Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Златински: Няма шанс да играя в Ботев, аз съм локомотивец!
а защо тогава не ги изгонихте като ме4ката
Много шум за нищо, е надявам се поне да успя да си вдигне заплатата.

martoto написа:Много шум за нищо, е надявам се поне да успя да си вдигне заплатата.![]()
![]()
Е то тва е цялата драма

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
GR190276 написа:martoto написа:Много шум за нищо, е надявам се поне да успя да си вдигне заплатата.![]()
![]()
Е то тва е цялата драмаСъс сигурност е успял да завиши процентите. Хитро
Интересно, след като Кривия уж звънял на много други, как така само Златински излиза с изявление
И друго се питам, вие локофеновете, някви СРС-та ли използвате, та знаете кой на кого бил звънял?
Еми айде, и аз твърдя, че преди 2 дни звъняха на Иван Цветков с предложение от Локомотив, но той се изсмя и каза: Вие добре ли сте?! Ще играя в Ботев, не ставате! Та така.......Не разбирам, какво лошо има в това, един директор по спортно-техническата част, да е оферирал играчи с изтичащи договори и доколкото ми е известно, неподновени до този момент, та това трябва да става обект на някакви подигравки? Съвсем нормална практика!
Процентите при Златински са завишени достатъчно - втори капитан на Локомотив ПД,национал,на добра футболна възраст,а неговия хъс е известен на всички.Златински излиза с изявление,защото това не е първия път когато Кривия е звънял.Не използваме СРС-та,а си говорим с футболистите.Не знам при вас как е.В това,един спортно -технически директор да звъни на чужди футболисти лошо няма.Левски звъняха на Даксон,Лудогорец на Родригес,ЦСКА на Златински,Ботев на Златински и Венков и т.н.Но на Кривия му е станало пределно ясно още първия път,че няма как наши играчи да дойдат при вас и въпреки това продължава да настоява,парадирайки с парите на партийната банка.Целта е ясна.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:GR190276 написа:martoto написа:Много шум за нищо, е надявам се поне да успя да си вдигне заплатата.![]()
![]()
Е то тва е цялата драмаСъс сигурност е успял да завиши процентите. Хитро
Интересно, след като Кривия уж звънял на много други, как така само Златински излиза с изявление
И друго се питам, вие локофеновете, някви СРС-та ли използвате, та знаете кой на кого бил звънял?
Еми айде, и аз твърдя, че преди 2 дни звъняха на Иван Цветков с предложение от Локомотив, но той се изсмя и каза: Вие добре ли сте?! Ще играя в Ботев, не ставате! Та така.......Не разбирам, какво лошо има в това, един директор по спортно-техническата част, да е оферирал играчи с изтичащи договори и доколкото ми е известно, неподновени до този момент, та това трябва да става обект на някакви подигравки? Съвсем нормална практика!
Процентите при Златински са завишени достатъчно - втори капитан на Локомотив ПД,национал,на добра футболна възраст,а неговия хъс е известен на всички.Златински излиза с изявление,защото това не е първия път когато Кривия е звънял.Не използваме СРС-та,а си говорим с футболистите.Не знам при вас как е.В това,един спортно -технически директор да звъни на чужди футболисти лошо няма.Левски звъняха на Даксон,Лудогорец на Родригес,ЦСКА на Златински,Ботев на Златински и Венков и т.н.Но на Кривия му е станало пределно ясно още първия път,че няма как наши играчи да дойдат при вас и въпреки това продължава да настоява,парадирайки с парите на партийната банка.Целта е ясна.
И каква е целта? Кривия (макар да съм му благодарен,че помогна много) си е един наемник в един отбор.Нает да върши работа.Да контактува с качествени футболисти.Ако си мислиш, че има някаква дълбока конспирация, футболистите ви, или отборът ви да бъдат компрометирани по някакъв начин, според мен си в грешка. Няма никакъв смисъл.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Muscarin написа:
И каква е целта?
Я,каква изненада...отдавна не си писал тука.Що не си пишеш с другия ник ?

