Предлагам след като има нещо конкретно свършено тогава да се коментира. Приказките ги изприказвахте, сега да вземем и да свършим нещо на практика

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пловдив1926 написа:Не виждам какво обсъждате вече, наистина. Радетеля за коректно зададени теми да се насочи в подфорума на любимия му отбор - там трябва доста повече пренаписване.
Предлагам след като има нещо конкретно свършено тогава да се коментира. Приказките ги изприказвахте, сега да вземем и да свършим нещо на практика
botevforever написа:Като писах "документи" имах предвид,че все някъде ще залегне черно на бяло,или се лъжа?Не съм споменал никакви преброявания.
Относно задълбаването-все си мисля,че една тема се пуска с цел да се дискутира и да се дават идеи.Е,аз точно това направих.Идеите ми може и да не се харесат,но те са плод на индивидуално виждане.Между другото аз други идеи,освен моите(макар и касаещи само формулировките),не видях.Щом така ще ти хареса,ще коментирам в стил колегите ти по-горе:
Чудесна идея-дано стане.
Мога да го пусна още няколко пъти-за масовка.
С това смятам,че темата се изчерпва.Поне в този форум.Интересно как ли щеше да изглежда днес,ако не се бях включил първия ден?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта