Лудогорец - Локо Пд - 0:0 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

urkoto

Re: Мнение на съдийската комисия за съдийството на Ст.Тодоров

Мнениеот urkoto » 09 авг 2011 20:20

Тодоров сгреши според мен, че не изгони Лучини, а за грешката на гола - това си беше вина на страничният съдия! Няма как в такава ситуация той да ти вдигне флага и ти да не го уважиш! Тъй че не разбирам защо спират правата на главния съдия, а не на страничния?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 авг 2011 20:21

Този капацитет на съдиите явно е прегрял днес :lol:
Ако някой ми каже как главен съдия може да бъде винen, че свири засада, ще го призная за гении :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 авг 2011 20:22

PFC Litex написа:А нормално ли е да гостуваш в София и съдията да е от София?
Че допускат фрапантни грешки съдиите е факт, но пък да се търсят нон стоп конспирации започва да става смешно.

Ето утре вечер контролата между Беларус и България ще бъде свирена от шефа на съдиите на Беларус, та в този ред на мисли каква трябва да бъде конспирацията?

Не беше ли от Литва :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 09 авг 2011 20:24

PFC Litex написа:Този капацитет на съдиите явно е прегрял днес :lol:
Ако някой ми каже как главен съдия може да бъде винen, че свири засада, ще го призная за гении :mrgreen:

Стига че 3-те ви титли са подарици от разни такива и ся вьобще не трябва да говориш Цяла Бьлгария знае Осьм Ловеч как става Шампион и колко фенове има на стадиона си вечно гости каквото и да направи Гриша Ганчев това е срам за Бьглария шампиона на Бьлгария да има 200 300 фена на домакински мач и да е винаги гост на собствения си стадион

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Лудогорец - Локо Пд - 0:0 FT

Мнениеот PFC Litex » 09 авг 2011 20:25

Сега са го поправили гледам, първо бяха писали на Беларуската федерация, но това няма значение.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 авг 2011 20:27

bianchi написа:

Стига че 3-те ви титли са подарици от разни такива и ся вьобще не трябва да говориш Цяла Бьлгария знае Осьм Ловеч как става Шампион и колко фенове има на стадиона си вечно гости каквото и да направи Гриша Ганчев това е срам за Бьглария шампиона на Бьлгария да има 200 300 фена на домакински мач и да е винаги гост на собствения си стадион

Обожавам съфорумци като теб, когато няма какво да кажат по даден казус да обръщат темата. В мненията си винаги съм коректен и не съм заслепен, дори и в темата за мача Литекс - Берое може да видиш какво съм писал за една засада.

Ти я кажи с какво е виновен главният съдия на вашият мач, че ми стана наистина много интересно?
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 авг 2011 20:29

PFC Litex написа:
bianchi написа:

Обожавам съфорумци като теб, когато няма какво да кажат по даден казус да обръщат темата. В мненията си винаги съм коректен и не съм заслепен, дори и в темата за мача Литекс - Берое може да видиш какво съм писал за една засада.

Ти я кажи с какво е виновен главният съдия на вашият мач, че ми стана наистина много интересно?

Не изгони Лучини и още един каратист. Даже имаше второто полувреме една ситуация, в която един локомотивец се опита да осакати един от Лудогорец в центъра :!:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 авг 2011 20:30

"Съдията сгреши и по този начин бе повлияно на крайния резултат. От няколко години в съдийството има правило "изчакай и виж". Ако то бе спазено, голът на Здравко Лазаров трябваше да бъде признат", заяви шефът на реферите ни.

Това трябва да се отнася за страничния съдия. Друг е въпросът, че главният съдия, поне според мен, можеше да прецени добре ситуацията и да зачете гола, въпреки че асистентът беше вдигнал флага.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 авг 2011 20:33

Tommi написа:
"Съдията сгреши и по този начин бе повлияно на крайния резултат. От няколко години в съдийството има правило "изчакай и виж". Ако то бе спазено, голът на Здравко Лазаров трябваше да бъде признат", заяви шефът на реферите ни.

Това трябва да се отнася за страничния съдия. Друг е въпросът, че главният съдия, поне според мен, можеше да прецени добре ситуацията и да зачете гола, въпреки че асистентът беше вдигнал флага.

Предполагам не го мислиш сериозно това, което си написал?

"Станислав Тодоров определено повлия на крайния резултат на мача", отсече шефът на съдиите

Последно кой е повлиял на крайният резултат на мача, главният съдия или страничният?
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 авг 2011 20:39

PFC Litex написа:
Tommi написа:

Предполагам не го мислиш сериозно това, което си написал?

Защо да не го мисля?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Локо Пловдив”