Феновете на Локо възраждат историята на Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Феновете на Локо възраждат историята на Пловдив

Мнениеот Пловдив1926 » 25 яну 2012 14:44

Не виждам какво обсъждате вече, наистина. Радетеля за коректно зададени теми да се насочи в подфорума на любимия му отбор - там трябва доста повече пренаписване.

Предлагам след като има нещо конкретно свършено тогава да се коментира. Приказките ги изприказвахте, сега да вземем и да свършим нещо на практика :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Boots

Мнениеот Boots » 25 яну 2012 15:35

botevforever, alias Бултрас, alias izgrevist,

Благодарим ти за приноса, темата вече има над 1040 прочита, което е чудесно, но предложенията ти няма никаква добавена стойност, по отношение на проекта. "Готов съм да донирам ...лева, когато си открие сметка за реализацията на идеята"; "Известния фен на Ботев, г-н/г-жа.... ще подкрепят идеята". Това са предложения с добавена стойност. А не "вербалните еквилибристики" с които си служиш и според мен имат за цел, размиване на темата и нейното заключване.

В П24, не можеш да се сдържиш и обясняваш: за одрисите, цитираш автори, говориш, че ще изложим града с този наш проект???? Тук си любезен и изключително "пунктуален"???? Това според мен е спам.

Рам, не знам с Иги как издържате, но по повод на този проект, ще бъдете отново охулени! Предупредете и хората от Фондацията, че ще има много подмолни удари, които нямат нищо общо с историята. Надявам се, скоро хората от Фондацията, да организират една пресконференции, за "прецизните историци" с мното имена. Дано поне някой от тях се осмели, да се покаже и да дискутира с истинското си име. Но аз съм убеден, че ще стане, като с възраждането на историческите корени на Локо - анонимно хулене по Интернет. Чакам с нетърпение портала на инициативата.

Там където има воля, има и резултати!
All you need is LOKO PLOVDIV!

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 25 яну 2012 16:18

Пловдив1926 написа:Не виждам какво обсъждате вече, наистина. Радетеля за коректно зададени теми да се насочи в подфорума на любимия му отбор - там трябва доста повече пренаписване.

Предлагам след като има нещо конкретно свършено тогава да се коментира. Приказките ги изприказвахте, сега да вземем и да свършим нещо на практика :mrgreen:

Вярно,наистина,че то още отначалото нямаше какво да се обсъжда.Ама поне се опитахме да създадем дискусия.Че даже и ти се пробва да се включиш.Дори даде няколко много "интересни идеи",но незнайно защо модераторите ги изтриха.Явно първосигналните действия вземат превес в поведението ти.Но така или иначе,за доизпипването на този наистина добър проект,ще се намерят точните хора с точните идеи.Остави го това на тях.Между другото,ти смяташ ли,че освен с кирката можеш да бъдеш полезен и с нещо друго при реализирането му?Ама честно!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 яну 2012 16:39

Какво да коментираме? В петък получавам материалите и започвам работа по проекта. Когато има резултат ще се представи на широката общественост.

[offtopic]Цял живот с кирките сте я карали, знам. Ама не става само с кирки, иска се и акъл.[/offtopic]
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 25 яну 2012 17:22

botevforever написа:Като писах "документи" имах предвид,че все някъде ще залегне черно на бяло,или се лъжа?Не съм споменал никакви преброявания.
Относно задълбаването-все си мисля,че една тема се пуска с цел да се дискутира и да се дават идеи.Е,аз точно това направих.Идеите ми може и да не се харесат,но те са плод на индивидуално виждане.Между другото аз други идеи,освен моите(макар и касаещи само формулировките),не видях.Щом така ще ти хареса,ще коментирам в стил колегите ти по-горе:
Чудесна идея-дано стане.
Мога да го пусна още няколко пъти-за масовка.
С това смятам,че темата се изчерпва.Поне в този форум.Интересно как ли щеше да изглежда днес,ако не се бях включил първия ден?

И на мен ми е много интересно да видя,как ли би се развила темата,ако не се беше включил!Моля те занапред ни оставяй да видим, как ще е,щото така като гледам,от един ферман приказки нищо не си казал :!: А уж си историк...е то не че на теб сме разчитали,ама... :mrgreen:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 фев 2012 10:56

Сайта вече е онлайн: http://lautabessica.com/

Продължаваме с пълненето на информация. Много скоро ще може и онлайн да се даравят пари, ще публикуваме дарителите и тн.

Върни се в “Локо Пловдив”