Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
костенурк написа:Твоито ниво кво е ферман след ферман против Ботев прочети си мненията бати злобата ще се разболеиш от комплекси интеУектуалецо побъркал те е тоя пуст Ботев
demy27 написа:костенурк написа:Твоито ниво кво е ферман след ферман против Ботев прочети си мненията бати злобата ще се разболеиш от комплекси интеУектуалецо побъркал те е тоя пуст Ботев
Ти ако четеше внимателно щеше да видиш, че една дума не съм написал за нещастното ви отборче. Аз съм против селянията с която заливате Пловдив.
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
костенурк написа: повече няма ви пиша в фоуума пишете си тапотиите
Пловдив1926 написа:Без коментар
Пловдив1926 написа:И нека жалкия плач в жълто започне сега![]()
![]()
![]()
52 и 42 годишни ултраси насилили жълтура пред майка му хахахаха
"Към 20 часа на ул.”Славееви гори” 18-годишен младеж – фен на „Ботев”, прибиращ се след мача, е бил нападнат от от възрастен мъж с фланелка на ”Локомотив”. Момчето се измъкнало, но 52 годишният ултрас го преследвал чак до дома му, където дори ударил майката, очакваща сина си. Започнал бой, който бил прекратен от повикания автопатрул.
Ситуацията обаче се нажежила, когато, докато униформените усмирявали двамата биещи се, в схватката се намесил още един хулиган – на 42 години, който също се нахвърлил върху младежа. Той се оказал пиян. В крайна сметка насилниците са арестувани."
http://www.radioplovdiv.bg/index2.php?c ... s&id=19414
plovdivmiro написа:Сменяй дилъра
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта