Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Мнениеот Синьо сърце » 24 юли 2012 22:00

hetfield написа:
Модератор ЛокоПД написа:
ivo_gf написа:Мда, Том идва в Пловдив заради сънародниците си в тима, а не заради вас, води веднъж и Даксон на едно събиране на феновете на Миньор тук в Пк, близки са, та не вкарвайте филми колко велики сте, защото не сте, един съвсем посредствен отбор с преобладаващо класиране през годините в средата на таблицата, който изживя една от силните си години в историята начело с Коко Динев...

:lol: Приятел,не ме карай,да поствам снимки тука,дай да оставим Том на мира.Останалото няма да го коментирам,само едно ще ти кажа - когато вие постигнете това,което сме постигнали ние като отбор и като публика,тогава ще говорим.В момента олекваш много сериозно.

ААААкОГА СТЕ СТРЕЛЯЛИ левскар С ПУШКА?

То това е голямо геройство. Ами като не става по друг начин, ще стреляш с пушка, но нашите пушки са и по-хубави, и по-точни...Обаче просто не ни трябват!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 24 юли 2012 22:01

Модератор ЛокоПД написа:
ivo_gf написа:Мда, Том идва в Пловдив заради сънародниците си в тима, а не заради вас, води веднъж и Даксон на едно събиране на феновете на Миньор тук в Пк, близки са, та не вкарвайте филми колко велики сте, защото не сте, един съвсем посредствен отбор с преобладаващо класиране през годините в средата на таблицата, който изживя една от силните си години в историята начело с Коко Динев...

:lol: Приятел,не ме карай,да поствам снимки тука,дай да оставим Том на мира.Останалото няма да го коментирам,само едно ще ти кажа - когато вие постигнете това,което сме постигнали ние като отбор и като публика,тогава ще говорим.В момента олекваш много сериозно.

Хммм, това което сте постигнали като отбор и като публика? В това число влиза ли това, че една година величаете и превъзнасяте колко е дал за Локо вашия президент и изведнъж нещо не ви хареса и сте на косъм да изхвърлите отбора си в окръжните групи или най малкото да го превърнете в основен претендент за изпадане без изобщо да се знае дали сте прави, защото това определено не можем да постигнем, на това сте способни само вие в България :lol:
Последна промяна от ivo_gf на 24 юли 2012 22:02, променено общо 1 път.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 юли 2012 22:01

а И вече се казват Иво Тонев

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 24 юли 2012 22:03

ivo_gf написа:
Модератор ЛокоПД написа:

Хммм, това което сте постигнали като отбор и като публика? В това число влиза ли това, че една година величаете и превъзнасяте колко е дал за Локо вашия президент и изведнъж нещо не ви хареса и сте на косъм да изхвърлите отбора си в окръжните групи или най малкото да го превърнете в основен претендент за изпадане без изобщо да се знае дали сте прави, защото това определено не можем да постигнем, на това сте способни само вие в България :lol:

Толкова ли те е яд, че нашия глас се чува? :/

Все си мислех, че перничани нямате чувства, па то к'во излиза...

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 юли 2012 22:03

hetfield написа: ААААкОГА СТЕ СТРЕЛЯЛИ левскар С ПУШКА?

:lol: Тука ме "хвана".Има неща,които са трудно постижими.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 юли 2012 22:05

Модератор ЛокоПД написа:
hetfield написа: ААААкОГА СТЕ СТРЕЛЯЛИ левскар С ПУШКА?

:lol: Тука ме "хвана".Има неща,които са трудно постижими.

Наздраве тогава.

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 24 юли 2012 22:06

Arto написа:
Толкова ли те е яд, че нашия глас се чува? :/

Все си мислех, че орките нямате чувства, па то к'во излиза...

Да ме е яд? Напротив, радвам ви се супер много, вярвай ми :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 юли 2012 22:09

ivo_gf написа:Хммм, това което сте постигнали като отбор и като публика? В това число влиза ли това, че една година величаете и превъзнасяте колко е дал за Локо вашия президент и изведнъж нещо не ви хареса и сте на косъм да изхвърлите отбора си в окръжните групи или най малкото да го превърнете в основен претендент за изпадане без изобщо да се знае дали сте прави, защото това определено не можем да постигнем, на това сте способни само вие в България :lol:

А бе приятел,пак ти казвам,че "не си у час",затова,какво правим и как го правим.Все едно аз да коментирам Миньоро и вашите там собственици...даже ни ги знам кои са.Мислиш ли,че ей така нещо си не ни е харесало и сме решили да си махнем президента,без да сме се подсигурили и без да помислим за последствията ?! Не се обиждай,но мисля, че разсъждаваш доста примитивно.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 24 юли 2012 22:14

Модератор ЛокоПД написа:
ivo_gf написа:Хммм, това което сте постигнали като отбор и като публика? В това число влиза ли това, че една година величаете и превъзнасяте колко е дал за Локо вашия президент и изведнъж нещо не ви хареса и сте на косъм да изхвърлите отбора си в окръжните групи или най малкото да го превърнете в основен претендент за изпадане без изобщо да се знае дали сте прави, защото това определено не можем да постигнем, на това сте способни само вие в България :lol:

А бе приятел,пак ти казвам,че "не си у час",затова,какво правим и как го правим.Все едно аз да коментирам Миньоро и вашите там собственици...даже ни ги знам кои са.Мислиш ли,че ей така нещо си не ни е харесало и сме решили да си махнем президента,без да сме се подсигурили и без да помислим за последствията ?! Не се обиждай,но мисля, че разсъждаваш доста примитивно.

Разсъждавам примитивно? Кога имахте за последно "читав" президент? 2004 година, прав ли съм? Колко години минаха от тогава - 8. Каква е вероятността още толкова да чакате за следващия читав като се има предвид какво е състоянието на Бг футбола и че в него само затъват пари и всеки страни от финансиране на наши отбори? А каква е гаранцията че не идва по лошо от Динев? А извинявай, вие сте световно великия Локо Пловдив и за вас се редят инвеститори на опашка, сори, аз съм примитивния, спирам с коментарите...

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 юли 2012 22:17

ivo_gf ми що им "уважихте " президентката?Можеше да си е ощя тя,поне да не бяхте жълти

Върни се в “Локо Пловдив”