Ремонтите на ст. Локомотив продължават

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: Ремонтите на ст. Локомотив продължават

Мнениеот staria » 15 ное 2011 09:58

Пловдив1926 написа:
Muscarin написа:
Пловдив1926 написа:Кое да плаща бе пиленце, я ми обясни :) А въпросния Коев защо го разкарвате като мечка по стещи с кметове и държавници :) във ващо форумче се убихте компетентните да псувате Владо как не разбирал ама се оказа че и идеен проект нямате :) Ще правите първия 20 милионен стадион проектиран на салфетка :)

Гугутке мила моя, Коев го "шитнаха", защото нещо с финансите се ебава, също като вашия собственик. Само, че разликата е ,че при нас като се надуши нечия делавера, му се бие шута, а при вас? Вярно ли е , че Динев дължи пари за всичките ви прословути ремонти? А Владо сам се бута между шамарите, щото каквито са вашите "проекти", такива са и нашите!

http://news.plovdiv24.bg/304777.html

Още един го "шитнаха". Дано да се сезира прокуратурата и да видим къде са потънали толкова общински пари за косачки и безплатна санитарна сеч.

Хаха, ами сега кой ще чисти поляната? А жълтата легенда Наско Пашев какво ще яде?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 15 ное 2011 13:02

Muscarin написа: ... А Владо сам се бута между шамарите, щото каквито са вашите "проекти", такива са и нашите!

И какво се е набутал между "шамарите" Владо?!! :) Това, че попитах на какъв етап сте ли?!! ....
Иначе... Аз много добре знам на какъв етап сме ние и това нещо никога не е било тайна за никой ... че дори и в "онази" тема съм му обърнал внимание... незнам защо обаче вие решихте, че има някаква обзела ме злоба от яд към случващото се със стадиона ви и трябваше да ми бъде изнесена "лекция" на тема "Какво е идеен и какво е работен /технически/ проект"... вместо ... просто да се замислите и да си отговорите на какъв точно етап сте вие при положение, че вече обявавате инвестиция от 20 млн. лева и местене на друг стадион докато траят ремонтните дейности!!! Това щеше да даде и голяма яснота по отношение на отговора на въпроса, който си задават сигурно сега много от вашите привърженици, а имено - До колко сериозни са всички тези приказки за генерален ремонт на стадиона ни?!... Същият път сме го минали и ние!!!! Та.... затова се включих в темата ви... Както казах интереса ми към тази тема със стадионите ми е наистина голям, защото съм сигурен, че всяко едно развитие в това направление при който и да е от стадионите ни ще доведе до положително развитие и при другите... Ей т'ва ми беше мисълта!!! Но... повече наистина не мисля да се навирам между "шамарите" ви, 'щото при вас явно трезвото мислене по отношение на това да правите разлика между злобата и чистите намерения в мнение от противниковия лагер е доста изкривено ...
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 ное 2011 09:16

Вчера както се писа имаше среща с кмета отново, по въпросите за стадиона. Задвижиха се две много важни за нас неща:

1. Алейното осветление около целия стадион и парка. Всеки, който ходи по тъмно на стадиона да тренира, да прави други работи, или трети работи ( :) ) знае колко е неприятно в момента. Това доста ще освежи парка и обстановката в комплекса като цяло.

2. Започва се работа по второто игрище с изкуствена трева, което се изгражда с пари от общината.

3. За петък се насрочи среща на която трябва да се направят финални уточнения относно обявяването на конкурса за осветлението.

Спрете да пишете наляво надясно глупости в стил - стига приказки, време е да се свърши малко работа, защото някои хора вършат ужасно много работа за да имаме осветление, нова трибуна и един по-приветлив спортен комплекс като цяло. И тези хора не са на заплата в клуба! За това е хубаво малко уважение и признаване на труда на другите. Щото ако си седим всички по къщите и лаем по форуми и сайтчета ще видим трибуна колкото жълтите ще видят караибрахим на живо!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 ное 2011 11:23

Пловдив1926
Спрете да пишете наляво надясно глупости в стил - стига приказки, време е да се свърши малко работа, защото някои хора вършат ужасно много работа за да имаме осветление, нова трибуна и един по-приветлив спортен комплекс като цяло. И тези хора не са на заплата в клуба! За това е хубаво малко уважение и признаване на труда на другите. Щото ако си седим всички по къщите и лаем по форуми и сайтчета ще видим трибуна колкото жълтите ще видят караибрахим на живо!

