Тема: Базил де Карвальо
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- deepblue1963
Re: БФС: Карвальо е футболист на Левски
Уточнявам.Никъде не съм писал,че ФИФА ще отсъди В ПОЛЗА или СРЕЩУ Левски.Така,че няма защо да ме "биете".Просто се опитах с мои думи да предам какво НЕ МОЖЕ да стане ПРЕДИ ФИФА да отсъди.Не знам какво ви е ЛЪГАЛ Градев,но ОЧЕВИДНО ви е ИЗЛЪГАЛ.Кой му вярва и защо си е ВАША работа.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- krum_kravov
- Контакти:
eelche написа:Синьото БФС,продажната свирка на Флайшер и АВТОГОЛА НА ЛЕГЕНДАТА са виновни за този скандал
хахахахахахаха

- krum_kravov
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Просто решението за разтрогване на договора не е достигнало до БФС. Наско Узунов каза:
"До утре, мисля че няма да има проблем и ще картотекираме Базил"
Само дето изписахме 7 страници.
Да бе, пенявим се за глупости

- deepblue1963
Пловдив1926 написа:Просто решението за разтрогване на договора не е достигнало до БФС. Наско Узунов каза:
Кое "решение"?Това,дето Градев го е начаткал в мазето на пишещата си машинка?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
eelche написа:Синьото БФС,продажната свирка на Флайшер и АВТОГОЛА НА ЛЕГЕНДАТА са виновни за този скандал
Забравяш синия октопод

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Е как не е стигнало, то да не лети с пощенски гълъб до България? Просто ФИФА още не е взела решение.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Пловдив1926
- Контакти:
Решението за РАЗТРОГВАНЕ НА ДОГОВОРА не се взима от ФИФА, вие от къде падате?! ФИФА вече е дала разрешение да играе играча отдавна. Говорим за ДОГОВОР. Той се разтрогва от съд и тн...
Утре Базил ще бъде вече картотекиран в Локомотив Пловдив.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
-
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Решението за РАЗТРОГВАНЕ НА ДОГОВОРА не се взима от ФИФА, вие от къде падате?! ФИФА вече е дала разрешение да играе играча отдавна. Говорим за ДОГОВОР. Той се разтрогва от съд и тн...
Не знам,обаче покрай този скандал,някой много ще страда и това няма да е Локомотив Пловдив.
stoyankd написа:1926 написа:stoyankd , доста играчи скъсаха ЕДНОСТРАННО със Сливен например. Ако не знаеш как попитай Явор Въндев от Миньор и Илия Илиев от Славия.deepblue1963 написа:5.НЕ ВИ Е ВИНОВЕН Левски
6.НЕ ВИ Е ВИНОВЕН Батков
Така е. На нас наитина никой не ни е виновен. Виновните ще си ги търсите ВИЕ. Защото единствените потърпевши ще сте ВИЕ!!
БФС отказа да разтрогне договара на Илиев(за Виндев не знам), който изтичаше през лятото и не игра през пролетта. Сега е в Славия защото договорът му със Сливен ИЗТЕЧЕ. Знам, че има дела, но в никакъв случай договорът не е едностранно прекратен
БФС ги забави под натиска на Лечков. "Врътката" беше че са им превели парите уж но в някакви запорирани сметки. Въпреки това Въндев имаше двугодишен договор но игра само 6 месеца в Сливен. А специално Въндев след арбитража си прекрати договора съда. Пoсле отиде в Брестник а сега е в Миньор така че направи си изводите.

- B__A__N__DA__TA
Ще има последствия за Левски, това е ясно
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]