Купа България 2012 - Всичко за Финала Локо Пд-Лудогорец!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

100 години

Re: БФС РЕШИ:Финалът е в Бургас на 16-ти май от 19,30ч. на Лазур

Мнениеот 100 години » 25 апр 2012 23:38

drughi написа:Благодаря на тези които ни подкрепят. Надявам се в Бургас да дойдат и много местни фенове, които да станат свидетели на един хубав и достоен финал.

Е, как! 10-те фена на цаците ще дойдат! Трябва да демонстрирате любовта си пред всички, няма начин!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 25 апр 2012 23:40

drughi написа:Благодаря на тези които ни подкрепят. Надявам се в Бургас да дойдат и много местни фенове, които да станат свидетели на един хубав и достоен финал.

Ще дойдат разбира се, но ако работите и за нас ! Бийте Левски - ние трети, вие или като четвърти или като носители на купата ! Далавера да имаме и двата отбора !

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 25 апр 2012 23:41

Аз ще отида и ще съм за Лудогорец (имам роднини от Разград, които вероятно също ще дойдат). А и са зелени като моя любим отбор :)

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 25 апр 2012 23:44

100 години написа:

Е, как! 10-те фена на цаците ще дойдат! Трябва да демонстрирате любовта си пред всички, няма начин!

Някак си ти става приятно да си в темата на разговор между фенове на Локото нали? В темата на финалиста.
Ето още една лъжа, която избълва. Ако беше буратино блока на съседите ви отсреща щеше да бъде като кашкавал на дупки. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 25 апр 2012 23:57

Gruntax написа:Аз ще отида и ще съм за Лудогорец (имам роднини от Разград, които вероятно също ще дойдат). А и са зелени като моя любим отбор :)

Ами ако легнат на Левски, то целия Бургас ще вика за "Лудогорец" - така, че да си правят сметки и те ! Легнат ли, ставаме четвърти и тогава Бургас ще ври и кипи - за "Лудогорец" !

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 25 апр 2012 23:58

100 години написа:

абе твоите коментари са някак различни много странно :idea: ...........ако имаш някакъв проблем(физически или психчески) сподели го може да ти помогнем .....все пак трябва да сме човечни и толерантни с различните

да плюеш и хвърлиш каса от бира е много готну уа :shock: .......а да опънеш софра на предния капак на колата с лютеница и кренвирши безценно :mrgreen: :mrgreen:
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 26 апр 2012 00:14

hristo1306 написа:
Gruntax написа:Аз ще отида и ще съм за Лудогорец (имам роднини от Разград, които вероятно също ще дойдат). А и са зелени като моя любим отбор :)

Ами ако легнат на Левски, то целия Бургас ще вика за "Лудогорец" - така, че да си правят сметки и те ! Легнат ли, ставаме четвърти и тогава Бургас ще ври и кипи - за "Лудогорец" !

:lol: готов сценарист за комедийно шоу :lol:

Нефтен идваме ,заливаме града хиляди локомотивци ,Бургас на 16 , 05 ще бъде черно - бял !!!

''Бургас ще ври и кипи ''от фенове на Локомотив Пловдив !!!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 26 апр 2012 00:35

пак да питам , защо финала за националната купа не се играе на националния стадион

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 26 апр 2012 00:44

hristo1306 написа:

Да ти кажа честно,грам не ни интересува,бургазлии за кой ще викат :!: А за сметките ,вие си ги правете :!: Ние сме Локо Пловдив ще залеем града и ще се веселим,ако имате нещо против-елате повече :!:

greenultras
Контакти:

Мнениеот greenultras » 26 апр 2012 01:01

Аз съм от Нафтата и ще подкрепя Локото заради вярната си и многоброина публика те заслужават купата. И него слушайте ицето че цял Бургас ще подкрепял Разград той си мисли че цял Бургас е 10 фена на черноморец.

Върни се в “Локо Пловдив”