Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Заклет Левскар
Re: Зума му го каза на Кривия
Зума пък мноо убаф.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Кривия: Добре се бяха погрижили за картофената нива, проява на типичен селски отбор
Той па Зума е един Ален Делон на 21-и век. Абе той не отглеждаше ли свине като футболист на Локо Пд?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
То заради това и отборите ни са такива, защото имат шефове на подобно ниво.
Кривия наистина не е прав и казаното от него е обидно, той си е на интелектуалното ниво на Рендето, който е шеф в Локо сф, но и Зума като зраял човек не му отива да говори така, най-вече защото е и на години.
С едно изречение: - Грозна картинка, какъвто е и футбола ни.
Кривия наистина не е прав и казаното от него е обидно, той си е на интелектуалното ниво на Рендето, който е шеф в Локо сф, но и Зума като зраял човек не му отива да говори така, най-вече защото е и на години.
С едно изречение: - Грозна картинка, какъвто е и футбола ни.
Като фен на Локомотив Пловдив не одобрявам тази словесна престрелка между двамата. Колкото и да се мразим, трябва да се спазва добър тон. Сега ще започнат едни "ама той първи каза това" "ако той не беше казал това.." от което никой нищо няма да спечели само ще се натрупва напрежение.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Аз друг въпрос имам, вярно ли Кривия е учил само до четвърти клас както казва Зума?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Абе какво ме занимавате с някакви си селтаци който се замерят с лайна един друг
.. видяхме ви дербито вчера пред празните трибуни....

Teo написа:Абе какво ме занимавате с някакви си селтаци който се замерят с лайна един друг.. видяхме ви дербито вчера пред празните трибуни....
Смени си дилъра!Набутал ти е нещо супер некачествено...
DarkPsy написа:Кривия: Добре се бяха погрижили за картофената нива, проява на типичен селски отбор
След като цитираш този титан на мисълта Ахмед Кривия , явно и ти си на неговото ниво.
- El Grande Capitan
Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута
Irish stout написа:Вчера беше ли на мача?
Дамм....и?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".