Това, което си написал към кой точно е насочено?! А пък последното ти изречение ... Аз лично не разбирам какво се очаква точно от "хората" при положение, че те не са ама "грам" в час какво точно се случва... т.е. как се очаква оттях да помогнат или да уважават нещо, за което не знаят нищо ... най-вече "вина", затова имат имено хората, за които говориш /действащите/... ами че те по никакъв начин не свеждат информация до хората, които са /или поне бяха/ ангажирани с неща по тези проекти, а ти очакваш от "хората", които тотално не са в час някаква съпричастност!!! Ами няма ка да стане!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 17 ное 2011 11:44

Е всеки случей не беше към тебе адресирано. Излизат позитивни новини, които не знам защо се посрещат с вълна от недоверие. Айде на общината не вярваме, ама поне на хората от наша страна, които се занимават с нещата не мисля, че има повод да се посрещат с недоверие.

Иначе нещата, заради които организирах предишната среща съвсем скоро ще се задвижат, до тогава си прав, че няма какво да се оплаквам от недоверието на хората :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 ное 2011 12:36

Пловдив1926
Излизат позитивни новини, които не знам защо се посрещат с вълна от недоверие. Айде на общината не вярваме, ама поне на хората от наша страна, които се занимават с нещата не мисля, че има повод да се посрещат с недоверие.

Като изолираме факта, че новината е на едно с екскурзията за Перник, то ето как е представена новината:

"Междувременно представители на клуба и най-стария фенклуб в България се срещнаха за втори път тази седмица с новоизбрания кмет на Пловдив Иван Тотев."

Да ти прави впечатление, че нито едно име не присъства на тази наистина толкова важна новина?!! Ами нали се сещаш, че по този начин няма как такива новини да звучат сериозно!!! Замисли се колко пъти "хората" са лъгани с новини, които са представяни като "от източници близки до Лаута /Армията, Герена, Колежа/ разбрахме..."... т.е. хората вече не само не вярват на такива неща, но направо ги и игнорират като прочетат нещо такова, което един вид НЕ Е ПОДПИСАНО!!! Хората искат да видят, че срещу една такава новина, която ги интересува толкова много стоят ИМЕНА, които един вид са ГАРАНТ за сериозността на излезналата информация... или с други думи казано към кой могат да се обърнат за повече ИНФОРМАЦИЯ ако искат да помогнат или подкрепят начинанието!!! Ето тогава може да се има каквито и да е притенции към "хората" за подкрепата им, защото така представени нещата те нито са наясно за какво става въпрос, нито има към кой да се обърнат да им обясни... Как да има доверие и покрепа едно такова нещо?!
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 17 ное 2011 13:18

Разговора ви може да продължи на "лични". Тези неща не са за форума...
Между другото съм на мнение, че не трябва да се тръби за някои теми, по форумите, по простата причина, че живеем в България, и знаем ответната реакция каква ще бъде. Нека тихо мълком си движим нещата, пък ако е рекъл господ те ще се случат, рано или малко по-късно, както ние искаме.
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 ное 2011 13:26

drughi написа:Разговора ви може да продължи на "лични". Тези неща не са за форума...
Между другото съм на мнение, че не трябва да се тръби за някои теми, по форумите, по простата причина, че живеем в България, и знаем ответната реакция каква ще бъде. Нека тихо мълком си движим нещата, пък ако е рекъл господ те ще се случат, рано или малко по-късно, както ние искаме.

Тези дискусии не са за ЛС майна!!! Те както виждаш не казват нищо конкретно, а принипно как се представят едни такива неща!!! Цял живот сме на "ЛС" за важните неща и после се чудим защо нямаме гражданско общество... Може и смешно да ти звучи, но помня една приказка от детство - "шушу-мушуто къща развалят"... запоменете го добре... иначе наистина има неща, за които трябва да се изчака подходящият момент да се кажат "гласно", но докато му дойде времето на това - трябва хората да се подготвят... ей' за тази "подготовка" говорим сега!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 ное 2011 18:15

Гагарин Обича Локо написа:2 думи ако може, за срещата с крайния проект ...
http://www.novsport.com/news168486_1003.html

Всичко е готово. Чакаме общината да пусне обществена поръчка. Трябваше да стане в петък, но не стана. Ако четете П24 ще знаете, че има размествания сериозни сред хората, които се занимават със строителството в града. Независимо от това до седмица-две ще се задейства поръчката. Срока по нея е 31 дена. След което трябва да се подпише договор с изпълнител и да се започне. Това е цялата работа.

Върни се в “Локо Пловдив”