно си прав - парите далеч не са всичко, иска е и малко акъл, а Цветков (от когото доста пострадахте) май го има.
И недей се сърди толкова на Коко, че ако вземе да си тръгне, ви чака нов резил срещу Пичони, но в друга група.

За кой Ботев първо става въпрос - този истинския на Христолов или футболния хибрид Ботев-Металик?
Спрямо Цветков аз лично го харесвам, но едно е да играе в отбор играл финал за купата на страната и участник в турнирите, и съвсем друго в новак от "А"гр. както се вадите Сдружение ли там, какво бяхте, че взех да ви забравям имената вече.
Не знам, кой, какво е казал на Цветков, но тези от снимката със сигурност са открили истинското между фалшивото, без да се налага дори някой да им подшушва:

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 23 юни 2012 21:44

White Snake написа:А пък ти,жълтур,не се прави на левскар,защото си ясен на всички.Аре в дивия

:o
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юни 2012 22:43

White Snake написа:
blue avalanche написа:

Колко гола има Цветков срещу нас и колко гола има Карвальо срещу Левски ? На Видима,Калиакра и на другите подобни,Цветков може да е вкарвал повече

Цветков има един,Карвальо-2.Друго?

Върни се в “Локо Пловдив”