Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Зума му го каза на Кривия

Мнениеот Кировец » 09 дек 2013 17:37

El Grande Capitan написа:
Кировец написа:А в чужбина на такива бивши футболисти и имена им раздават за здравей-здрасти ръководни функции

Нямам нищо против това, както и не оспорвам нищо около футболиста Стоичков-легенда е и такъв ше си остане, даже ще стигна по-далече и ще кажа че намирам че и треньора Стоичков не се справи ЧАК толкова зле колкото го изкарват...настръхвам обаче при мисълта кви ше ги накъдри администратора Стоичков...

Що така разсъждаваш? Защо е това настроение? Наистина не си го обяснявам.
Освен това Стоичков няма да е сам, най-вероятно е в комбина с Порточанов, поне като гледам как се развива битката за трона в БФС натам ме води мисълта, но това няма значение. Не разбирам защо се гледа с такъв песимизъм на Президент Стоичков? :|

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 09 дек 2013 17:42

Кировец написа:Що така разсъждаваш? Защо е това настроение? Наистина не си го обяснявам.
Освен това Стоичков няма да е сам, най-вероятно е в комбина с Порточанов, поне като гледам как се развива битката за трона в БФС натам ме води мисълта, но това няма значение. Не разбирам защо се гледа с такъв песимизъм на Президент Стоичков? :|

Ами....ако изпълнява само декоративни функции-ОК,ама представяш ли си да му изпращат писма от ФИФА и УЕФА и той да ги чете, и не само тва,ами и да ги РАЗБИРА кво имат предвид, че и на всичкото отгоре да взима адекватни мерки и решения?
Не знам,поне на мен ми се струва че тва ше му дойде свръх възможностите...то тва не е Платини или Бекенбауер,които и като играчи си бяха супер интелигентни,та не е учудващо че се справят.....ама Ицо?!?!?
Не знам,скептичен съм,може па и да ме опровергае....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 дек 2013 17:48

Кировец написа:Що така разсъждаваш? Защо е това настроение? Наистина не си го обяснявам.

Ами....ако изпълнява само декоративни функции-ОК,ама представяш ли си да му изпращат писма от ФИФА и УЕФА и той да ги чете, и не само тва,ами и да ги РАЗБИРА кво имат предвид, че и на всичкото отгоре да взима адекватни мерки и решения?
Не знам,поне на мен ми се струва че тва ше му дойде свръх възможностите...то тва не е Платини или Бекенбауер,които и като играчи си бяха супер интелигентни,та не е учудващо че се справят.....ама Ицо?!?!?
Не знам,скептичен съм,може па и да ме опровергае....

Брат, един Перукон вече колко години се вее на белия кон. Стига де. Аре малко по-оптимистично. Стоичков може да докара футболни хора, които да променят нещо. :roll:

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута

Мнениеот Irish stout » 09 дек 2013 18:41

Irish stout написа:И .... ако не си видял (или по-скоро чул) очевадното, значи си от онази част от вашата публика, която се състои от аналфабети.

Остави глупостите, кажи ми точно коя песен е крадена от вас,за да те оборя на мига...

Така ли казва опорната точка - оборването да е на мига...
По-разумно би било да замълчиш и да не отговаряш.
В Пловдив пеем само Локо ей, ей! Очаквам да кажеш, че я пеете от 1912 година, според 1912 опорна точка. Повече няма да се задълбавам, щото с радиоточката на жълтата (в същината си червена) пропаганда да се спори от един момент нататък е излишно. След като здравият разум не намира плодородна почва веднага, няма да я намери никога.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 09 дек 2013 19:05

Irish stout написа:Така ли казва опорната точка - оборването да е на мига...
По-разумно би било да замълчиш и да не отговаряш.
В Пловдив пеем само Локо ей, ей! Очаквам да кажеш, че я пеете от 1912 година, според 1912 опорна точка. Повече няма да се задълбавам, щото с радиоточката на жълтата (в същината си червена) пропаганда да се спори от един момент нататък е излишно. След като здравият разум не намира плодородна почва веднага, няма да я намери никога.

Въобще не разбирам за какво са тези епистоларни напъни, аз този рефрен го слушам от милион години по наши мачове и ако е взет отнякъде едва ли е точно от вас.

Сега очаквам да ме обвиниш че сме взели Оооо Ботев Пловдив,един единствен си на светааа....от Арис Солун,щото нали и те нареждат ПАОК под тоя ритъм,само дето знам за още поне 2 отбора,които си приписват заслуги,така че аре по-полека с претенциите за новаторство...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

quakes
Контакти:

Мнениеот quakes » 09 дек 2013 19:17

- За многобройни хвърлени предмети без последствие, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А - предложение 2, ДК налага на ПФК Локомотив /гр. Пловдив/ имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Тоест, няма да има наказание без публика, въпреки че единия изяде бутилка в главата? :)

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 09 дек 2013 19:21

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6RF7bAQ1hQc[/youtube]
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 09 дек 2013 20:20

Нико написа:
DarkPsy написа:Кривия: Добре се бяха погрижили за картофената нива, проява на типичен селски отбор

След като цитираш този титан на мисълта Ахмед Кривия , явно и ти си на неговото ниво.

Със сигурност съм над твоето.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 09 дек 2013 20:22

Модератор ЛокоПД написа:
DarkPsy написа:Направиха оборот на феншопа :) Чисто новички артикули. По-жалко от това, не знам :)

-R9-

преди 1 ч. и 5 мин.

+5

Като спомена феншопа,ето едно мнение на недоволен "бултрас:

:arrow:
искам да питам кои решава за хореографиата и по голяма глупост неможа ли да се измисли с тва знаме наопаки ония да спира да краде от касата,магазинера, и да вземе да си купи някоя дреха щом ще краде, че ми ходи облечен за 2.50 селянина

Отговори (1)
Отговори на този коментар

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/468142.html#ixzz2myz1b66U

Много интересен словоред... :lol:

Този е толкова бултрас, колкото си и ти. То си му личи...по словореда.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 09 дек 2013 20:33

DarkPsy написа:
Нико написа:
DarkPsy написа:Кривия: Добре се бяха погрижили за картофената нива, проява на типичен селски отбор

След като цитираш този титан на мисълта Ахмед Кривия , явно и ти си на неговото ниво.

Със сигурност съм над твоето.

Много характерна черта на жълтите е че много обичат да коментират другите и да дават акъл, без да погледнат себе си.
Едва ли е възможно някой да е под твоето ниво.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Локо Пловдив”