То на жълтеникавите всичко е НЕвидимо...те живеят извън реалността и ще останат в безтегловност още дълго време.
Да питам последно "Бесика" за колко души ще бъде изградена...с точни цифри ме интересува, щото всеки говори различно.
Построи ли се ще е лудница и чудо.
Моето лично мнение е, че ТБ трябва да е поне за 4 000 души.
Цифрата е сериозна, но аз съм повече от убеден, че няма да имаме проблем с тази бройка.
И кога има вероятност наистина да започне да се вдига?
Ремонтите на ст. Локомотив продължават
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Re: Ремонтите на ст. Локомотив продължават
Модератор ЛокоПД написа:Muscarin написа:Обзалагам се ,че ремонта на нашия стадион ще стане преди да ви закачат крушки
Последно,ремонт ли ще прави Василев,или нов стадион ? И ако ще прави нов стадион,къде ще го прави ?
Поетапен ремонт.Тия за новите стадиони много добре знаеш, че на този етап са партенки. Колкото на вас ще ви направят нов стадион, толкова и на нас!
Пловдив1926 написа:
Какъв ремонт, нали за 20 милиона стадион ще правитеСамо, че четем Невидимия дава интервю в собствения си вестник Класа, че не знае за тези 20 милиона
И каво се обзалагаш като чакате същите пари които и ное да закърпите положениетоКоев голям ремонт е направил, всичко на ниво само да не вали хаха
Коев както виждаш го "шутнаха" от управителния съвет, щото върти далавери. Ти за нас не се притеснявай, ама вашия, сбъдващият мечти кога ще вземе да си плати !!!!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Muscarin написа:Модератор ЛокоПД написа:Muscarin написа:Обзалагам се ,че ремонта на нашия стадион ще стане преди да ви закачат крушки
Последно,ремонт ли ще прави Василев,или нов стадион ? И ако ще прави нов стадион,къде ще го прави ?
Поетапен ремонт.Тия за новите стадиони много добре знаеш, че на този етап са партенки. Колкото на вас ще ви направят нов стадион, толкова и на нас!
Ами майна,на нас никой не ни е обещавал нов стадион или 20 млн. за нов стадион/както беше тиражирано в медиите/,или за ремонт.Обещани са ни осветление и нова трибуна,но това няма как да стане без наше участие /за съжаление/.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:
Ами майна,на нас никой не ни е обещавал нов стадион или 20 млн. за нов стадион/както беше тиражирано в медиите/,или за ремонт.Обещани са ни осветление и нова трибуна,но това няма как да стане без наше участие /за съжаление/.
Ми майна, това , че на нас някой нещо ни обещава не означава, че ние непременно вярваме. Много години ни обещаваха всякакви неща,но знаеш каква е реалността!
- Пловдив1926
- Контакти:
Кое да плаща бе пиленце, я ми обясни
А въпросния Коев защо го разкарвате като мечка по стещи с кметове и държавници
във ващо форумче се убихте компетентните да псувате Владо как не разбирал ама се оказа че и идеен проект нямате
Ще правите първия 20 милионен стадион проектиран на салфетка 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Кое да плаща бе пиленце, я ми обясниА въпросния Коев защо го разкарвате като мечка по стещи с кметове и държавници
във ващо форумче се убихте компетентните да псувате Владо как не разбирал ама се оказа че и идеен проект нямате
Гугутке мила моя, Коев го "шитнаха", защото нещо с финансите се ебава, също като вашия собственик. Само, че разликата е ,че при нас като се надуши нечия делавера, му се бие шута, а при вас? Вярно ли е , че Динев дължи пари за всичките ви прословути ремонти? А Владо сам се бута между шамарите, щото каквито са вашите "проекти", такива са и нашите!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Muscarin написа:Модератор ЛокоПД написа:
Ми майна, това , че на нас някой нещо ни обещава не означава, че ние непременно вярваме. Много години ни обещаваха всякакви неща,но знаеш каква е реалността!
За това,че много са ни лъгали,и нас и вас - за тва спор няма.В конкретния случай, обаче,изпадаш в противоречие...казваш,че вашия "ремонт ще приключи,преди да са ни сложили крушките"/цитирам/,в същото време това "не означава,че ние непременно вярваме"/цитирам/...Виж сега,при нас нещата стоят така - каза се,че ще се прави нова трибуна с нови седалки и това се случи.Каза се,че ще се направят съблекалните и фитнеса - готови са.Натиснахме за помощно игрище с изкуствена настилка - работи се,до дни ще е готово.Сега наред са "крушките",после новата Бесика...сигурен съм,че и това ще се случи по един или друг начин т.е. с,или без Динев.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:Muscarin написа:Модератор ЛокоПД написа:
За това,че много са ни лъгали,и нас и вас - за тва спор няма.В конкретния случай, обаче,изпадаш в противоречие...казваш,че вашия "ремонт ще приключи,преди да са ни сложили крушките"/цитирам/,в същото време това "не означава,че ние непременно вярваме"/цитирам/...Виж сега,при нас нещата стоят така - каза се,че ще се прави нова трибуна с нови седалки и това се случи.Каза се,че ще се направят съблекалните и фитнеса - готови са.Натиснахме за помощно игрище с изкуствена настилка - работи се,до дни ще е готово.Сега наред са "крушките",после новата Бесика...сигурен съм,че и това ще се случи по един или друг начин т.е. с,или без Динев.
Ок, казах го с цел заяждане (макар да си мисля, че не случихте на собственик, но дано не съм прав)! Пожелавам ви съвсем искрено осветление,нова трибуна и покрит стадион, наистина ви го пожелавам! Според мен всеки стадион в България трябва да има осветление и доколкото съм запознат не е кой знае каква инвестиция.Направо недоумявам, как е възможно все още през 2011 година в България да има стадиони без осветление! Визирам и нашия, щото ако това е осветление

- Пловдив1926
- Контакти:
Muscarin написа:Пловдив1926 написа:Кое да плаща бе пиленце, я ми обясниА въпросния Коев защо го разкарвате като мечка по стещи с кметове и държавници
Гугутке мила моя, Коев го "шитнаха", защото нещо с финансите се ебава, също като вашия собственик. Само, че разликата е ,че при нас като се надуши нечия делавера, му се бие шута, а при вас? Вярно ли е , че Динев дължи пари за всичките ви прословути ремонти? А Владо сам се бута между шамарите, щото каквито са вашите "проекти", такива са и нашите!
На никой нищо не дължим, това са глупости. Последния ремонт просто се плати наняколко части. Помисли дали същата фирма щеше да почне да ремонтира подлеза ако не си беше взела парите

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Пловдив1926
- Контакти:
Muscarin написа:Пловдив1926 написа:Кое да плаща бе пиленце, я ми обясниА въпросния Коев защо го разкарвате като мечка по стещи с кметове и държавници
http://news.plovdiv24.bg/304777.html
Още един го "шитнаха". Дано да се сезира прокуратурата и да видим къде са потънали толкова общински пари за косачки и безплатна санитарна сеч.