И понеже виждам,че разбираш от футбол,да те питам - не те ли притеснява факта,че при вас идват играчи и директно подписват договори за по 2-3 години,ей така,без проби ? При положение ,че имате доста време и пари да направите читав отбор ? Кой и кога ги е гледал тези играчи...много "мениджърска" история ми се струва,позната до болка от личен опит...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Пловдив1926
- Контакти:
Естествено, че няма смисъл, за това е смешно. Кой нормален футболист ще иде от евроучастник в отбор без един мач в а група?! Изперкаха от чупки и поза неградските само и само да се шуми за тях. Обикновени цигани стават месита, екипите от втората на 6 години стават топ модел на немски гигант и тн. Пародия 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
demy27 написа:В случея - ако футболист от Локомотив отиде да играе в сдружението - това ще значи, че са някакво страшно величие и всички искат да са там, ако футболист на Локомотив откаже да играе за сдружението - пак се оказва, че са прекалено велики за да отиде някой черно-бял там. Просто каквото и да се случи по някакъв начин се оказва, че жълтите са най-великите. И в своето "величие" даже не виждат колко са жалки.
Ето това са "Моралните победители"

Re: Златиснки: Няма шанс да играя в Ботев, аз съм локомотивец!
Модератор ЛокоПД написа:Ти по принцип как се изразяваш - свЯстно или свЕстно ? Ако си от Софийско,може и по втория начин...Няма да споря как е правилно,защото и аз не съм сигурен
![]()
само за обща култура- свЯстно е правилно , както и свЯстна , но в мъжки род се пише свЕстен.това е т. нар. променливо Я[,при което Я в някои случаи преминава в Е, едно от условията е , че когато след сричката в която е Я/Е следва мека сричка, т.е сричка с гласна е или и ,Я преминава в Е. в случая със свЕстен втората сричка е мека -ен, следователно в предната сричка се пише Е вместо Я

Иначе по темата: няма нищо лошо да се отправи оферта към Златински, както и няма нищо лошо той да откаже изтъквайки клубна вярност!друг е въпросът дали целта на това преекспониране на уж повторната оферта( нали вече беше отказал?) не е малко да ви се понапомпа самочувствието и да ви се подхвърли някаква радостна новина,която и да удря по имиджа на основния враг във вашата пропаганда,защото не можете да отречете , че новините или липсата на такива около случващото се във вашия клуб не ви радват и обнадеждават кой знае колко( днешната ви декларация).
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Златиснки: Няма шанс да играя в Ботев, аз съм локомотивец!
radezki написа:Модератор ЛокоПД написа:Ти по принцип как се изразяваш - свЯстно или свЕстно ? Ако си от Софийско,може и по втория начин...Няма да споря как е правилно,защото и аз не съм сигурен
![]()
само за обща култура- свЯстно е правилно , както и свЯстна , но в мъжки род се пише свЕстен.това е т. нар. променливо Я[,при което Я в някои случаи преминава в Е, едно от условията е , че когато след сричката в която е Я/Е следва мека сричка, т.е сричка с гласна е или и ,Я преминава в Е. в случая със свЕстен втората сричка е мека -ен, следователно в предната сричка се пише Е вместо Я![]()
Иначе по темата: няма нищо лошо да се отправи оферта към Златински, както и няма нищо лошо той да откаже изтъквайки клубна вярност!друг е въпросът дали целта на това преекспониране на уж повторната оферта( нали вече беше отказал?) не е малко да ви се понапомпа самочувствието и да ви се подхвърли някаква радостна новина,която и да удря по имиджа на основния враг във вашата пропаганда,защото не можете да отречете , че новините или липсата на такива около случващото се във вашия клуб не ви радват и обнадеждават кой знае колко( днешната ви декларация).
Благодаря за информацията,относно граматиката.Както казах,не съм сигурен и няма да споря.
По темата.Не е "уж повторната оферта",а реално повторната.Първата е била по време на ваканцията,а втората - преди нашите да заминат за Банско.И аз се учудих,защото знаех ,че е отказал,но на Кривия не му пречи пак да предложи.Между другото,Ицо имаше оферта и от ЦСКА.Останалото няма да го коментирам,само ще кажа,че не сме от тези,на които им се "понапомпва самочувствието" от "подхвърлени новини",свързани пряко,или косвено с вас.Напълно сме наясно с проблемите в нашия клуб.Всъщност,написали сме го черно на бяло.